Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Super su,bas mi je zao,ako je kraj!!
Kraj 6.sezone.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super su,bas mi je zao,ako je kraj!!
Znaci sutra zavrsavamo sa 6-tom...jedva cekam 7-mu...Kraj 6.sezone.Sedma od septembra.
Iz tvojih usta u reziserove usi...Ma sve to zavisi samo od gledanosti... a to znaci bice ih jos dugo, dugo...![]()
Meni su dobri i sada,ali uvek moze bolje..sagledah finale
tja
mlakusno
sto ce reci i da je sezona mlakusna
bilo je mnogo boljih
i nema ongo thrill-a šta će biti
moraće dobro da se operu od septembraa ima i nekih nebuloza
tipa onaj lik je hteo da ubije sina smao da bi se osvetio angie
i onaj se predaje policiji samo zbog linet
nijedna priča nijedne domaćice nije definisana i razvezena
i dva poznata momenta: stari-novi sused i nova misterija - čije je dete lažno
Po kriticarima ovo je jedno od najboljih finala do sada.
Skroz sam zaboravio pricu o Polu.. On nije ubio onu Martu? (valjda se tako zvala) Secam se one scene kad je sebi odsekla prste..to su onda bili dokazi da njega uhapse. Mozda i gresim..ne secam se svega.
Ako skupimo milion dolara,moze meni pola???Znaci sutra zavrsavamo sa 6-tom...jedva cekam 7-mu...
Ajde da napravimo grupu na fejsu
Ako skupimo milion dolara ocajne domacice ce trajati do 2020-te :![]()
Moze sve...samo da mi domacice jos traju....Ako skupimo milion dolara,moze meni pola???
E,drago mi je sto nije kraj!
Niko posle mene nije pisao..Da li postoje spojleri za 7. sezonu?
da bi spojleri postojali potrebno je da se odvija neka radnja.. za sada se zna da ce se vrteti oko najomrzenijeg lika u domacicama(paula) i njegove nove zene,sto u prevodu znaci da ce i 7. sezona biti razocarenje.. Doduse Venesa Viliams se pridruzuje kao nova komsinica,i jedino ona mozda izvuce ovu seriju,mada jako tesko..
Ja bi pre Carmen ElectruAko ih Vanesa Vilijams ne spasi, niko nece
Gledam ovo sad sto ide na fox life, nije mi to to jer se opet vrte oko istog - novi komslija sa deep dark secret!
Ni meni serija ne bi dosadila jer je obozavam, Gledao sam je na Pinku pa ponovo na RTS. Na jesen ce emitovati 5. i 6. sezonu i jedva cekam.
Ja bi pre Carmen Electru
Hoces da kazes da te serija smara...pa nek ima 200 sezona nikad mi nece dosaditi
Bice bolje...Ne smara me jer je i dalje redovno i sapaznjom pratim samo kazem da bi mogli da uvedu neke novine.
Ni meni serija ne bi dosadila jer je obozavam, Gledao sam je na Pinku pa ponovo na RTS. Na jesen ce emitovati 5. i 6. sezonu i jedva cekam.
Ide sad na Fox Life 5. sezona. Na kom kanalu su najavili 5. i 6. sezonu?