Desperate Housewives

Do sada mi je Linet bila omiljena domacica ali mi je Bree takodje sva otkacena...
Prvo scena gde menja kravatu pokojnom muzu, zatim ispad sa tortom i balonima, obozavam ovu zenu...:heart:
Sesta domacica koja se pojavljuje u cetvrtoj sezoni trebalo je da glumi Bri, ali ipak nije. I dobro je sto je tako, ne mogu da zamislim nikog drugog da to radi kao Marsa Kros...

Ono sto je uglavnom razlikuje od svih ostalih jeste sto su komedija i drama na toliko dobar nacin spojene u jedno, a narocito odlicno napisane...
Nacin na koji su uvod i zakljucak na kraju svake epizode spojeni je fenomenalan...I vrlo poucan...
Priznajem, ponekad cak se najezim...
Serija je odlicno uradjena, nema sta...

Neka druga Bree!?:thumbdown:...Zena je totalni ludak...ista je moja tetka...sto se tice pedantnosti...kod moje tetke mozes pod da lizes jer ga ona luda svaki dan brise i cisti...ali jadna Bree..."mislim da cu doziveti nervni slom"...i Susan je bila dobra kad je raskopcana bezala od Idi...:hahaha::hahaha::hahaha:...

Meni je isto zestoka Bree,ali mi je Linet mnogo smesnija trenutno.. Kako je odvaljivala kad joj je majka dosla u posetu.. :D

Jeste Bree super,ali zamislite tu bolesnu pedantnost u stvarnom zivotu.. Koliko je samo gluposti uradila da bi ostala savrsena.. :(

A sta mislite o Ketrin,novoj domacici iz 4. sezone?

Meni je isto zestoka Bree,ali mi je Linet mnogo smesnija trenutno.. Kako je odvaljivala kad joj je majka dosla u posetu.. :D

Jeste Bree super,ali zamislite tu bolesnu pedantnost u stvarnom zivotu.. Koliko je samo gluposti uradila da bi ostala savrsena.. :(

A sta mislite o Ketrin,novoj domacici iz 4. sezone?

Meni je super.
Dobar je deo kad se ona i BRee takmice koja bolje sprema pitu sa limunom... :hahaha:

Tu smo :) Cekamo Nip/Tuck :) Odgledala sam malopre 5 sezonu,epizodu 8 i bas mi se svidja..Jedino mi smeta razdvojenost ... ...(da ne otkrivam ko nije gledao) jer su kao par fenomenalni..Svaka epizoda ima svoje bisere,lepe i tuzne trenutke..

Back