ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Srce si...
Mada sam mogla i ja da nadjem na netu, a htela sam onako spontano, e ... sad ima ovo ... ono ... mislim ko ima manju decu to zna ... Tebi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noć muzeja u Nišu 17. maja na 21 lokaciji
http://www.juznevesti.com/Kultura/Noc-muzeja-na-21-lokaciji-u-Nisu.sr.html
Istaknuta operska diva Dragana Moles održaće humanitarni koncert 1. februara u Svetosavskom domu, sa početkom u 11 sati. Cilj ovog koncerta je prikupljanje pomoći za ugrožene Nišlije.
Kako navode organizatori, posetioci će kroz ovu izložbu moći da saznaju osnove delovanja i misiju slobodnih zidara, kao i koji su njihovi humanitarni fondovi i zadužbine. Izložba posebno obrađuje i antimasonsku izložbu u Beogradu iz 1941. godine, kao i slobodno zidarstvo u Nišu.
Niška policija je uhapsila šesnaestogodišnjeg Nišliju S. S. zbog pokušaja ubistva jer je u petak posle ponoći u kafiću „Libero“ u Topličinoj ulici izbo nožem svog sugrađanina S. D. (26) i lakše povredio njegovog prijatelja V. A.
Slobode je lišen i saučesnik maloletnika N.S. (18), ali je protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda.
Kako saznaje Telegraf, napadači i njihove žrtve se nisu od ranije poznavali.
S. D. i V. A. su sedeli u kafiću kada su naišli S. S. i N. S. Maloletnik se posvadjao sa V. A., počeli su da se tuku a S.D. se umešao kako bi odbranio druga. N. S. je priskočio u pomoć svom prijatelju a tokom tuče maloletnik je potegao nož i četiri puta ubo u stomak S. D. dok je V. A. tri puta uboden u rame.
Građani su pozvali policiju koja je zatekla S.D. bez svesti. Svedoci su opisali napadače pa su oni ubrzo uhvaćeni, kažu naši sagovornici iz istrage.
S. D. je zbog teških telesnih povreda operisan u niškom Kliničkom centru dok su povrede njegovog prijatelja V. A. okarakterisane kao lake.
S. D. je odranije poznat policiji jer je protiv njega decembra prošle godine podneta krivična prijava zbog napada na Stefana Stankovića (23).
KRVAVI OBRAČUN U NIŠU: U kafiću “Libero” maloletnik nožem izbo mladiće!
Ovaj S.D. je na slobodi iako je paralizovao jednog momka i ne samo to vec se nije opametio nego i dalje nosi noz sa sobom i ne libi se ni sekunda da ga upotrebi. Sad je dvojicu izbusio a ovog prvog u stomak nekoliko puta i pitanje je sta ce biti sa tim momkom. Ja ne znam da li je ovo normalna drzava kada se nekoliko meseci posle nozekanja kriminalci i dalje setaju naoruzani gradom?
Ja se izvinjavam jer sam pomesao malo neke stvari. Prvo da odgovorim na pitanje. Libero je preko puta studentske menze Pravnog fakulteta u zgradi na prvom spratu. Momak koji je izboden je u stvari onaj koji je izboo Stefana prosle godine. Dakle momak koji je paralizovao Stefana je sada dobio ubodne rane. Da li je karma ili sta li je uglavnom nije dobro sto se klinci setaju gradom naoruzani nozevima.
Taj pedofil je pod prismotrom ako ne policije onda svih komsija koji zive oko njega.
Brate, gde da kupim tofu u ovom usranom gradu? Da otmem neke azijate da mi otkriju recept ili spremaju? Nema ni po prodavnicama zdrave hrane za ljude koji misle da su ptičice a ne zveri sa vilicama osmišljenim da bivaju zaranjane po mesu svakojakog porekla. Cap!
Alo, gde da nadjem tofu. Ti. Da ti! Tebe pitam.