- Poruka
- 8.923
odgledao premijeru jutros
ono nije nešto mega al je ok
vanesa je loše odigrala startnu ulogu i malo je ono - klišeizirano
ono nije nešto mega al je ok
vanesa je loše odigrala startnu ulogu i malo je ono - klišeizirano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super su mi prve dve epizode nove sezone za sada...
Podsetih se zasto me je Pol toliko nervirao u prvoj sezoni...
Vanesu Vilijams su stavili da glumi pored najjace glumice, Felicity Huffman, pa ne dolazi do izrazaja toliko...bar je to moj utisak...![]()
Slazem se sa ovim.Vanesina uloga nepotrebna,osim toga,zena posle fejsliftinga,ne moze ni grimasu da napravi...Suzan!!Moj najomrazeniji lik...Nisu lose, moze i bolje... Glupa mi je prica za Venesu i Toma i skroz mi je njena uloga nepotrebna..Suzan smara sa onim usisavanjem, Bri gubi svoje neke osbine i sad se lozi na piletinu, Gabrijela za sada ima najzanimljiviju pricu...
Gledanost ne opada ispod 10 miliona gledalaca po epizodi, sto je i dalje zadivljujuce.Gledanost je najniza za 7. sezonu od svih do sada, samo se nadam da nece da ukinu seriju! Susan najbolju pricu ima za sad i Gabriella, moglo bi da bude malo zanimljivije!![]()
Ako pitas za RTS, emituju od cetvrte da bi se gledoci podsetili pre "premijernih" pete i seste...
A sto se Fox Life-a tice, oni pustaju tu trecu sezonu sedmi put koliko ja znam![]()
kad skidam sa neta 11. epizodu?