Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мормони? Таки јаки играчи?
Ее, да сам јуче умрЕла, на бих ово ни сазнала, јер у Паклу сигурно не помињу хуманитарне акције мормонске цркве..:((
А ја чула да су ови из удружења атеиста баш хумани. То сам чула на партијском састанку атеистичке странке.
Samo pokazuje kakva si osoba,kada se ismejavas sa humanitarnom pomoci koja je upucena ziteljima Srbije.

Za tvoju informaciju vernici Crkve LDS jedu meso, ali ne nepuse, ne piju alkohol,caj i kafu.
Zacutala si na temu ateizma, sto se dalo za ocekivati.

На тему атеизма?
ТЕМА? Где?
Иначе, израз ,,атеизам'' не значи порицање Бога него његово одсуство, Одсуство веровања може да постоји и код оних који никад за Бога нису чули.
Самим рођењем, рекох ти већ, нико не верује у Бога. Нити би се свест о постојању истог формирала у неком, да нема спољних утицаја. Значи, рођењем је свако атеиста, или ,неверник ,ако је тако лакше за разумети.

Zaista se u tim modifikovanim biblijama za decu ne nalazi ništa morbidno.
Imam jednu kod kuće :lol:, pa ću se potruditi da je pronađem, skeniram par stranica i ovde postavim.
ne znam za te Biblije al znam da su Biblijske price lepa knjiga nju sam prvu procitala :lol: ko ne zna Bibliju super to dodje....
Imamo knjigu koja izdaje nasa organizacija al mislim dapostoje i te price za decu koje izdaju i druge crkve ...
Mislim da su te price koisne imaju korisnu pouku

На тему атеизма?
ТЕМА? Где?
Иначе, израз ,,атеизам'' не значи порицање Бога него његово одсуство, Одсуство веровања може да постоји и код оних који никад за Бога нису чули.
Самим рођењем, рекох ти већ, нико не верује у Бога. Нити би се свест о постојању истог формирала у неком, да нема спољних утицаја. Значи, рођењем је свако атеиста, или ,неверник ,ако је тако лакше за разумети.

Covek bez religijske sveti ne postoji.
Znaci covek se radja sa svescu da Bog ne postoji, ne mozete da mrdnete bez Boga, nastali da odsusutvu Boga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back