Desperate Housewives

za bezibre
Pazi kad nemam ideju ko je to mogao da napise...garant ce biti neki zaboravljeni lik kog sada ne mozemo da se setimo..;)
ne verujem da ce se Karlos i Suzan smuvati, suvise ona voli Majkla...a Tom i Linet pa i nek se ne pomire, ionako me ona nervira sa tim "najpametnija sam i sve najbolje znam"
nema prevoda za trojku jos, a mrzi me da gledam bez :roll:

Za gledaoce 8. sezone:

Šta mislite ko je napisao pismo I know what you did... Briin dečko? Ili onaj novi brkati? Neko drugi? Da li će se Suzan i Karlos smuvati? Da li će se Tom i Linet pomiriti?

ni ja nemam ideju ko je napisao pismo... :eek: neko iz proslosti verovatno.. mozda Orson, ali ne znam.. Suzan se nece smuvati sa Karlosom, ali najverovatnije ce sa onim profesorom umetnosti.. a za Toma i Linet se nadam da ce biti zajedno.. jako je glupo sto su ih producenti i razdvajali -.-

slazem se sa tim da je Orson mozda i ne vezano za to napisao nego za nesto drugo,ali vise vuce novi lik jer je on zbog neceg ubacen u celu tu pricu i mislim da Cak ima mnogo skrivenih tajni i d ace dosta price oko njega biti

Ne sećam se koja je poslednja epizoda koju sam gledala, čini mi se ona kad Orson u kolicima želi da se ubije skočivši u bazen, i nemam pojma šta se u međuvremenu izdešavalo ali mi je glupo da Majk i Suzan ne ostanu zajedno...

koliko vidim po ovim epizodama iz osme sezone, kraj ce se ovako zavrsiti, otprilike:
sve domacice ce se posvadjati i nece pricati, zavrsice u zatvoru.. a i mnogi drugi ce, jer se polako i ostali uplicu u zlocin.. ne svidja mi se ako ce ici u tom smeru..

Back