27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
ako bude hermeticki dobice opet po pi*ki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све зависи које презиме носиш. Ако си неки Обрадовић или Јовић - Србин си.
Или Милановић.![]()
Ниси ме разумео, или ниси у току, незнаш, не познајеш добро ситуацију
Migrante voze do Sida a na autobusu karta, mozda je to putokaz za autobus kuda treba da ide...![]()
Видиш Гуми, међу Србима је много будала које не капирају ово што си ти сад искрено написао.Nemam pojma što je Milanović po nacionalnosti, mislim da to čak u javnosti nikada nije ni rekao, možda je Hrvat, možda Srbin - koga briga?
Njega najmanje.
I nešto mi tu ne štima: većina građana je izabrala Kolindu - dakle, neprikrivenu ustaškinju, iz čega zaključujem da su većina građana RH simpatizeri ustaša.
Ali ideš na more među simpatizere ustaša.
I još kažeš da nemaš problema.
Ne štima mi ta priča.
Mislim, ne mogu se naučiti da vi komšije o ustašama imate prilično lijepo mišljenje - za razliku od mene - ali tko zna, možda se jednog dana naviknem.
ja sam rodjen u srbiji i kao dete sam otisao u svet.moja deca su rodjena u holandiji, osecaju se srbima ali po nekima oni nisu DOBRI srbi jer nisu rodjena ni skolovana u srbiji????????? verovatno ce ti isti tvrditi da neki srbi koji su rodjeni novosadjani ili nislije nisu po njima pravi srbi
Koji Hrvat, koje soljenje?
Jesi li ti Srbin samo zato jer si iz Beograda?
I da, tu naučenu foru sa kafom i hlebom možeš pradavati nekom nijansu naivnijem od francuske sobarice.
Znači mrzili smo i bosance, naše cvijeće, zbog kafe?
Ali šta sad, laganje nije zabranjeno pravilima foruma.
ako bude hermeticki dobice opet po pi*ki
oce to, malo morgen
od vaseg ds i ldp razumevanje pocrka sve zivo, stocni fond ste prepolovili
m=rs bre
- - - - - - - - - -
dobro, kada budes putovao javi da sa autobusa skinu tablu sa odredistem, ti udji i .... cao, posle nema nazad

То ти причам тамо, на другој теми, Вучић је уцењен да у владу узме "експерте", то ће га коштати.
Novi ultimatum Srbiji HRVATSKI PLAN D: Celu granicu ćemo hermetički zatvoriti!

Ко је рођен у дијаспори и има "романтична" осећања према отаџбини на основи хране, пића и музике сигурно не учествује на форуму. То је твој ниво и категорија па са тиме овде продаје кики рики као ти са Кларисом тамо.Е, па у томе је проблем.
Ти си рођен ван Србије и имаш тај неки романтични поглед на њу, јер си од ње доживео само ћевапе, кајмак и шљиву, међутим ниси оно што Србија заиста јесте.
Верујем да је ни твоји родитељи нису доживели (јер причаш на ијекавици, па се да претпоставити да они нису са територије Р. Србије), па су и они можда имали исти романтични поглед ка Србији као неком српском Пијемонту и матици целог нашог народа и сл.
Истина је да Србија није ничија матица, осим 700-800 000 људи који су део њеног Естаблишмента. Њима не требаш ти, не требам им ни ја, нити било ко осим њихове деце која ће их наследити на њиховим радним местима-империјама.
Зато, да би збиља упознао Србију, мораш се удаљити од лепих кафића центра Београда.
Мораш свратити до било које провинцијалне (а може и Београдске) јавне установе- МУП-а, Суда, Општине. Покушај да извадиш личну карту. Да завршиш нешто у суду. Да региструјеш ауто. Да се, не дај Боже, лечиш. Да отвориш фирму. Да покушаш да уђеш са том фирмом у плус. Зезања ради, да се пријавиш за посао негде, замишљајући да немаш амерички конто.
Тада ћеш схватити да је све што желиш у овом тренутку да побегнеш из Сивог Дома.
Све до ФБИ-ја, док јагањци коначно не утихну, Кларис.
А стварно, због чега са наше територије толики људи без папира улазе у суседне земље?
А стварно, због чега са наше територије толики људи без папира улазе у суседне земље?
ako se u knjizi mojih predaka ( u crkvenim knjigama) moje prezime spominje i zapisano HRVAT..od 1750 godine..svi preci su bili katolici i piše HRVAT...po tovjoj logici ja sam srbin..![]()

...............Zanimljiv video.............
Крешо не дроби.Misliš da je nekontrolisano......i te kako je kontrolisano prilivima milona deviza, ....ali u ajdučke džepove!!!
A tebe na Rvate napalili!!!![]()
Лакше него Мађарска.Hrvatska ne moze da zatvori granice kao Madjarska. tehnicki neizvodljivo. Glupi blef bez ikakvog rezona.
Sad bi javnost kao trebala da se zabrine ,jer od nje toboze sve zavisi.
Nek zatvore granice ako mogu. koga za to boli kuracc. I nama bi ucinili uslugu.
Оригинал поставио Iwo Jim@![]()
ako se u knjizi mojih predaka ( u crkvenim knjigama) moje prezime spominje i zapisano HRVAT..od 1750 godine..svi preci su bili katolici i piše HRVAT...po tovjoj logici ja sam srbin..
А.У. монархија се распала после Првог св.рата 1918г. Дотле су Хрвати били А.У. коњушари и питање је велико колико су Хрвати. Док су били заузети тимарењем А.У. коња, Хрватице су рађале децу!? Па сад......?
Шта ти вреди што ниси Хрват када си усташа? Можеш да се копрцаш колико хоћеш, то је чињеница. Тако се понашаш и толико их браниш да не мораш да се декларишеш - просто је јасно као дан.Koji Hrvat, koje soljenje?
Jesi li ti Srbin samo zato jer si iz Beograda?
I da, tu naučenu foru sa kafom i hlebom možeš pradavati nekom nijansu naivnijem od francuske sobarice.
Znači mrzili smo i bosance, naše cvijeće, zbog kafe?
Ali šta sad, laganje nije zabranjeno pravilima foruma.
"HR spremna da hermetički zatvori celu granicu"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=27&nav_category=167&nav_id=1044368
Jel znaju oni sta znaci hermeticki?
MILANOVIĆ 'Zasad osiguravamo uvjete jer tamo gdje su Ostojić i Kotromanović, stvari funkcioniraju, a tamo gdje su Karamarko i Vaso, ne funkcioniraju'
Predsjednik Vlade Zoran Milanović izjavio je u nedjelju kako granica za sada ostaje otvorena dodavši kako ga ni "sitni lobiji, ni interesi određenih komora i njihove stranačke veze" neće sputati da donese odluku koja je u interesu Hrvatske kako bi se zaštitio interes građana.
"Da ljudi danas ujutro mogu otići u crkvu, a ako ne idu, da mogu otići na kavu i da mogu biti mirni. Sporedno je hoće li se nekakav kamion sa igračkama ili čokoladom iz Srbije iskrcati danas ili za mjesec dana i to u ovom trenutku, iako je važno, nije prioritet", rekao je Milanović novinarima nakon stranačkog skupa u Sisku.
HDZ je prozvao zbog, kako je rekao, konzultacija s Budmipeštom, strankom Fidesz i Beogradom, rekavši kako bi bilo dobro da malo pogledaju interese svoje zemlje.
"Za sada osiguravamo uvjete jer tamo gdje su Ostojić i Kotromanović, stvari funkcioniraju, a tamo gdje su neki drugi, Karamarko i Vaso, ne funkcioniraju"

"Na zatvorenoj sednici Vlade samo je Udovički tražila da se sagledaju posledice koje bi te mere izazvale"
da li to znači da su svi ostali iz vlade odbijali da sagledaju posledice svoje buduće odluke?![]()

Како јој биографија импресивно звучи када се прочита, али зато када проговори не можеш да се не отмеш утиску да жена живи у неком "ла ла ла" свету.
Када је гостовала у емисји Пресинг код Југослава Ћосића, једно од постављених питања гледалаца је било да ли је имала прилику да се на сопственом примеру увери како раде службе локалне самоуправе, сектор на чијем челу је баш она. Одговорила је да је баш пре неки дан имала прилике да се увери, када су јој приликом повратка са службеног пута, загубили пртљаг на аеродрому, па је морала да стане и чека у реду као и остали невољници.
Жена је толико погубљена да не зна која је улога Министарства којег води, где су јој границе ингеренција и да је аеродром привредни субјекат, који нема никакве везе са локалном самоуправом