Десило се...

Splavovi me stvarno ne interesuju. Nisu moj vid provoda, niti se osecam komotno na takvim mestima. Isuvise poziranja, agresivno, guranja, treba da se bijem da dodjem do wc-a, previse ljudi koji ne umeju da piju, da se opuste i da djuskanje ne znaci sirenje prostora ko mafke iz dijaspore - stekao sam ima me e zivote.
Ako ne moze sa mnom da ostvaris komunikaciju u prodavnici ili u sred dana u basti, ne treba ni po splavovima.
Да, али ће пре урбана и штреберка да ти кажу да се "десило" него ове друге.

Добро. То значи да су те жене биле распади и да их не треба жалити. Сада муче неког другог.

Могуће је да док су биле са тобом да су и радиле нешто са стране, а овде се продавале за озбиљне и везане.
Nisu one raspadi, ne volim da vredjam tako niti za sebe mislim da sam rimski imperator, doduse imam grci nos i konstituicju rimske statue (kad bih se potrudio 😜) jednostavno losa procena u nekim momentima. Boze moj, idemo dalje. Istina je da sam ostao, zivot bi mi bio mljeee.

Tako je moj rodjak zavrsio kod razvedene koleginice u stanu. Desilo se. No, desilo se da je parkirao automobil ispred zgrade u kojoj je taj stan, a desilo se i da mu je supruga prolazila ispred te zgrade pri povratku sa posla te prepoznala automobil i cekala ga ispred zgrade, da vidi gde je. No desilo se da i on pogledaa kroz prozor dok je golisav stajao a koleginica mu na kolenima radila felacio, kaze da mu se desio shok, ekstaza dole a ispred zgrade vidi suprugu kako gleda u ulaz u zgradu. Desilo se da saceka da mu supruga na kraju ode a on se navrat nanos odveze kuci i "besan" saceka suprugu sa vikom "gde si bre ti"... na kraju se desila ona cuvena prica "da li vise verujes svom Mikiju ili svojim lazljivim ocima?". Na kraju se desilo kada je otisao da zivi kod te koleginice da kaze supruzi "Jbg, desilo se..".

Nisu one raspadi, ne volim da vredjam tako niti za sebe mislim da sam rimski imperator, doduse imam grci nos i konstituicju rimske statue (kad bih se potrudio 😜) jednostavno losa procena u nekim momentima. Boze moj, idemo dalje. Istina je da sam ostao, zivot bi mi bio mljeee.
То су распади. Мене када су покушавали да уцењују или дају мање, рекао сам "здраво". И идеш тако даље.

Мени је једино жао времена које је прошло. Људи није и нити ће бити.

Ne znam, znam ovako, mogu da sednem s nekim, upoznam je i vidim joj sklop licnosti. Navike, stavove, odnos sa muskarcima, prema meni i td.
Можеш ти да седнеш и да упознаш и жене које иду на сплав или клуб. Ја сам се боље слагао са таквима, него са овима које за себе тврде да су "слободне", "урбане" и сл. јер код ових првих нема филозофије толико и код њих се мање "дешава".

Можеш ти да седнеш и да упознаш и жене које иду на сплав или клуб. Ја сам се боље слагао са таквима, него са овима које за себе тврде да су "слободне", "урбане" и сл. јер код ових првих нема филозофије толико и код њих се мање "дешава".
Pa ok, to te radi. Cool.

Tako je moj rodjak zavrsio kod razvedene koleginice u stanu. Desilo se. No, desilo se da je parkirao automobil ispred zgrade u kojoj je taj stan, a desilo se i da mu je supruga prolazila ispred te zgrade pri povratku sa posla te prepoznala automobil i cekala ga ispred zgrade, da vidi gde je. No desilo se da i on pogledaa kroz prozor dok je golisav stajao a koleginica mu na kolenima radila felacio, kaze da mu se desio shok, ekstaza dole a ispred zgrade vidi suprugu kako gleda u ulaz u zgradu. Desilo se da saceka da mu supruga na kraju ode a on se navrat nanos odveze kuci i "besan" saceka suprugu sa vikom "gde si bre ti"... na kraju se desila ona cuvena prica "da li vise verujes svom Mikiju ili svojim lazljivim ocima?". Na kraju se desilo kada je otisao da zivi kod te koleginice da kaze supruzi "Jbg, desilo se..".
Како ја не завршим у нечијем стану? Сваки дан на улици, сваки дан за воланом и не успем да завршим никако и никако да се "деси".

Ту има читава предприча која није испричана.

Како ја не завршим у нечијем стану? Сваки дан на улици, сваки дан за воланом и не успем да завршим никако и никако да се "деси".

Ту има читава предприча која није испричана.
Desilo se da je koleginica bila yeb.ozovna (mnogo atraktivnije je izgledala od njegove supruge), desilo se da mu se digao... pritisak na nju, desilo se da je i ona bila neko vreme sama i bez one stvari, desilo se da su kliknuli na "paf"... a desilo se da su njih dvoje i danas, 25 godina kasnije i dalje u vezi (sad vec i braku) a da je bivsa supruga samo, bivsa.
Desava se.

Када слушам изговоре за превару, један он најчешћих је "десило се". Као да је неког птица посрала или да се скотрљао или пао. Виша сила, непредвидив догађај ван људске контроле. Задес. Идеш улицом и одједном буде, као мождани удар.

Углавном га жене користе и као да је то сасвим нормално.
Muškarci više varaju nego žene, to kaže nauka.

Pa ako već hoćete da se nekom ne "desi" onda vodite računa sa kim se dohvatate, to se raspoznaje po drugim stvarima
To su uglavnom ljudi povodljivi za situacijom, zaborave na sve u nekim prilikama.. prepuste se, mozak na otavu, posle razmišljaju šta će.
Ako ste sa takvom osobom znate da će i to doći, spremite se.
Inače , mora se biti otvoren za takvu situaciju da bi se desila, neće to tek tako.

Mora odmah da osetim da mi zatreperi u grudima i da osetim da je i njoj. Da smo namagnetisani. Da treperi onaj topao naboj u stomaku dok pricamo i smejemo se. Taj pogled, fiksiran, fokusiran, iako je guzva okolo samo smo nas dvoje tu i vreme je stalo. Neki ljudi propuste to, moze ispred nosa da im prodje. Sede, poziraju, glume sebi i drugima, barijera, nedostatak odvaznosti. Ego, nesigurnost, ko zna sta. I onda kaskaju za samim sobom i kad shvate tada prelaze na te intervjue: jesi li vredan, jesi li posten, jesi li veran. Bla bla bla trt. Ne trosi mi vreme jer nema bitan momenat. Osecaj srce. Ne osecam a ne zelim da se foliram da osecam.

Da, čest slučaj je da muškarac ima 'seksualnu robinju' (kojoj se uvek hoće ako se muškarcu prohtelo) i muškarac postaje ovisnik o seksu (i još više o njoj) - zaljubi se.
To je opasnija ženska strategija od dominicije tipa - boli je glava).
Ima i dobrih filmova na tu temu.
Nema nesreće muškarčeve koju žena nije u stanju ili da sasvim neutralizira , ili veoma ublaži.

Када слушам изговоре за превару, један он најчешћих је "десило се". Као да је неког птица посрала или да се скотрљао или пао. Виша сила, непредвидив догађај ван људске контроле. Задес. Идеш улицом и одједном буде, као мождани удар.

Углавном га жене користе и као да је то сасвим нормално.
Nije normalno,
Da bi se desilo mora da postoji naum, dakle namera,zatim plan i prilika, a to iskljucuje momenat slucajnosti.

Uz to, zena koja vara je ogroman otpad i smrdi ozbiljno daleko i moras biti ozbiljan magarac da to ne vidis i ne naslutis na vreme.

Back