Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Humanitarna utakmica glumačke ekipe filma''Montevideo, bog te video'' protiv ekipe Nišlija u organizaciji Pomoć ugroženim Nišlijama. STADION ŽELEZNIČARA, 2.JUN,17SATI.ULAZNICA VODA,,VODA,VODA
Akcija ide pod nazivom:Vodom protiv vode

Posao u Nišu za inženjere

Za potrebe svojih start-up firmi u IT inkubatoru Poslovno-obrazovnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu, A+Crowd želi da primi u radni odnos 15 diplomiranih inženjera sa iskustvom od najmanje tri godine u razvoju profesionalnog softvera.
Primljeni kandidati treba da rade na poslovima: rukovodioca tima za razvoj softvera, starijeg inženjera za razvoj softvera (senior SE developer) i/ili arhitekte softverskog sistema.
Pored toga, radili bi i kao mentori stipendistima A+Crowd koji studiraju na osnovnim akademskim studijama u oblasti softverskog inženjerstva i informacionih tehnologija.

Izvor: http://www.metropolitan.edu.rs/novo...je-diplomiranih-inzenjera-za-razvoj-softvera/

Jeste. Albanci po sablonu sa Kosova otkupljuju stanove ne pitajuci za cenu, cak placaju i iznad cene. Problem je sto ne mogu sa stranim drzavljanstvom da otkupljuju stanove nego rade semu sa nasim sugradjanima da stanovi budu na njihovo ime uz novcanu nadoknadu a da kasnije Albanac tuzi tog naseg sugradjanina da mu je duzan veliki novac i da ovaj nema da mu vrati. Sud u tom slucaju dodeljuje stan Albancu i on postaje legalan vlasnik istog. Sramota ali valjda treba da usvoje zakon da bi sprecili takve zloupotrebe. Licno takve nase prodane duse bi nabio u zatvor zbog prevare.

Kako navode organizatori, posetioci će kroz ovu izložbu moći da saznaju osnove delovanja i misiju slobodnih zidara, kao i koji su njihovi humanitarni fondovi i zadužbine. Izložba posebno obrađuje i antimasonsku izložbu u Beogradu iz 1941. godine, kao i slobodno zidarstvo u Nišu.

НАЈСВЕЖИЈИ ХУМАНИТАРНИ ФОНД ► ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ - U238

НАЈСВЕЖИЈА ЗАДУЖБИНА ► ОТМАЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ОД СРБИЈЕ

KRVAVI OBRAČUN U NIŠU: U kafiću “Libero” maloletnik nožem izbo mladiće!

Niška policija je uhapsila šesnaestogodišnjeg Nišliju S. S. zbog pokušaja ubistva jer je u petak posle ponoći u kafiću „Libero“ u Topličinoj ulici izbo nožem svog sugrađanina S. D. (26) i lakše povredio njegovog prijatelja V. A.

Slobode je lišen i saučesnik maloletnika N.S. (18), ali je protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.

Kako saznaje Telegraf, napadači i njihove žrtve se nisu od ranije poznavali.

S. D. i V. A. su sedeli u kafiću kada su naišli S. S. i N. S. Maloletnik se posvadjao sa V. A., počeli su da se tuku a S.D. se umešao kako bi odbranio druga. N. S. je priskočio u pomoć svom prijatelju a tokom tuče maloletnik je potegao nož i četiri puta ubo u stomak S. D. dok je V. A. tri puta uboden u rame.

Građani su pozvali policiju koja je zatekla S.D. bez svesti. Svedoci su opisali napadače pa su oni ubrzo uhvaćeni, kažu naši sagovornici iz istrage.
S. D. je zbog teških telesnih povreda operisan u niškom Kliničkom centru dok su povrede njegovog prijatelja V. A. okarakterisane kao lake.

S. D. je odranije poznat policiji jer je protiv njega decembra prošle godine podneta krivična prijava zbog napada na Stefana Stankovića (23).

Ovaj S.D. je na slobodi iako je paralizovao jednog momka i ne samo to vec se nije opametio nego i dalje nosi noz sa sobom i ne libi se ni sekunda da ga upotrebi. Sad je dvojicu izbusio a ovog prvog u stomak nekoliko puta i pitanje je sta ce biti sa tim momkom. Ja ne znam da li je ovo normalna drzava kada se nekoliko meseci posle nozekanja kriminalci i dalje setaju naoruzani gradom?

KRVAVI OBRAČUN U NIŠU: U kafiću “Libero” maloletnik nožem izbo mladiće!

Ovaj S.D. je na slobodi iako je paralizovao jednog momka i ne samo to vec se nije opametio nego i dalje nosi noz sa sobom i ne libi se ni sekunda da ga upotrebi. Sad je dvojicu izbusio a ovog prvog u stomak nekoliko puta i pitanje je sta ce biti sa tim momkom. Ja ne znam da li je ovo normalna drzava kada se nekoliko meseci posle nozekanja kriminalci i dalje setaju naoruzani gradom?

A gde je taj Libero, mada i nema veze gde je s obzirom na desavanje ..

P.S. Znas li da u mom komsiluku zivi osudjivani pedofil a ulica puna dece, odsluzio i sada na slobodi.
Jedino da stojim svakog dana tu na ulici kad se igra, voze bicikle , igraju fudbal, leto ide ,,,strah me je :confused: :confused:

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam jer sam pomesao malo neke stvari. Prvo da odgovorim na pitanje. Libero je preko puta studentske menze Pravnog fakulteta u zgradi na prvom spratu. Momak koji je izboden je u stvari onaj koji je izboo Stefana prosle godine. Dakle momak koji je paralizovao Stefana je sada dobio ubodne rane. Da li je karma ili sta li je uglavnom nije dobro sto se klinci setaju gradom naoruzani nozevima.
Taj pedofil je pod prismotrom ako ne policije onda svih komsija koji zive oko njega.

Ja se izvinjavam jer sam pomesao malo neke stvari. Prvo da odgovorim na pitanje. Libero je preko puta studentske menze Pravnog fakulteta u zgradi na prvom spratu. Momak koji je izboden je u stvari onaj koji je izboo Stefana prosle godine. Dakle momak koji je paralizovao Stefana je sada dobio ubodne rane. Da li je karma ili sta li je uglavnom nije dobro sto se klinci setaju gradom naoruzani nozevima.
Taj pedofil je pod prismotrom ako ne policije onda svih komsija koji zive oko njega.

Znam za Libero, tu je nekad bila kopirnica pre god. dana, a mozda i pored ...
Ok, a za pedofila, nije pod prismotrom policije (ali obavezno nameravam da zovem policiju sa obrazlozenjem da roditelji ne smeju da puste decu predvece i uopste na ulicu same), mada znam da od toga nista nema jer on cekaju da se DOGODI zlo, pa tek onda reaguju ... toliko o nasim zakonima.
Dusanov zakonik je bio zakon.

Uskoro će biti međunarodna biciklistička trka koja se održava svake godine, pod geslom 'Trka kroz Srbiju' prolaziće kroz Niš, datum još nije utvrđen, molim vas obratite pažnju na ovu informaciju i obavestite nas ili ako saznam obavestiću vas, zbog izmene režima u saobraćaju.

Brate, gde da kupim tofu u ovom usranom gradu? Da otmem neke azijate da mi otkriju recept ili spremaju? Nema ni po prodavnicama zdrave hrane za ljude koji misle da su ptičice a ne zveri sa vilicama osmišljenim da bivaju zaranjane po mesu svakojakog porekla. Cap!

Alo, gde da nadjem tofu. Ti. Da ti! Tebe pitam.

Brate, gde da kupim tofu u ovom usranom gradu? Da otmem neke azijate da mi otkriju recept ili spremaju? Nema ni po prodavnicama zdrave hrane za ljude koji misle da su ptičice a ne zveri sa vilicama osmišljenim da bivaju zaranjane po mesu svakojakog porekla. Cap!

Alo, gde da nadjem tofu. Ti. Da ti! Tebe pitam.

Alo bre i tebi. :zper:

Šta mi ti dramiš što uđe ovamo? :lol:

Tofu i nije baš zdravo, tako se priča, a ti to voleš, ajd....videla sam to pre, ko zna kad je to bilo, u nekom supermarketu gde drže u zamrzivaču i na rafovima mlečnih proizvoda, prošetaj se malo.

Back