Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi ti baš dobar , a ni zdrav !

Po analogiji tvog neologizma "Najveća greška Hrvata je Hrvatska" ... :manikir:
(Toga još niste svesni ... polako, biće još svačega ...polako i sigurno izmešta se vektor nereda sa HartLanda na Balkan)

Tesko da je svestan kao rvat,kao jevrej jos manje,ali zelja da se dokaze pred crvatskim drustvom zarad reputacija je neogranicena.
Dal' ce reputacija biti na forumu,ili u stvarnom zivotu svejedno je...Ide mu dobro.

Nisi ti baš dobar , a ni zdrav !

Po analogiji tvog neologizma "Najveća greška Hrvata je Hrvatska" ... :manikir:
(Toga još niste svesni ... polako, biće još svačega ...polako i sigurno izmešta se vektor nereda sa HartLanda na Balkan)

Pa da je nisu uspjeli oformiti kao državu, to bi bilo točno, ali ovako nije.

Neka ti frcaš od zdravlja

Pa da je nisu uspjeli oformiti kao državu, to bi bilo točno, ali ovako nije.

Neka ti frcaš od zdravlja

Tako je i Pavelić mislio kada je ušao u savez sa 1000godišnjim 3.Rajhom.

Videćemo kada se sadašnja Imeprija bude raspadala, da li je takva 2.0 kao i ona 1.0 GREŠKA ili ne !!!

~~~
E, moj Gumi, koliko ti civila Krajiških na savesti imaš kada kažeš greška tog naroda je njegova država ?

Nis ti dobar !

- - - - - - - - - -

Nema to...kod Srba.

Najveća greška Srba je Jugoslavija.

Ma nismo se ni pitali, a uvezli smo etnozlo, pošast i bombu ... terorističku bombu !!

Poslednja izmena:
Bravar vas je zahebo...

Jok. Sami smo se zahebali. Bravar je samo preradio već napravljeno.

- - - - - - - - - -

Ta teza je u duhu popularne srpske mitologije da je Aleksandar mogao birati hoće li ili neće Jugoslaviju.
Kako su mu priredili u Versaju, tako je i bilo.

Moguće.

To nam je onda olakotna okolnost.

Međutim, cenim da je Aleksandar zajunio da neće (kao što nije, već naprotiv) ništa od toga ne bi bilo.

U duhu popularne hrvatske mitologije je da su Hervati naterani u Jugovinu...

Istina je da je Hervatima gorelo pod pozadinom, sa više strana...Srbljima nije...:per:

Jok. Sami smo se zahebali. Bravar je samo preradio već napravljeno.

- - - - - - - - - -

Moguće.

To nam je onda olakotna okolnost.

Međutim, cenim da je Aleksandar zajunio da neće (kao što nije, već naprotiv) ništa od toga ne bi bilo.

U duhu popularne hrvatske mitologije je da su Hervati naterani u Jugovinu...

Istina je da je Hervatima gorelo pod pozadinom, sa više strana...Srbljima nije...:per:

Cenim da misliš na Londonski ugovor.
On nije bio na snazi, pošto ga je Versajski mir poništio.
Hrvati, Slovenci i Srbi s prostora bivše AU monarhije su imali svoju državu (tek uspostavljenu, ali ipak državu) i ona je dobrovoljno ušla u savez sa KS, ali i da nije, naterale bi je velike sile.
Pokazalo se da je to bilo loše rešenje.

Cenim da misliš na Londonski ugovor.
On nije bio na snazi, pošto ga je Versajski mir poništio.
Hrvati, Slovenci i Srbi s prostora bivše AU monarhije su imali svoju državu (tek uspostavljenu, ali ipak državu) i ona je dobrovoljno ušla u savez sa KS, ali i da nije, naterale bi je velike sile.
Pokazalo se da je to bilo loše rešenje.

Ne mislim na Londonski ugovor, iz prostog razloga što nikada nije zaživeo.

A ovo drugo podržava ono što sam ti malopre napisao...Hrvati su dobrovoljno ušli u Jugovinu.

Ne mislim na Londonski ugovor, iz prostog razloga što nikada nije zaživeo.

A ovo drugo podržava ono što sam ti malopre napisao...Hrvati su dobrovoljno ušli u Jugovinu.

Hrvati su uvučeni u shs!političko okruženje uz srbijanski lobi:evil:ali kako je nastala tako je i đava odnija:evil::cool:

- - - - - - - - - -

A ko je reko da su ušli na silu?

Prevara je prava riječ!:ok::cool:

Hrvati su uvučeni u shs!političko okruženje uz srbijanski lobi:evil:ali kako je nastala tako je i đava odnija:evil::cool:

- - - - - - - - - -

Prevara je prava riječ!:ok::cool:

Pa nije ni prevara.
Takvo je bilo vreme.
Ideja zajedništva južnoslovenskih naroda živela je još od Gaja, pa preko Strossmeyera, Supila, čak je i Starčević jedno vreme bio za zajedništvo.
Raspad AU monarhije je bio odlična prilika da se to i ostvari, što je Jugoslovenski odbor i proveo, ali bez ratifikacije Sabora, koji tada i nije bio samo hrvatski.
Jedino se Radić suprotstavio tome, ali ni on previše odlučno.

Back