- Poruka
- 1.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjaj
Ko bi hranio te ljude da nema Todorica
Misli o tome![]()
Kako ko bi hranio kad niko vise ne kupuje u "Idei" iz prostog razloga sto nema nista?
A Vucic u NEVERICI
ODgovor Srbije pravi bi bio nacionalizacija imovine hrvatskih preduzeca u Srbiji...
Naravno Vucic za tako nesto nema hrabrosti
Joj daj ne lupaj, zar stvarno mislis da nemaju zaliha u Srbiji oho ho, evo sad sam zvao rodjaka u NS i kaze da je Idea puna, sve normalno kao i pre.
Nista ti ne brini, nece Idea propasti
Ne brinem, samo necu da poluprazne a skupe trgovine zauzimaju prostor nekim drugim.
Ja odavno vise tamo ne kupujem zbog toga sto nema nista i sve je skuplje nego u "Maxi"-ju npr. ili u domacim dragstorima.
Ima svega, cak i u malim mestima, nije da nema ali da je skupo skupo je, zato i ja kad sam u Srbiji idem samo po domacim dragstorima.
Kome zauzimaju prostor? I ti koji bi nakon micanja Idee preuzeli...koliko ljudi bi zaposlili? Sta bi bilo sa ovima koji sad rade?
Imas plan?
Zar tako, vaša veza za ulazak u EU da vam napravi,.....
Jesu vam ono i papire džaba dali....:hahaha:![]()
Kako mislis nema nista? Sta lose je opskrbljena radnja?
U Vojvodini barem to nije slucaj, radnje su pune a ima ih bas velikih i to ne u velikim gradovima..evo primerice Idea u BP je ogromna i uvek je puna, zena voli da odemo tamo jer ima neke gluposti koje ne moze ovako naci bilo gde, stvarno ne znam kako mislis da je prazno.
Joj daj ne lupaj, zar stvarno mislis da nemaju zaliha u Srbiji oho ho, evo sad sam zvao rodjaka u NS i kaze da je Idea puna, sve normalno kao i pre.
Nista ti ne brini, nece Idea propasti
kupujmo domace ziveo misko!!<3
Само европски!
- - - - - - - - - -
И нормално, купујте у Идеи, Роди, Меркатору.
Lepo, ali sta ovo ima veze s temom? Ne spamujte.
kupujmo domace ziveo misko!!<3
Zvao si rodjaka da ga pitas sta ima u Idei
Veceg lazova na forumu nije bilo !
Na jugu jeste mnogo losije snabdevena, cak i u odnosu na BGD.
To nisam znao..moguce.
A jesu li plate barem redovne?