Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se ne bih ponavljao, tukane, čitaj moju kratku poslednju poruku (sa tri smajlija) !
Ti nisi za dve noge, *** ***
I jedan i drugi ! :hahaha:

E gledaj, kad ostanes bez argumenata, sta ti ostaje nego da vredjas.

Dakle pokazao sam slikama da lazes kao konjina, a sada cu zakljuciti ovu temu.

1.Vukovar je izgledao kao iz nekog horora za vreme SAO Krajine, to se vidi iz slika, bez problema cu ti pokazati kakav je bio zivot u Vukovaru i sta misle oni kao ja koji smo tamo ziveli. Imas lepe opise na Krajina force forumu.

2.Vukovarska bolnica je restaurirana i nadogradjena pre par godina.

3.Gotovo sve se obnovilo.

4.Gotovo svi starosedioci su i dalje u Vukovaru, jer cik pogodi, rata tamo nije bilo, a za vreme SAO Krajine je bilo puno njih iz Zapadne Slavonije kao i Bosne, umesto pravih starosedioca Hrvata.

Dakle Grofe, *** *** ***price da je tvoja neka firma izgradila Vukovar (a doci cu do podatka koja;) pricaj nekome drugom. Naravno da se nesto obnavljalo, ali premalo, pogotovo ne da je Vukovar bio obnovljen :lol:

Sad mozes opet pokusati biti originalan u vredjanju (iako znamo oboje da ti ne ide) jer drugo ti sta ne preostaje ***.

Poslednja izmena od moderatora:
E gledaj, kad ostanes bez argumenata, sta ti ostaje nego da vredjas.

Dakle pokazao sam slikama da lazes kao konjina, a sada cu zakljuciti ovu temu.

1.Vukovar je izgledao kao iz nekog horora za vreme SAO Krajine, to se vidi iz slika, bez problema cu ti pokazati kakav je bio zivot u Vukovaru i sta misle oni kao ja koji smo tamo ziveli. Imas lepe opise na Krajina force forumu.

2.Vukovarska bolnica je restaurirana i nadogradjena pre par godina.

3.Gotovo sve se obnovilo.

4.Gotovo svi starosedioci su i dalje u Vukovaru, jer cik pogodi, rata tamo nije bilo, a za vreme SAO Krajine je bilo puno njih iz Zapadne Slavonije kao i Bosne, umesto pravih starosedioca Hrvata.

Dakle Grofe, *** *** ***price da je tvoja neka firma izgradila Vukovar (a doci cu do podatka koja;) pricaj nekome drugom. Naravno da se nesto obnavljalo, ali premalo, pogotovo ne da je Vukovar bio obnovljen :lol:

Sad mozes opet pokusati biti originalan u vredjanju (iako znamo oboje da ti ne ide) jer drugo ti sta ne preostaje ***.

nemože on ni kokošinjac izgradit a kamoli neki čvrsti objekt

o1D57A3-1.jpg

IMG_8865_zpsycbpjmb1-1.jpg

IMG_8335_zps3yl3296d-1.jpg

nemože on ni kokošinjac izgradit a kamoli neki čvrsti objekt

Moguce da je imao neku firmu, tacno mogu saznat koje sve firme su radile u Vukovaru iz Srbije, ko je radio na bolnici, nije to problem nikakav, problem je sta laze na veliko i na siroko, bog te Vukovar je izgledao uzasno, sve sta se masovnije radilo je ciscenje onog haosa da ljudi mogu normalno da hodaju, sve je bilo poruseno, zapusteno, prljavo, tek ponesto se gradilo a najvise su ljudi sami radili da bi kolko tolko normalno ziveli. I on sad zbog bolnice prica da je Vukovar bio obnovljen, kako u Vukovaru nije gotova sanacija :lol: a poentirao je sa onim starosediocima, iako se zna da je broj Srba priblizno isti kao pre rata jer rata u Vu kad je dosla Hrv vlast nije bilo, a najgenijalnije je to sta je Vu bio put Bosanaca i ljudi iz Zap.Slavonije, on je totalni ali totalni idiot :lol:

- - - - - - - - - -

Imam nekih problema sa kompom, aj molim te stavi slike sadasnje VU bolnice ako mozes

- - - - - - - - - -

Vukovar je najve'a podvala Srbima od JNA!!!!

Najveća greška Krajišnika je uključenje Vukovara i Baramje u Krajinu!!!!

Posle hebanja nema kajanja

Moguce da je imao neku firmu, tacno mogu saznat koje sve firme su radile u Vukovaru iz Srbije, ko je radio na bolnici, nije to problem nikakav, problem je sta laze na veliko i na siroko, bog te Vukovar je izgledao uzasno, sve sta se masovnije radilo je ciscenje onog haosa da ljudi mogu normalno da hodaju, sve je bilo poruseno, zapusteno, prljavo, tek ponesto se gradilo a najvise su ljudi sami radili da bi kolko tolko normalno ziveli. I on sad zbog bolnice prica da je Vukovar bio obnovljen, kako u Vukovaru nije gotova sanacija :lol: a poentirao je sa onim starosediocima, iako se zna da je broj Srba priblizno isti kao pre rata jer rata u Vu kad je dosla Hrv vlast nije bilo, a najgenijalnije je to sta je Vu bio put Bosanaca i ljudi iz Zap.Slavonije, on je totalni ali totalni idiot :lol:

- - - - - - - - - -

Imam nekih problema sa kompom, aj molim te stavi slike sadasnje VU bolnice ako mozes

- - - - - - - - - -

Posle hebanja nema kajanja

Nije neku firmu, tukane, već je tada bila najveća građevinska firma u staroj Jugi.
Sa preko 8.000 zaposlenih.
Poslednji ugovor u Iraku bio je vredan (čitaj pažljivo, mamlaze hrvatski) milijardu i sedamsto pedeset miliona dolara !
Znaš li ti, krele, kolike su to pare !?
E, ta firma vam je obnovila bolnicu u Vukovaru i nekoliko krupnijih objekata,
jer se sitnicama ne bavi.
I nigde nisam rekao da je obnovljen ceo Vukovar, kako mi na onaj, vama simptomatičan,
kurvanjski način, imputiraš ovde....
Ni Rusi nisu Grozni obnovili za mesec dana, već se i danas Grozni "vadi" iz ruševina...
Toliko, smrdljivko !

Nije neku firmu, tukane, već je tada bila najveća građevinska firma u staroj Jugi.
Poslednji ugovor u Iraku bio je vredan (čitaj pažljivo, mamlaze hrvatski) milijardu i sedamsto pedeset miliona dolara !
I nigde nisam rekao da je obnovljen ceo Vukovar, kako mi na onaj, vama simptomatičan,
Ni Rusi nisu Grozni obnovili za mesec dana, već se i danas Grozni "vadi" iz ruševina...
Toliko, smrdljivko !

Pa dobro.
Jedna srpska firma (JNA) uništila ceo grad, a druga (ta tvoja) obnovila bolnicu.
Jes' ti uspeh! :roll:

Toliko, smrdljivko !

Laživoje, zasto si se onda svadjao ovde sa mnom, i tvrdio da lazem, dok ti slike nisam stavio pod nos?
Ko je napisao ovo?

4y1jLwK.png

[B]Ovde ti pisem da to nije tacno, a ti i dalje insinuriras da je, sta onda nisi ovo napisao sta sad pises? :hahaha:[/B]

UEitYQl.png

Pa evo ovo ovde sta si napisao, dok te nisam ucutkao datumima :lol:

qMBXrVn.png

I onda si za kraj poentirao sa ovim :hahaha:

ch7Vw67.png

Tu i dalje tvrdis da se gradio i obnavljao za vreme Krajine, pa si lupio da od dolaska Hrvata nije nista uradjeno, a sve je izgradjeno od 1998 na ovamo:lol:
Lupas da sanacija nije zavrsena a onda si se pokakio sa starosediocima, iako Srbi za vreme Krajine nisu bezali iz grada vec Hrvati, iako je i danas postotak Srba kao i pre rata jer je Vukovar predat MIRNOM RENTEGRACIJOM, iako je za vreme Krajine bio pun "starosedeoca" iz zapadne Slavonije i Bosne :lol:

Zato ajde ne sramoti se vise, originalan nisi i neces biti nikad, pa ne moras jos klauna od sebe raditi.

Spominjes Grozni, a onda pises da se Vukovar nije izgradio od dolaska Hrvata iako je to sad sasvim drugi grad, dok je za vreme Krajine bio kao u horor filmu.

Ajde nemoj se provaljivati i nekom drugom se hvalisaj za svoju propalu firmu kojoj ni ime ne smes napiisat :lol:

- - - - - - - - - -

Grad je rušen da se ustaše prizovu pameti.
Ali, teško je to išlo.
Svi drogirani.
A kad droga komanduje, teško narkomanu i doktorima....

Sad cu inace reagovati ovako, mada sa tobom to ne radim, jer nisi vredan a i ja sam kulturniji od tebe :)

Ali..đukelo jedna smrdljiva, u tom "ucenju pameti" su izginuli i mnogi Srbi, mnoga srpska deca, zene, starcad, mnogim Srbima su porusene kuce, jesi ti svestan toga đukelo jedna smrdljiva?

Ti si, lovče na tukane, poduzetan.
Nije ti teško da otkriješ ime firme.
Na svetskoj rang listi bila je 20 - tak godina za redom
u prvih sto.
Najčešće, 82 - 86.
Ako zapneš kod bolnice, pitaj dr. Vesnu Bosanac.
Ona zna, ako bude želela da ti kaže...!?
Jer, ako ti kaže, pohvaliće srpske građevinare...
E, tukane, tukane, još si ti tanak...
Za ozbiljniju priču, ti si za ondrguzovanje....! :hahaha:

Ti si, lovče na tukane, poduzetan.
Nije ti teško da otkriješ ime firme.
Na svetskoj rang listi bila je 20 - tak godina za redom
u prvih sto.
Najčešće, 82 - 86.
Ako zapneš kod bolnice, pitaj dr. Vesnu Bosanac.
Ona zna, ako bude želela da ti kaže...!?
Jer, ako ti kaže, pohvaliće srpske građevinare...
E, tukane, tukane, još si ti tanak...
Za ozbiljniju priču, ti si za ondrguzovanje....! :hahaha:

Jednostavno si lagao i to je to, tvrdio si da se Vukovar obnovio za vreme Krajine i Hrvati dosli na gotovo :lol:

Meni za bolnicu nista ne moras pisati, jer ja nisam ni rekao da nije obnavljana za vreme Krajine, no i ona je restaurirana i prosirena, o ostalim glupostima koje si napisao, sve se vidi :lol: tako da svojim agresivnim pisanjem i vredjanjem neces bas nista postici, napisao si sta si napisao i to je to, budi musko pa ne kmeci kad vec originalan nisi
:lol:

Koje to ustaše točno 1991?

Te, iz 1991.
Ustaše se razmnožavaju kao amebe.
Ili narodne pesme "pretkosovskog ciklusa" !
Indoktrinacija je stalna i ne prekida se....
Kad te zanjiše deda na kolenima, preuzima tata...! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Jednostavno si lagao i to je to, tvrdio si da se Vukovar obnovio za vreme Krajine i Hrvati dosli na gotovo :lol:

Meni za bolnicu nista ne moras pisati, jer ja nisam ni rekao da nije obnavljana za vreme Krajine, no i ona je restaurirana i prosirena, o ostalim glupostima koje si napisao, sve se vidi :lol: tako da svojim agresivnim pisanjem i vredjanjem neces bas nista postici, napisao si sta si napisao i to je to, budi musko pa ne kmeci kad vec originalan nisi
:lol:

E, budale od stričeka i ujketa...
Pa, ko se ovde rascvileo ?
Ti ili ja ?
Cviliš ko ker kad ga boli stomak, jer se prej'o droba !

Sada priznaješ, pavijane, da smo, ipak, nešto "prčkali" oko bolnice !?
Priznaćeš ti još, ne brinem se ja.
Samo da se povratiš.
Overdoziro si....

Te, iz 1991.
Ustaše se razmnožavaju kao amebe.
Ili narodne pesme "pretkosovskog ciklusa" !
Indoktrinacija je stalna i ne prekida se....
Kad te zanjiše deda na kolenima, preuzima tata...! :hahaha:

- - - - - - - - - -

E, budale od stričeka i ujketa...
Pa, ko se ovde rascvileo ?
Ti ili ja ?
Cviliš ko ker kad ga boli stomak, jer se prej'o droba !

Sada priznaješ, pavijane, da smo, ipak, nešto "prčkali" oko bolnice !?
Priznaćeš ti još, ne brinem se ja.
Samo da se povratiš.
Overdoziro si....

hahaha koji ker, majko mila :lol: Postavio sam sve sta samo pisali, ja bolnicu nigde nisam ni spomenuo tj nisam napisao da se nije obnavljala :) dakle lazi nekog drugog :D

I daj vec jednom kod cice Mystica da te nauci orginalnosti, jadan si, stvarno :lol:

Mi smo ga obnovili i fertig Jura !

A, Hrvati neka ušmravaju iz pvc kese....!
Kad nestane biću uvek raspoložen da im dam svoje iznošene ćarape.
Efekat će biti isti... ! :hahaha:
A, ti ?
Ne ispuštaj frulu i "Žikino kolo" !

Uhvacen si u lazi i sad mozes lajati na mesecini dokle oces :D

I daj kazem ti lepo, onako drugarski, kad vec zelih biti originalan, a ne ide ti pa nikako, Mystic je covek za tebe, uci od njega, uci, mozda bude nesto od tebe :per:

Uhvacen si u lazi i sad mozes lajati na mesecini dokle oces :D

I daj kazem ti lepo, onako drugarski, kad vec zelih biti originalan, a ne ide ti pa nikako, Mystic je covek za tebe, uci od njega, uci, mozda bude nesto od tebe :per:

:rotf:
Aj mi budeš privatan Hrvat ?
Dobro ću te hraniti.
Najkvalitetnijim granulama - "Royal Canin".
Bićeš redovno timaren, uvoznom češagijom.
Mađarska ili Poljska češagija, bolje su od Kineskih.
Trebaš mi za šabački i vašare po Srbiji.

Da te pokazujem srpskom seljaku i maznem neku kintu...!!

:hahaha:

Poslednja izmena:

Back