Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1174540_549544305111760_1240164194_n (1).jpg

Група Помоћ угроженим Нишлијама поново организује низ културних дешавања у Бановини, током три дана..16, 17 и 18 септембра..

Улазница..нешто од дуготрајних намирница, хемија, одећа..

Група иначе постоји око три године и брине за око 80 породица у Нишу..

https://www.facebook.com/groups/pomocugrozenimnislijama/

- - - - - - - - - -

Тек сада сам видела да си ово постовала пре мене..

Ево додатних информација за све оне који су вољни да помогну..

https://www.youtube.com/watch?v=yXrr8eMJb5o

Kakvo vece..

Prvo me je rasplakao Stefan, za koga je malo reci da je virtuoz na gitari..

Onda su mi momci iz Tricking Serbia oduzeli dah i svojim akrobacijama ucinili da mi srce potpuno izgubi uobicajeni ritam..

A onda su nastupili oni..Sunny Day, zaogrnuvsi prohladno jesenje vece najzescom letnjom vrelinom i ucinivsi ovo vece nezaboravnim..
Prasili su majstorski dobrih 45 minuta kao da sviraju u sred New Yorka pred 10 000 vatrenih obozavalaca..
Nije im smetala ni hladnoca, ni skroman broj ljudi koji su odlucili da vece provedu u Banovini umesto zablenuti u Farmu ili sedamstotu epizodu neke leve turske serije, ni cinjenica da nisu svirali za novac..

Jos uvek sam bez daha..
Hvala vam..

Ceka nas jos dve veceri “Nedelje humanih za jesen bez gladnih” u organizaciji grupe 'Pomoc ugrozenim Nislijama'..
Fenomenalan nacin da pomognete nekome, a da pri tom provedete zaista predivno vece..

I moram da dodam, oprostite mi ukoliko sam nepristojna..fuj za lazne humanitarce koji su svemocni i ambiciozni samo na FB..a zivot provode blejeci u TV..

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСА ЛИНИЈА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ЗА 05. И 06.2013.

Због одржавања манифестације поводом централне прославе годишњице Миланског едикта у суботу 05. и недељу 06.октобра, врши се измена режима саобраћаја у улицама Булевар Немањића, Византијски булевар, Сремска, Париске Комуне и Бранка Крсмановића

malo je tuzno da jedna svecanost koja bi trebala biti prilika za ujedinjenje,ekumenizam svih krscana,katolika,pravoslavnih,protestanata.. na kraju spadne na zurku 10% krscana,onih pravoslavnih..ali dobro,ako je cilj skupiti dodika,nikolica,vujanovica..mogli ste to i jeftinije pare. Da ste pozvali papu,biln bi pola miljuna ljudi,ali valjda to i jest problem za danasnju Srbiju.

o takvima sam i pricao.
bas sam ponosan sto sam takav,da takve (kao tebe) ne gledam! ne zivim u Nisu ali sta ces tamo.Vi koji ste ubijali u ime hrista(paradoks)ste veci katolici od pape,a takvi manijaci nisu dobrodosli pa cak ni u ovoj i ovakvoj zemlji Srbiji,ostali su dobrodosli.Evo ponosno kazem drago mi je sto sam takav i stop tomislavu,zvonimiru,..itd

hrvati su jedini etnos koji je ubijao u ime hrista (i to hriscane) i time osramotio hriscanstvo za sva vremena,ili bolje reci bacio ljagu,s'toga su ostali hriscani dobrodosli,e evo ponosno pisem stop hrvatima. ostali su dobrodosli.

hrvati su jedini etnos koji je ubijao u ime hrista (i to hriscane) i time osramotio hriscanstvo za sva vremena,ili bolje reci bacio ljagu,s'toga su ostali hriscani dobrodosli,e evo ponosno pisem stop hrvatima. ostali su dobrodosli.

vidim da si polozio i da sve znas o katolicima,papi,i ostalih 1 300 000 000 krscana. bolje tucati kamen nego sa takvima diskutirati.

ako bas hoces moj djed je poginuo kao partizan na sutjesci u borbama protiv njemaca,cetnika i ustasa.

znam da to nece utjecati na tvoj stav,jer tu ni normabel ne moze pomoci vec nesto jace.

vidim da si polozio i da sve znas o katolicima,papi,i ostalih 1 300 000 000 krscana. bolje tucati kamen nego sa takvima diskutirati.

ako bas hoces moj djed je poginuo kao partizan na sutjesci u borbama protiv njemaca,cetnika i ustasa.

znam da to nece utjecati na tvoj stav,jer tu ni normabel ne moze pomoci vec nesto jace.

djedo partizan a unuk mu ultra katolik haha i bolje da ne diskutujemo,nisi dostojan,mogao bi da posluzis kao krpa za brisanje poda i nista vise i nista manje.Ko sto rekoh ostali hriscani (koji nisu ubijali hriscane u ime hristovo,bilo protestanti bilo katolici) su dobrodosli,a ti,lepo si rekao idi razbijaj kamenje.jos ako si dalmos il ercegovac pune ruke posla(kamenja)

Drage moje Nišlije,
još jedna akcija i humanitarno veče- POMOĆ UGROŽENIM NIŠLIJAMA

Zahvaljujući predusretljivosti KUPINA FILM-a 5.decembra 2013. sa početkom od 17,00 biće održana premijera filma PONOĆNA MOLITVA. Publici će se pokloniti glumci Aleksandar Mihailovic Dejan Cicmilovic Jasminka Hodzic, režiser Boban Rajkovic i još poneki. Ulaznica kao i do sad - životne namirnice

Eto ...uspeli smo da se okupimo u pristojnom broju.
Film je rađen bez budžeta uz pomoć opštine Rača.
Prijatno sam iznenađena ovom informacijom.
---------------------------------------------------
Glumci za svoje uloge nisu uzeli novac, snimljen je na dobrotvornoj bazi i ostavljen narednim generacijama.
.....................................
Film govori o osećanjima običnog čoveka u datim momentima. Kad nastupa hrabrost a kad kukavičluk i koliko je mala razlika između kukavice i junaka ....razlika je samo u tom jednom momentu.

Opisuje se atmosfera i dan kada se kreće sa zidanjem Ćele-kule.
Ona je napravljena da zaplaši naš narod ali da li će Turci uspeti u tome ili će još veći inat i ponos u nama probuditi...ostalo je da sami zaključimo.
--------------------------------------------
Moram da spomenem da je akcenat dat i na Srpskoj neslozi ... što se i vidi kroz istoriju.
-----------------------------------------------------
Ovo je samo moje viđenje filma jer nisam osoba adekvatna za kritiku ... moja želja, da podelim, jak utisak koji je film na mene ostavio, sa vama koji niste bili.
Svaka čast svima koji su na projektu radili.

Poslednja izmena:

Back