Atomiswave
Veoma poznat
- Poruka
- 12.629
a ja dao dokaze da je ratovala...![]()
Nije bilo rata, al je bilo genocida.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedna reč, nepismenjakoviću! Ne se samo ispred glagola piše odvojeno, sa par izuzetaka.
Jesi li spreman da nešto naučiš ili se samo bubecaš u prazno?

Jedna reč, nepismenjakoviću! Ne se samo ispred glagola piše odvojeno, sa par izuzetaka.
Jesi li spreman da nešto naučiš ili se samo bubecaš u prazno?

Ne shvatas, mi imamo, oni nemaju, obraz nam je cist. Svako treba da pocisti svoje dvoriste, mi smo na dobrom putu da to ucinimo prvi.
mi nase dvorište nema potrebe da čisitmo..odneo vetar..![]()

Milicajac sa malo visim cinom, sta si ocekivala?![]()

pišem kako hoću, ti ako me ne razumiješ mogu i ćirilicom...da me bolje razumiješ..al ako ja ćirilicom...moras i ti meni nesto dati..na volju..reciprocitet..jel pošteno..![]()
mi nase dvorište nema potrebe da čisitmo..odneo vetar..![]()
Vetar zna da promeni pravac, čisto da znaš i da se SPREMIŠ.
nisam ja tako mator..jok bre..ovo sam ja..

nisam ja tako mator..jok bre..ovo sam ja..

Vetar zna da promeni pravac, čisto da znaš i da se SPREMIŠ.
sam ti dođi..predajem se oma..legnem na leđa..a ti radi šta znaš..ak ništa ne znaš ja ću da te navodim..
- - - - - - - - - -
Nece da bidne Ivcek, srecnik je primorac, ti si sa nepregledne ravnice.![]()
a neee.neee.neee...vidi ti šta mi piše ispod acc..(baraba Iwo)..![]()
хахаха, комшија, за боље и нисаи![]()

Kako kada nije imala svoju vojsku.a ja dao dokaze da je ratovala...![]()
i nasi mislim od sutra da su dozvolili korištenje..al samo preko recepta....ja vec par gredica posadio u podrumu....Mozda se ovde "prepozna" ;
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/1...olila-koristenje-konoplje-u-medicinske-svrhe/
..
i nasi mislim od sutra da su dozvolili korištenje..al samo preko recepta....ja vec par gredica posadio u podrumu......
- - - - - - - - - -
svima laku i ugodnu noć...
![]()

i nasi mislim od sutra da su dozvolili korištenje..al samo preko recepta....ja vec par gredica posadio u podrumu......
- - - - - - - - - -
svima laku i ugodnu noć...
![]()

Šta misliš,koliko bi dugo Ukrajina opstala u ratu sa Rusijom?Srbija nije bila u ratu s Hrvatskom kao što ni Rusija danas nije u ratu s Ukrajinom.
Kako kada nije imala svoju vojsku.
Lopovi pljačkali
Umobolnici se iživljavali.
JNA, čiji je vrhovni komadant Stjepan Mesić, čuvala Jugoslaviju.
Gde je tu Srbija?
"Predsjednici su se godišnje automatski izmjenjivali po ključu republika/pokrajina. Kad je bio red da Mesić bude predsjednik, srpski član predsjedništva Borisav Jović tražio je glasovanje. 4 člana (SR Srbija, SR Crna Gora, SAP Vojvodina, SAP Kosovo) bili su protiv njega, a 4 člana (SR Hrvatska, SR Slovenija, SR Bosna i Hercegovina, SR Makedonija) bili su za. Posredovanjem Europske zajednice Mesić je na kraju ipak postao predsjednik."
Nije.JNA je bila srpska vojska uz sve boje i dezene dobrovoljaca koji su se naoružavali u kasarni Bubanj potok.
Mesić je vrhovni komandant koji ne može spriječiti opsadu Vukovara i Dubrovnika.
Beži bree...

JNA je bila srpska vojska uz sve boje i dezene dobrovoljaca koji su se naoružavali u kasarni Bubanj potok.
Mesić je vrhovni komandant koji ne može spriječiti opsadu Vukovara i Dubrovnika.
Beži bree...
Nije.
Mnoge kljčne pozivije su zauzimali hrvatski generali.
Vojska funkcioniše po komandnoj liniji.
JNA je dobila nekakav mandat da očuva Jugoslaviju. I kao nekakav tampon između zaraćenih snaga (u prevodu glineni golubovi).
Glavna snaga JNA je bila TO (teritorijalna odbrana), koja je na početku rata u Hrvatskoj stavljna na raspolaganje Hrvatima.
"Povijest[uredi - уреди]
Teritorijalna odbrana je formirana 1969 kao sastavni dio doktrine opće narodne odbrane i društvene samozaštite (ONO i DSZ). Uloga TO je bila mobilizacija muškog i ženskog stanovništva koji bi sudjelovali u obrani SFR Jugoslavije. U slučaju rata, između 1 do 3 milijuna ljudi u dobi od 15 do 65 godina bi se borilo pod zapovjedništvom TO kao neregularna vojska ili gerilska skupina. U mirnodopskim uvjetima, oko 860.000 pripadnika TO je bilo uključeno u obuku i druge aktivnosti. Kako je i izvorno formirana, TO je bila iznimno decentralizirana i neovisna. Njezine jedinice su bile organizirane i osnovane od strane partije i vlasti u republikama, autonomnim pokrajinama i općinama, a njihovi zapovjednici su odgovarali najbližem zapovjedništvu Jugoslovenske narodne armije (JNA) Temeljna načela TO-a su bila organizacija obrane na osnovu općina, koristeći lokalno osoblje, te koristeći načela naoružanog naroda koji su bila popularni vojni nauk SFR Jugoslavije. Naoružanje TO obično je bilo drugorazredno u odnosu na ono što je koristila JNA, a ono se skladištilo u općinskim skladištima. U TO nadležni su bili posebno plaćene osobe koje su bile zadužene za oružje, organizaciju i ljudstvo."
Srbija jeste, preko srpskog oficirskog kadra pokušavala da ostvari uticaj, ali to nikako nije bila vojska Srbije pod komandom predsednika Srbije, koja može da sprovodi nekakav definisani ratni cilj države Srbije.
A taj cilj sigurno ne bi bio razaranje Vukovara.
Šta misliš, šta bi od Hrvatske ostalo da je JNA ceo vojni potencijal usmerila na Hrvatsku TO.
Država Srbija je poslednji put ratovala 1914, i znamo kako to izgleda.
1999, protiv NATO pakta, bila je jedna bitka.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Битка_на_Кошарама
Kako je to oružije, kada je u svakoj mesnoj zajednici stajala soška sa puškama.Dečko barataš sa krivim informacijama.
Na ključnim pozicijama u JNA su bili Srbi od ministra obrane, načelnika generalštaba do komandanata korpusa u RH i BiH, komandanta JRM.
JNA je oduzela oružje TO SR Hrvatske prije prvih višestranačkih izbora u Hrvatskoj.