Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet Srbi o hrvatskoj povijesti... :hahaha: :hahaha: Nemaju pojama, a prave se pametni. Nema veće smijurije...

Ono što želimo od prvog dana. Šaljite jedan dio i u Mađarsku, ne samo u Hrvatsku...
Ti SrBi "patriote" ovde ne znaju ni svoju istoriju, kamoli neciju tudju ;)

Ови што глуме Србе по форуму, могли би прво да науче правопис па онда да се уживе у улогу :)
Срби знају да Хрвати немају историју, па морају да је измишљају ;) :bye:

jbg ga legendo, tebe izgleda niko ne razume, ne govoris izgleda razgovetno?

Збуњује вечину то, што од кад сам дошао поново, и износим садашњу ситуацију и оно што се мени и многима дешавало, вероватно је збуњујуће, јер нису упознати са ситуацијом која се одвија. Не учествују многи ни у чему, у реалном жиботу, већ уживају благодати усташког деловања. А мало одскачем са причом сада, од оних мојих ставова коеје сам имао раније.
Не, нисам у супротности са собом, већ ако сам причао о ономе шта се дешавало задњих годину дана, то незначи да ја и даље нисам Србин Православац. :)

Све оно што сам говорио онда, све се и издешавало, УСТАШКИ ЛОБИ је у потпуности наметнут у Банату, конкретно у Панчеву, а спроводила га влада Србије и Вучић, са својом суманутом стратегијом - политиком.

Питање је, који су то људи, жене, које спроводе усташки пројекат убијања Срба и Србских породица, а маскирају својом стратегијом о бризи Србије? Зар тако треба да изгледа влада Србије?

Кори Удовички, па подметули Зорану Михајловић, Дачић спровео освету усташку док је био министар унутрашњих послова, итд... Зато су и дали њима на управљање ЕПС-ом, које је у служби усташке политике.

Па добро, да ли ико од њих зна шта ради, и ако раде свесно, као што кажу, онда све ово што су радили јасно говори да све што сам рекао и што кажем, изнесем је истина, нажалост.
Односно, ја говорим истину, а усташки лобисти ударају на мене и све што кажем окречу против мене, и осталог Србског живља.

Ја се неборим против никога, али сатане немају мира, свесно имају намеру да униште Сбију.
Вучићева стратегија је такође проваљена, и одговараће за убијање Србске деце и иништавање Србских породица, заједно са његовим шефом усташке дипломитаје у Србији, Шешељем.
И сада нека кажу да раде свесно. Да незнају који ефекат постижу на терену, у сваком тренутку, секунди.

Мени су с.ебали поородицу, а нисам једини коме су то учинили, усташка багра.

А ви који овде и даље уживате у њиховим злоделима, дајте им и даље подршку, и немој те се уопште борити против негативних ситуација. Добићете орден од Алојза Степинца, као и од Папе...

Па сад, делује као да је неко као пао са марса, да ли ја који износим чињенице и истинита дешавања, или они који незнају где живе?

ПС

И нечу више да се смарам овде са слугама усташа, како радите, тако ће вам бити. А долазе тренуци кад ће многи да се запитају, где су били, шта су радили, и шта ово би?

Нека нам је бог на поћи...

:bye:

Poslednja izmena:
U ovoj Vladi sve neki unutrasnji oponenti. Mihajlovicka protiv NIS-a i Juznog toka, ova za Hrvate, Toma vise za Ruse, AV za Amere i Nemacku. Jos samo fale Ceda i Kandicka.

Лудило влада у влади Србије. Хтели су усташки лоби, спровели га, а сад нека гледају шта ће. Много тога неће им се опростити, поготово што су спровели уништење породица.

:lol: Ne valja naglo, ovako mic po mic, svaki dan po nešto, em duže traje, em više boli. :lol:
To već dugo traje, i još će potrajati, da mi je bezveze i da izrazim sućut.

Чек, како да те назовем, ако се усташа назове мушкарац, онда би тебе као женски род звао усташица?

Добро усташице, доказала си се, пусти мало и друге да дишу...

Poslednja izmena:
Некада помислим да је штета што су кондоми били скуп реквизит када је колега са бројчаним надимком био у фази производње, јер да није било тако данас би били поштеђени читања његових приглупих коментара, а после помислим како у сваком злу има и нечег доброг, па имамо чему и да се смејемо

što bi Naš narod rekao , ko zna zbog čega je to dobro .......

u vezi izgubljenosti gospodže ministarke .....ja mislim da je ona na tom mestu jer jednostavno je MORALA da dobije neko ministarstvo čisto da i oni drugi imaju svog NA LICINOM MESTU .
Pošto joj je zadatak da bude na licinom mestu i zna da je niko neće odatle pomeriti bez obzira šta radila ili govorila , normalno je da je taj sekundarni posao / vođenje ministarstva / i ne interesuje previše .....primarni posao radi sigurno bez problema o čemu govori i naslov teme

Ови што глуме Србе по форуму, могли би прво да науче правопис па онда да се уживе у улогу :)
Срби знају да Хрвати немају историју, па морају да је измишљају ;) :bye:

Srbi koji žive u Hrvatskoj u pravilu ne govore srpskim jezikom, kao što ni Hrvati u Srbiji ne govore hrvatskim.

Opet Srbi o hrvatskoj povijesti... :hahaha: :hahaha: Nemaju pojama, a prave se pametni. Nema veće smijurije...

Ono što želimo od prvog dana. Šaljite jedan dio i u Mađarsku, ne samo u Hrvatsku...
Не бригајте, врши се преусмеравање. Добили су нове карте за кретање и прва грпа је већ у Вишеграду. Надаље рута је: Горажде,Фоча, Тјентиште (чекају их кампови), Гацко, Билећа, Требиње, Дубровник (чека их Кроатинска полиција).

А о вашиј историји стварно не знамо пуно јер је веома кратка али веома погана. Од ,,Сачувај нас Боже глади, куге и Хрвата'', до Јасеновца, Блајбурга, ,,Бљеска'' и ,,Олује'' и ,,Лудог Макса''.
Мирни сте били само док сте тимарили Аустроугарске коње. Треба вас опет запослити.

Velikog vezira. hoćeš još da nabrajam?
Zanimljivo, behu neki Krajišnici, graničari....

aham..a ti isti tzv.krajišnici(hrabi) ostavili svoju otadžbinu..i pobjegi(migranti)..ljudi ih lijepo prihvatiti..dali im krov nad glavom ..a ovim im kasnije hoće zahvaliti otimanjem te iste zemlje..e neće mopći..odakle ste došli, lijepo se vratite u svoju otadžbinu tamo više nema Turaka..čist račun duga ljubav..:D

- - - - - - - - - -

Vidim,Srbi i dalje kmece,pa dokle vise majku mu ?! :D

dogodine..:hahaha::zcepanje:samokoje..osedeh ne doživeh...:hahaha::zcepanje:

- - - - - - - - - -

Не бригајте, врши се преусмеравање. Добили су нове карте за кретање и прва грпа је већ у Вишеграду. Надаље рута је: Горажде,Фоча, Тјентиште (чекају их кампови), Гацко, Билећа, Требиње, Дубровник (чека их Кроатинска полиција).

А о вашиј историји стварно не знамо пуно јер је веома кратка али веома погана. Од ,,Сачувај нас Боже глади, куге и Хрвата'', до Јасеновца, Блајбурга, ,,Бљеска'' и ,,Олује'' и ,,Лудог Макса''.
Мирни сте били само док сте тимарили Аустроугарске коње. Треба вас опет запослити.

oooooo.majore..živ bio..:bye:majore jel znas da vise nisi major..nema vise tzv.jna..čin ti ne važi..:hahaha:

- - - - - - - - - -

Srbi koji žive u Hrvatskoj u pravilu ne govore srpskim jezikom, kao što ni Hrvati u Srbiji ne govore hrvatskim.

vecina ih u Vojvodini govori ekavicu..ali kad dođu ovamo u CRO onda si daju oduška i obnove ijekavicu....:D

aham..a ti isti tzv.krajišnici(hrabi) ostavili svoju otadžbinu..i pobjegi(migranti)..ljudi ih lijepo prihvatiti..dali im krov nad glavom ..a ovim im kasnije hoće zahvaliti otimanjem te iste zemlje..e neće mopći..odakle ste došli, lijepo se vratite u svoju otadžbinu tamo više nema Turaka..čist račun duga ljubav..:D

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

oooooo.majore..živ bio..:bye:majore jel znas da vise nisi major..nema vise tzv.jna..čin ti ne važi..:hahaha:

- - - - - - - - - -

vecina ih u Vojvodini govori ekavicu..ali kad dođu ovamo u CRO onda si daju oduška i obnove ijekavicu....:D

I ti grokćeš? :sad2:

- - - - - - - - - -

Mađari su zlobni, ali bar ne kmeče: ova kombinacija frustracije, zlobe i kmečanja je neprocjenjiva. :lol:

Još jedan što grokće. Dokle više? :sad2:

- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Нема ЈНА али има ВС (Војска Србије). Чинови остају.
Ако онај ваш Луди Макс (а и следећи ће бити такав) испровоцира рат са Србијом, ево мене за дан у Осијеку. А ти види шта ћеш?

Mađari su zlobni, ali bar ne kmeče: ova kombinacija frustracije, zlobe i kmečanja je neprocjenjiva. :lol:

A najjači je Vučić kada krene pričati svojim skuliranim patničkim glasom. :hahaha:

Koliko vidim, Vučiću patnja bolje prolazi nego Milanoviću kurčenje...:per:

Zlobe ne fali nijednom...

Nego, kada su kod vas izbori, da znamo koliko ćemo još da vas slušamo o Srbiji...:per:

A najjači je Vučić kada krene pričati svojim skuliranim patničkim glasom. :hahaha:
Па што се ниси закачио на њихов Форум него висиш на нашем ко дому у панталонама.

Back