Desperate Housewives

Da dignem malo temu iz mrtvih...:)
Sad sam citajuci ove postove skontao da ja nisam dao komentar (gde sam bio :think:)...
Sezona je odlicna!!! Moram da pohvalim to sto odrzavaju humor koji krasi seriju i koji vec sest sezona zaista ostaje na istom nivou, valjda cete se sloziti...Takodje smatram da su zadnje dve misterije (5. i 6. sezona) cak bile i najbolje po mom misljenju, a u to koliko je prica mogla biti bolje ili gore zavrsena necu ulaziti (finale u petoj je bilo najuzbudljivije, odgovorno tvrdim)...U nastavku ce biti spojlera!
Dobili smo neke zanimljive klifhengere, svidja mi se zavrzlama sa bebom, ali Pol Jang mi je oduvek isao na zivce, nadam se da ce Vanesa Vilijams dobiti vecu ulogu od njega...
Ne znam koliko je pametan potez preseliti glavnu glumicu iz ulice ali valjda ce se vratiti brzo...Slazem se da su neke price pomalo prebrzo ispricane, poput ove sa njihovim dugovima...Cini mi se da scenaristi nisu imali unapred isplaniran razvoj dogadjaja za neke stvari vec su samo ubacivali na bum i pokrivali to naivnim razlozima...
Ipak, nemojte biti toliki kriticari, serija je tu da pruzi razbibrigu a ako ste uzivali u epizodama (a nemoguce je da niste) to je najvaznije ;)
Najvise me zanima sta ce se desiti sa Bri - Orson je napustio, koliko sam shvatio Endru je u zatvoru (i mislim da ce bas on biti to "lazno dete"), a vise nije bogata (pretpostavljam da nije ako je celu firmu dala onom skotu)...
Linet se vratila na pocetak, opet umesto karijere treba da brine o bebi (osim ako ne ubrzaju vreme :/)...Ta zena mi je definitivno omiljena domacica, urnebesna je, ima definitivno najjacu zivotnu pricu od pocetka serije i jak karakter...I naravno ima srece sto je glumi Felisiti Hafman :D
Ne znam sta planiraju sa Suzan, kad jedna od cetiri glavne domacice vise nije u ulici, to pomalo nije to...(mada da sam birao koja se seli bila bi Suzan definitivno)...Bice cudno pratiti njene dogodovstine izvan Visterija Lejna a sve ostalo se desava unutar ulice...:confused:
Gabrijelu obozavam, ostala je ona carica od prve sezone i nadam se da ce takva biti i dalje...Njoj se prakticno nista strasno nije izmenilo, verovatno ce ona dobiti neku potpuno novu pricu od sedme sezone, jedva cekam da vidim! Ali jedno je sigurno - ako su domacice i dalje gledane to je ili zbog Gabrijel Solis ili zbog Eve Longorije :D
Jel mislite da se Ketrin nece vise vracati? Meni je iskreno svejedno, ionako je pravila nepotrebnu guzvu...Sada ce svi reflektori biti upereni u "Vilerminu Slejter" (Vanesu Vilijams)...:)
Ne znam sta je sa mnom, kad god nesto krenem da pisem to zavrsi predugacko, oprosticete mi ;)
All in all, dobra sezona, i dalje cuvaju pravac, ne gube na humoru i novim idejama i to je dobro...nadam se da ce nastaviti bar jos ovoliko godina, nikad mi nije dosta "blejanja" u DH...:D

Poslednja izmena:
Dana Delany tj.Catherine se sigurno ne vraca u novoj sezoni .Njena serija Body o Proof je dobila zeleno svetlo od strane ABC.a ( cije su i DH ) ,tako da ce tamo tumaciti glavnu ulogu . Ovo i nije veliko iznenadjenje, s obzirom na cinjenicu da je Dana najcenjenija kucanica od svih ( glumacki ) u US .u -

malo da doprinesem temi...

teri-hatcher-hot.jpg

teri-hatcher-20070726-289475.jpg

Ajde,kad smo poceli da vracamo temu.Meni je drago sto je Suzan otisla,iskreno se nadam da se nece mnogo cesto vracati,ona je moj najomrazeniji lik;em glupa,em ruzna,em glumica,koja u celoj seriji ima najkrivlje moguce noge,koje se uopste ne trudi da sakrije.

Nadam se da ce Majk dobiti neki stalan posao i ubediti svoju gospodju da ostane u tom drugom naselju...

Ajde,kad smo poceli da vracamo temu.Meni je drago sto je Suzan otisla,iskreno se nadam da se nece mnogo cesto vracati,ona je moj najomrazeniji lik;em glupa,em ruzna,em glumica,koja u celoj seriji ima najkrivlje moguce noge,koje se uopste ne trudi da sakrije.

Nadam se da ce Majk dobiti neki stalan posao i ubediti svoju gospodju da ostane u tom drugom naselju...

A ko ce da menja Suzan? :) Ili je uloga Suzan totalno izbačena?

Nije Susan otisla! Samo se preselila u drugu ulicu. Uopste nije ruzna! Meni je bas slatka i zanimljiva. Za Linet i Bree je miss sveta! Meni je ona super lik! Ima najveci honorar tamo, nema sanse da ode iz serije.

Bree je meni lepa i ubedljivo najjaci lik!!! :heart:Dosta zanimljiviji od Suzan... Marcia Cross je stvarno stvorena za tu ulogu, koja je inace dosta zahtevnija od Suzanine... Sta je zanimljivo sa njom uopste? Ona i Majk se non-stop sastaju i rastaju... Smorili su vise...:roll: Linet je isto prilicno interesantan lik (jeste da nije neka lepotica, ali to se i ne ocekuje, s obzirom na njenu pricu;))...Ma sve su odlicne, i ne kazem da je Suzan katastrofa, ali bih ja nju izbacila cak umesto Idi... To sto je jedna od lepsih nema veze, nije manekenka nego glumica, a uloga joj je najlosija...:cool: (Ne racunam Ketrin, ona mi je van svake kategorije:mrgreen:)

imam pitanje
gledala sam OD na milion kanala pa nista ne mogu da pohvatam
elem, na FOX life je bila epizoda kad je Dejv zavrsio u ludari, Linet trudna, kod Gabi dosla rodjaka i bla, bla, bla...jel to kraj sezone i koja je to sezona bila da znam da trazim nastavak na netu? ima nastavka na netu jel da?
hvala

Back