EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
IPa posto sam ja obozavalac Simsa,(dok mi ne dosadi,pravim pauzu duzu od 2-3 meseca)..deluje interesantno.Videcu na internetu, pa je mozda i skinem preko rapida.Ukoliko nadjem..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaali jos uvek nema prevoda, bar ja ne mogu da ga nadjem
A inace kome se dopale domacice, neka obavezno odgleda Weeds![]()
Pojavio se prevod za petu sezonu? Koji sajt?
Ok.hvala.Ne, druga sezona pocinje od ponedeljka.
Smešno je bilo kad joj doktor kaže "Vaš muž je umro", a ona odgovori: "Ali operacija je tek sutra".Koja je Bri carica! Menja kravatu pokojnom muzu na sred bdenja...
Jedna od najkultnijih scena u seriji...Definitivno...
Imam ja na telefonu igricu,ako je ista,nije losa,kao bacas kockice,prelazis polja,odgovaras na pitanja iz serije,pricas sa njima i zivis tu,tajne pisu u nekim kovertama..ma ja pre neki dan videla, kosta oko 500din, nesto na foru simsa....kao igrac napravi jos jednog stanovnika Visterije lejn i kao otkriva tajne, sredjuje kucu, druzi se sa gabrijelom, linet, suzan i bri...ma sta ja znam...ne deluje toliko lose za te pare, ali se na ulici moze naci za 200-300 din....![]()
Caka i jeste u tome što su svi likovi pomalo ćaknuti![]()
Slazem seAli isto tako mislim da ga malo preterase sa onim vezanim u podrumu... Mada to moze i da se gleda kao sustina cele serije - svi lepi, nasmejani, ljubazni, a u sustini imaju "tajne zakopane u podrumu"