Snagator Kometa
Primećen član
- Poruka
- 712
E, našto sam neki namaz. Baš ukusan, kao margarin, samo, ovaj, ukusan. Srbin zna da mi nacrta dijagram pljeskavice, a kada kažem soja, gleda me ko da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, našto sam neki namaz. Baš ukusan, kao margarin, samo, ovaj, ukusan. Srbin zna da mi nacrta dijagram pljeskavice, a kada kažem soja, gleda me ko da.
Misliš stvarno stvarno žrtva?Pametno. Parkiranje u gradu nije dobro isplanirano pa sad građani ispaštaju. Zgrade su se pravile i prave se bez ikakvog rezona i urbanističkog plana pa se sada stanari parkiraju po trotoarima i zelenim površinama jer nemaju predviđeno mesto za parkiranje svog vozila. Pauci vrebaju i otimaju sve što ima padne šaka. Tumače zakon kako im odgovara a to znači da svuda gde nema znaka za Parking je zabranjeno parkiranje i mogu da podižu vozila. Dok nekome ne odleti glava a to je obično neko ko je zadnja rupa na fruli a ne neki rukovodioc JKP Parking Servisa grad i država se neće ozbiljno pozabaviti ovim pitanjem.
Tek kad padne prva žrtva napuniće se novine i postaviće se pitanje zakonitosti poslovanja ovog lopovskog udruženja. Najžalosnije od svega je prećutno odobravanje vlasti o legalizovanoj pljački naroda. Što se mene tiče ja ću na sledećim izborima glasati za bilo koga ko će obećati da će stati na put ovim lopurdama.
![]()
- - - - - - - - - -
INSPEKTORI MU ZATVORILI RADNJU Nišlija im se osvetio NAJGOROM KLETVOM
I. A. | 08. 02. 2017 -
- - - - - - - - - -
http://www.blic.rs/vesti/srbija/insp...letvom/2229rsh
- - - - - - - - - -
btw, da li radi kafana u kazančijskom sokačetu "kod rajka" ??
nešto sam načuo pa da proverim![]()
Kom ono Srpskom vladaru Madzari otsekose prste sto je Turcima prodao zemlju.šiptari već godinama kupuju nekretnine po nišu
našli rupu u zakonu, kao pozajmljuju novac prodavcu nekretnine , forma umesto klasične kupo pordaje, pa kad istekne rok za vraćanje para oni aktiviraju hipoteku i uknjiže se kao vlasnici iste