Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako... nisi znao da je naša Juta verovatno muško? :lol:
Verovatno si musko ti.
Ljudi ovde kada nemaju argumentata ili vredjaju ili govore da si klon, za mene su rekli da sam - livingston,stenli,plavi andjeo,road,kanarinkin alter-ego,zazi...
Ja za dva minuta mogu da dobijem podatke ne ko je ciji klon, nego imena prezimena i adrese odakle se salju poruke, samo apsolutno me ne zanima identitet baba,deda i maloletnika.

Za vreme milosevica nisi smeo da pisens, izvodio je tenkove na ulicu...Niko nije bezao iz Amerike u Srbiju, nego obratno, stvarno zasto ?
Biju Srbi, al' biju i Ameri:

http://www.toonaripost.com/wp-content/themes/Yen/********.php?src=http://www.toonaripost.com/wp-content/uploads/2011/10/Police-Brutality-Toward-Wall-Street-Protesters.jpg&w=580&zc=1

Verovatno si musko ti.
Ljudi ovde kada nemaju argumentata ili vredjaju ili govore da si klon, za mene su rekli da sam - livingston,stenli,plavi andjeo,road,kanarinkin alter-ego,zazi...
Ja za dva minuta mogu da dobijem podatke ne ko je ciji klon, nego imena prezimena i adrese odakle se salju poruke, samo apsolutno me ne zanima identitet baba,deda i maloletnika.

То све постоји у Мормонијуму?
Арли, дарлинг, што не одговориш на тему коју си поставио?
Како ти својој нерођеној деци усађујеш религиозна осећања?
Искрено, тема као тема би била занимљива, да није потекла из Ћићевца...:(

Ko je pisno snosio je sankcije samo zato sto je mislio drukcije,koliko je politickih ubistava bilo za vreme Milosevica ?

Ее, Шумадинци би ти рекли - Ко писно - ... стисно!
А ово си одвалио као да живиш на другој планети, а не у на другом континенту!

То све постоји у Мормонијуму?
Арли, дарлинг, што не одговориш на тему коју си поставио?
Како ти својој нерођеној деци усађујеш религиозна осећања?
Искрено, тема као тема би била занимљива, да није потекла из Ћићевца...:(

Ovde ljudi kada nemaju argumenta vredjaju ili govore kako si klon , za sada sam - livingston,stenli,plavi andjeo,kanarinkin alter-ego,road....koliko su originalni da su nasli nekog vernika i da sam sada njegov klon, a ovako sam klon nekih ateista i nevernika...odlicna logika.
Sta ti znas o mojoj deci ?
Tema nije potekla iz Cicevca, nego od mene.

Ovde ljudi kada nemaju argumenta vredjaju ili govore kako si klon , za sada sam - livingston,stenli,plavi andjeo,kanarinkin alter-ego,road....koliko su originalni da su nasli nekog vernika i da sam sada njegov klon, a ovako sam klon nekih ateista i nevernika...odlicna logika.
Sta ti znas o mojoj deci ?
Tema nije potekla iz Cicevca, nego od mene.

Извини, молим те, помешала сам те са једним дивним човеком... Мислила сам да си Арлингтон роад.. :) Са њим сам се јако лепо слагала на неким другим темама, па ме ово изненадило..

Извини, молим те, помешала сам те са једним дивним човеком... Мислила сам да си Арлингтон роад.. :) Са њим сам се јако лепо слагала на неким другим темама, па ме ово изненадило..
Drugi su rekli da sam kanarinkin alter -ego, smesno

O cemu ti pricas ????
Americki ustav najstariji pisani ustav na svetu, u temelju su gradjanske slobode, sto pola drzava i danas nema.
Za par nedelja ispuniće se nekih 797 godina od 15. juna 1215. kada je kralj Jovan bez Zemlje bio prinuđen da na Magna Carta Libertatum utisne veliki pečat i tako ozvaniči prvi pisani ustav.
Nekih petsto i kusur godina pre američkog ustava. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back