Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ti pravis razliku izmedju Crkve LDS I Amerike ????
Crkva LDS je odgovorna za ubistva u skolama ???
Koliko je Amerika napredna vidi se po tome , da svi hoce da idi tamo, nece niko da ide u ''napredne'' Severnu Koreju,Kubu,Kinu....
Pa ti si ceo jedan narod okvalifikovala, onako odokativno, kao nazadan, jadan bedan zbog ateizma, a onda pitaš mene takvu nebulozu, još ti, koja tvrdiš da je raj po sred Misurija sa sve Adamom i Evom.
Ja ti prva ne bih otišla tamo, makar me motkom tukli po leđima.

Атеисти, за твоју информацију, нису секта, нити удружење грађана.
А многи људи су учинили много за неке друге људе, невезано за то да ли су у секти, или појединачно чине нешто.
Ako ateisti nisu sekta, objasni kako su nastali ? Sami od sebe, ili na negiranju Boga ?

Pa ti si ceo jedan narod okvalifikovala, onako odokativno, kao nazadan, jadan bedan zbog ateizma, a onda pitaš mene takvu nebulozu, još ti, koja tvrdiš da je raj po sred Misurija sa sve Adamom i Evom.
Ja ti prva ne bih otišla tamo, makar me motkom tukli po leđima.
Koliko imas godina, a ne mozes da povezes dva pojma. Enver Hodza ja proglasio Albaniju prvo ateistickom drzavom na svetu, bili su izolovani,ekonomija nula, i ziveli su bedano. Danasnji pokazatelji od nacionalnog dohotka...pokazuje da ja Albanija medju zadnjima u Evropi, to je cinjenica.
idi gde hoces tvoja stvar.
Ti dokazi da Adam i Eva nisu ziveli u Americi.

Ako ateisti nisu sekta, objasni kako su nastali ? Sami od sebe, ili na negiranju Boga ?

А како су настали верници?
Сами од себе, или..?
Бог није усађен рођењем никоме.Ако неког не васпиташ да мора да верује, тешко да ће сам од себе постати верник.
,,Како су НАСТАЛИ атеисти?'' Ахахаха, питање је за Осмех дана!

Kako se kod vaseg deteta formirala religijska svest ( bez obzira na religiju ili crkvu kojoj pripada ), da li su roditelji uticali, dete ucilo u skoli, samo se edukovalo...?
Takodje ko je ateista, kako objasniti detetu religiju i sve sto ide sa njom ?
Nemam decu ali bi ga vaspitavala u skladu sa svojom verom...
Znaci vaspitavala bi ga u skladu sa moranim nacelima... poucavanjem...
Takodje bi ga ucila onome sto pise u Bibliji...
Postoje za decu Biblijske price koje su prilagodjene tom uzrastu...
Oko 10 godina dete je sposobno da razume osnovne Biblijske pouke i da cita Bibliju...
Ne bi mu nametala veru vec bi mu pomogla da samo shvati sta je ispravno i da samo razvije zelju za duhovnim potrebama...
Onda kada odraste samo odlucuje o sebi,,, to je to...
A krsenje je licna odluka vec odraslog deteta...
ne krstavaju se bebe i mala deca...
tako Jehovini Svedoci vaspitavaju decu u veri...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back