- Poruka
- 10.283
radi se o svemu sto sam izneo i nisam izneo ,izneo san neke tajne koje nisu tajne////// kako ja to da razumem. nisam ljubimac AV, volim ovu napacenu zemlju i vec decenijama nevidim ni jednog SRPSKOG vodju, coveka koji ima viziju , coveka kome je jaka i mocna srbija sveukupna NAGRADA nesto kao putin u rusiji
Ти то мене мало више зекиш?
Не разумеш Српски?
Изнето је изнето, а има и оно што није изнето. Како не разумеш јасне термине Српског?
- - - - - - - - - -
Ovaj svet je toliko kontradiktoran, da sad ispada da je ovo što je očigledno, a to je da su se Rvati, tj. katolički Srbi zeznuli i da su kompleksaši, nije tako. Možda su namerno ispali glupi, da bi pravdoljubivi Srbi ispali pametniji, da nas EU hvali. Onda će vlast u Srbiji da ima stav kako smo postigli mnogo pa će da se opusti. Međutim u našem interesu je da budemo uvek u pripravnosti i da napredujemo. :-D :-)))
Ето видиш како знаш, то је један део свега од стратегије, и само зависи из ког се то угла посматра.
е сад, погледај шта је испод "чаршава".
Посебно шта се буде чинило у наредним ситуацијама и наредном периоду.

- - - - - - - - - -
И ето видите, како сте успели да ме наведете да дискутујем о нечему што нетреба да ме је брига, а то је, да је сва суштина дешавања била интерес богатих појединаца, које заболе она ствар и за мене и за осталу ситну буранију...
КАД ЧЕ ВЛАДА СРБИЈЕ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУЈЕ ЗА СВОЈ НАРОД?????????