Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
radi se o svemu sto sam izneo i nisam izneo ,izneo san neke tajne koje nisu tajne////// kako ja to da razumem. nisam ljubimac AV, volim ovu napacenu zemlju i vec decenijama nevidim ni jednog SRPSKOG vodju, coveka koji ima viziju , coveka kome je jaka i mocna srbija sveukupna NAGRADA nesto kao putin u rusiji

Ти то мене мало више зекиш?

Не разумеш Српски?

Изнето је изнето, а има и оно што није изнето. Како не разумеш јасне термине Српског?

- - - - - - - - - -

Ovaj svet je toliko kontradiktoran, da sad ispada da je ovo što je očigledno, a to je da su se Rvati, tj. katolički Srbi zeznuli i da su kompleksaši, nije tako. Možda su namerno ispali glupi, da bi pravdoljubivi Srbi ispali pametniji, da nas EU hvali. Onda će vlast u Srbiji da ima stav kako smo postigli mnogo pa će da se opusti. Međutim u našem interesu je da budemo uvek u pripravnosti i da napredujemo. :-D :-)))

Ето видиш како знаш, то је један део свега од стратегије, и само зависи из ког се то угла посматра.

е сад, погледај шта је испод "чаршава".

Посебно шта се буде чинило у наредним ситуацијама и наредном периоду. :)

- - - - - - - - - -

И ето видите, како сте успели да ме наведете да дискутујем о нечему што нетреба да ме је брига, а то је, да је сва суштина дешавања била интерес богатих појединаца, које заболе она ствар и за мене и за осталу ситну буранију...

КАД ЧЕ ВЛАДА СРБИЈЕ ДА СЕ ЗАИНТЕРЕСУЈЕ ЗА СВОЈ НАРОД?????????

Dacic,Vulin,Velja,Rasim i Zorana su samo zabavljaci sluze da uvesele narod i pokazu koliko nisu dorasli Vucicu.

Мислим да сувише наивно гледаш на то.

Несмеш никог да елиминишеш по значају као личност, као човека. Свако има своју улогу, наизглед овако или онако.

У суштини је бит саме личности, која је улога у свему томе, она која се превиди, или се уопште не запажа? :per:

Да си обратио пажњу на вестима прексиноћ, на пример, кад је Вучић давао интервју о донетој одлуци владе, проницљиво око види и оно што се невиди. Хехехе...

- - - - - - - - - -

Посветите се мало Цркви и духовности, па ће те разумети шта значи "Поравнати путеве Господње"... :D

И на основу тог сазнања, спознаје, значете ко шта ради, и који га ветар носи.... :D

Мислим да сувише наивно гледаш на то.

Несмеш никог да елиминишеш по значају као личност, као човека. Свако има своју улогу, наизглед овако или онако.

У суштини је бит саме личности, која је улога у свему томе, она која се превиди, или се уопште не запажа? :per:

Да си обратио пажњу на вестима прексиноћ, на пример, кад је Вучић давао интервју о донетој одлуци владе, проницљиво око види и оно што се невиди. Хехехе...

Nemoj da zezas. hoces reci da je Dacic covek.Da ima iole casti zavukao bi se u misiju rupu i tu bi proveo ostatak zivota.Toliko toga loseg nam je uradio sa DOS koalicijom bice nam potrebno 100 godina da nadoknadimo stetu.

Nemoj da zezas. hoces reci da je Dacic covek.Da ima iole casti zavukao bi se u misiju rupu i tu bi proveo ostatak zivota.Toliko toga loseg nam je uradio sa DOS koalicijom bice nam potrebno 100 godina da nadoknadimo stetu.

Види, немој да ме погрешно разумеш, али мораш увидети где грешиш. :)

Ако си већ навијач за неког из владе, система државе, онда неможеш критиковати оног ко сарађује са њиме, твојим ликом. Значи, ако твој лик сарађује са неким негативцем, онда је и тај твој лик негативан, иако је можда починио неко добро дело.

Како може бити добро дело добро, ако га негативац оскрнавио?

Ја не навијам ни за кога, нисам пристрасан, нисам члан ни једне партије, али нисам никоме непријатељ. Критикујем све кад чине оно што сматрам да неваља, и помажем свима да нечине грешке, ма како то изгледало са моје стране. :)

Па Влада није ваљда Скупштина па да има опозицију?
Очигледно да се због брље коју су направили њена сестра и зет, пребацује на овај терен политике. За случај да је ,,испрде'' из владе, може да каже: ,, Е то је због мог става у вези блокаде''.
Било како да буде, биће као у песми Ж.Јоксимовића: ,,Више среће други пут''!

Извини, у брзини нисам запазио твој пост. :)

Па сад, то може бити али и немора... :)

- - - - - - - - - -

Ух, па по који пут да пишем исто, и још да износим туђе цитате? АА толик отога је речено...

Савршен чин је то, да је влада србије донела одлуку коју је апсолутно морала, након веч завршених ситуација. И такође, да не би поједине личности изгубиле кредибилитет код ЕУ, као и финансије, лакше је заебати и Хрватску и Србију у својим економским заједничким циљевима.
Хрватска је тим потезом Милановића извлачила се из економских канџи ЕУ, и тиме уједно доприносила да и Србија несноси терет еконоског терора ЕУ.

Има доста тога опширно да се пише, али немогу сад...

Па јбт, да ли треба све да вам се црта?

Да ли сад разумете зашто Немци и ЕУ желе да преиспитају случај Господина Милановића?

Немој после да се чудите кад опауче Србију по ушима, само зато што је Србија издала своје интересе...

- - - - - - - - - -

Ајде да по ко зна који пут поновим:

"Срби, чувајте се самих себе"

Арчибалд Рајс

Или рођени или школовани ван Србије па Србију не доживљавају као своју.

Лупаш глупости. Рођен и школован сам ван Србије, а Србију доживљавам као матицу.

Аутошовинизам и аутоколонијална свијест не подлијежу мјесту рођења и сл.

45041_hrvatska_f.jpg

Kako ovo komentarisete? Da li je bilo usmeravanja ka Hrvatskoj? Mislite da nema dila Madjara i Srbije.

Извини, у брзини нисам запазио твој пост. :)

Па сад, то може бити али и немора... :)

- - - - - - - - - -

Да ли сад разумете зашто Немци и ЕУ желе да преиспитају случај Господина Милановића?

Немој после да се чудите кад опауче Србију по ушима, само зато што је Србија издала своје интересе...

- - - - - - - - - -

Ајде да по ко зна који пут поновим:

"Срби, чувајте се самих себе"

Арчибалд Рајс

ipak sam izgleda bio u pravu na pocetku diskusije. srbija je izdala svoje interese kad je nemci i EU opauce po usima????? i ti si od onih koji su ubedjeni da srbija nema altrnativu, srpski interesi su samo oni sto im propisu EU i nemacka?

- - - - - - - - - -

Лупаш глупости. Рођен и школован сам ван Србије, а Србију доживљавам као матицу.

ja sam rodjen u srbiji i kao dete sam otisao u svet.moja deca su rodjena u holandiji, osecaju se srbima ali po nekima oni nisu DOBRI srbi jer nisu rodjena ni skolovana u srbiji????????? verovatno ce ti isti tvrditi da neki srbi koji su rodjeni novosadjani ili nislije nisu po njima pravi srbi

Види, немој да ме погрешно разумеш, али мораш увидети где грешиш. :)

Ако си већ навијач за неког из владе, система државе, онда неможеш критиковати оног ко сарађује са њиме, твојим ликом. Значи, ако твој лик сарађује са неким негативцем, онда је и тај твој лик негативан, иако је можда починио неко добро дело.

Како може бити добро дело добро, ако га негативац оскрнавио?

Ја не навијам ни за кога, нисам пристрасан, нисам члан ни једне партије, али нисам никоме непријатељ. Критикујем све кад чине оно што сматрам да неваља, и помажем свима да нечине грешке, ма како то изгледало са моје стране. :)

Vucic ih je uzeo u vladu da mu ne smetaju i da ne talasaju mnogo sa opozicijom koje kako vidis i nema sada to sto im je Vucko dao nekakve funkcije ne znaci da su pozitivci i znaju nesta.Nisam pristrasan samo sam surovo realan.;)

"HR spremna da hermetički zatvori celu granicu"

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=27&nav_category=167&nav_id=1044368

Jel znaju oni sta znaci hermeticki?

Нек затворе, то ће бити коначни крај хрватских тајкуна у Србији, сви мрш напоље пизда вам материна усташка

Ионако стижу Немци и Шведи ускоро, нема више места хрватским тајкунима у Србији

Poslednja izmena:
Несечам се шта, негде прошле године од прилике, контрирао ја њој, па добио по тамбури, нисам био у праву. :)

- - - - - - - - - -

Па ко може боље да познаје ситуацију до они који су поставили подлогу и знају све шта су радили раније? :)

Она је такође из старе екипе која је поставила смртне замке...

to je ta malogradjanska saboterska logika tipa `ko sme da se kaci sa nemackom, onolika sila!`.

ne kacimo se mi sa njima nego oni dolaze ovde

Е, па у томе је проблем.

Ти си рођен ван Србије и имаш тај неки романтични поглед на њу, јер си од ње доживео само ћевапе, кајмак и шљиву, међутим ниси оно што Србија заиста јесте.

Верујем да је ни твоји родитељи нису доживели (јер причаш на ијекавици, па се да претпоставити да они нису са територије Р. Србије), па су и они можда имали исти романтични поглед ка Србији као неком српском Пијемонту и матици целог нашог народа и сл.

Истина је да Србија није ничија матица, осим 700-800 000 људи који су део њеног Естаблишмента. Њима не требаш ти, не требам им ни ја, нити било ко осим њихове деце која ће их наследити на њиховим радним местима-империјама.

Зато, да би збиља упознао Србију, мораш се удаљити од лепих кафића центра Београда.

Мораш свратити до било које провинцијалне (а може и Београдске) јавне установе- МУП-а, Суда, Општине. Покушај да извадиш личну карту. Да завршиш нешто у суду. Да региструјеш ауто. Да се, не дај Боже, лечиш. Да отвориш фирму. Да покушаш да уђеш са том фирмом у плус. Зезања ради, да се пријавиш за посао негде, замишљајући да немаш амерички конто.

Тада ћеш схватити да је све што желиш у овом тренутку да побегнеш из Сивог Дома.

Све до ФБИ-ја, док јагањци коначно не утихну, Кларис.

ipak sam izgleda bio u pravu na pocetku diskusije. srbija je izdala svoje interese kad je nemci i EU opauce po usima????? i ti si od onih koji su ubedjeni da srbija nema altrnativu, srpski interesi su samo oni sto im propisu EU i nemacka?

- - - - - - - - - -

ja sam rodjen u srbiji i kao dete sam otisao u svet.moja deca su rodjena u holandiji, osecaju se srbima ali po nekima oni nisu DOBRI srbi jer nisu rodjena ni skolovana u srbiji????????? verovatno ce ti isti tvrditi da neki srbi koji su rodjeni novosadjani ili nislije nisu po njima pravi srbi

Јбт, у ком си ти фазону, кад неразумеш Српски? :)

Све погрешно тумачиш, ти то намерно? :)

Српска влада уопште ништа нечини, већ се пушта низ воду, као и предходне пре ње. Да ли ти је ово тешко укапирати?

Србија, тј, влада, нема никакав конкретан став нити тактику опоравка Србије, већ појединци који су ушли у токове криминала спроводе политику Србије из позадине, због својих личних интереса.

Капито? :)

Ако мислиш да нисам у праву, дај и један план и програм владе Србије, као и дела која чине, у интересу Србије и свог народа, а да није у контрадикторности Уставу и закону Србије, највише интересима самог Народа, државе и Цркве! :)

Vucic ih je uzeo u vladu da mu ne smetaju i da ne talasaju mnogo sa opozicijom koje kako vidis i nema sada to sto im je Vucko dao nekakve funkcije ne znaci da su pozitivci i znaju nesta.Nisam pristrasan samo sam surovo realan.;)

То је наивно са твоје стране. Али добро, боље и тако, него офирати тактику.... :)

to je ta malogradjanska saboterska logika tipa `ko sme da se kaci sa nemackom, onolika sila!`.

ne kacimo se mi sa njima nego oni dolaze ovde

Ниси ме разумео, или ниси у току, незнаш, не познајеш добро ситуацију. Али добро, ти си на једном терену у једној позицији, а ја на другом, и у другој позицији. Ако се то може назвати позиција. :)

Hrvat soli pamet drugima o antisemitizmu. :bljak:

1988-89, ne secam se tacno, kada sam zadni put bio u Zagrebu sa ocem sam usao u prodavnicu i kada je trazio 200 gr kafe prodavacica ga je samo pogledala kao go.no i odgovorila "Nemamo kafu"

Sada svoju mrznju mozete opravdati ratom. Kako ste tada opravdavali tu mrznju?

Koji Hrvat, koje soljenje?
Jesi li ti Srbin samo zato jer si iz Beograda? :eek:

I da, tu naučenu foru sa kafom i hlebom možeš pradavati nekom nijansu naivnijem od francuske sobarice.
Znači mrzili smo i bosance, naše cvijeće, zbog kafe? :lol:
Ali šta sad, laganje nije zabranjeno pravilima foruma.

Back