Desperate Housewives

sagledah finale
tja
mlakusno
sto ce reci i da je sezona mlakusna
bilo je mnogo boljih
i nema ongo thrill-a šta će biti
a ima i nekih nebuloza
tipa onaj lik je hteo da ubije sina smao da bi se osvetio angie
i onaj se predaje policiji samo zbog linet
nijedna priča nijedne domaćice nije definisana i razvezena
i dva poznata momenta: stari-novi sused i nova misterija - čije je dete lažno
moraće dobro da se operu od septembra

sagledah finale
tja
mlakusno
sto ce reci i da je sezona mlakusna
bilo je mnogo boljih
i nema ongo thrill-a šta će biti
a ima i nekih nebuloza
tipa onaj lik je hteo da ubije sina smao da bi se osvetio angie
i onaj se predaje policiji samo zbog linet
nijedna priča nijedne domaćice nije definisana i razvezena
i dva poznata momenta: stari-novi sused i nova misterija - čije je dete lažno
moraće dobro da se operu od septembra
Meni su dobri i sada,ali uvek moze bolje..

Po kriticarima ovo je jedno od najboljih finala do sada.

Skroz sam zaboravio pricu o Polu.. On nije ubio onu Martu? (valjda se tako zvala) Secam se one scene kad je sebi odsekla prste..to su onda bili dokazi da njega uhapse. Mozda i gresim..ne secam se svega.

Po kriticarima ovo je jedno od najboljih finala do sada.

Skroz sam zaboravio pricu o Polu.. On nije ubio onu Martu? (valjda se tako zvala) Secam se one scene kad je sebi odsekla prste..to su onda bili dokazi da njega uhapse. Mozda i gresim..ne secam se svega.

ma kriticari su debili,finale je bilo očajno..
serija je prerasla u totalnu fantaziju,ma avatar je ubedljiviji i realniji od ovog..

Prvo Linet,saznala za ovog da je serijski ubica i ponaša se kao da se nista nije desilo,jos mu daje i bebu u ruke?? :S

Drugo,teško je poverovati da Susan koja ima tolike pare od striptiz kluba mora sve da rasproda jer je VODOINSTALATER ušao u tolike dugove?!

Treće,Gabrijel zna da su Andži i onaj mali u životnoj opasnosti,i ona umesto da ode policiji dovede čoveka koji ne moze ni da stoji na nogama..

Cetvrto,kada je Bri postala tolika pič*ka? Ja se secam da sam seriju voleo najvise zbog nje,prosto me oduševljavalo njeno razmišljanje i muda koja je imala,sada je odvrata, prava plači-*****..a i cela priča da je usvojila tudjeg sina,pa čak i stala na njegovu stranu i na kraju se onako olako predala mi je skroz neubedljiva..

A i cela priča sa bombom je bezveze,pogotovu šipak na kraju(da je bar bio neki bum,ili da je debil izbacio bombu kad je saznao,nego nastavio da je drzi u ruci).. ova serija je davno ispušila,i što se duže nastavlja samo sebe kopa još više..

Poslednja izmena:
i to sam isto rekao!
i baš pomislio za bombu - bar da je bio haos neki reko saće se izvade.
ph.
previše je što kažeš fantazije.
i ponavljaju se isti lajt motivi.

kakvi crni kritičari
meni je najbolje finale bilo ono pred sezonu kad ostare za po 5 godina.

Niko posle mene nije pisao..Da li postoje spojleri za 7. sezonu?

da bi spojleri postojali potrebno je da se odvija neka radnja.. za sada se zna da ce se vrteti oko najomrzenijeg lika u domacicama(paula) i njegove nove zene,sto u prevodu znaci da ce i 7. sezona biti razocarenje.. Doduse Venesa Viliams se pridruzuje kao nova komsinica,i jedino ona mozda izvuce ovu seriju,mada jako tesko..

da bi spojleri postojali potrebno je da se odvija neka radnja.. za sada se zna da ce se vrteti oko najomrzenijeg lika u domacicama(paula) i njegove nove zene,sto u prevodu znaci da ce i 7. sezona biti razocarenje.. Doduse Venesa Viliams se pridruzuje kao nova komsinica,i jedino ona mozda izvuce ovu seriju,mada jako tesko..

Je l' Paul muz od Meri Alis? A odakle mu zena? xD I koga su to zamenili u porodilistu? Meni je serija ok, posle prison breaka nista me ne moze toliko razocarati...:neutral: Nadam se da ce se popraviti u 7. sezoni...:D

Back