Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa najvise slepera koji iz Srbije idu u Hrvatsku je roba ,poluproizvodi i sirovine hrvatskih firmi koje ovde posluju ,a koje se posle prodaju ili dalje preradjuju u HR , tako da sumnjam da bi Hrvati uveli sankcije sami sebi , ili nemackim , austrijskim i turskim kompanijama ciji sleperi i proizvodi najvise cirkulisu nasin putevuima , pre če biti da je u pitanju prirvemeno neslanaznje i nesposbnost hrvatskih vlasti da se suoce sa problemom imigranata .

Joj daj ne lupaj, zar stvarno mislis da nemaju zaliha u Srbiji oho ho, evo sad sam zvao rodjaka u NS i kaze da je Idea puna, sve normalno kao i pre.

Nista ti ne brini, nece Idea propasti

Ne brinem, samo necu da poluprazne a skupe trgovine zauzimaju prostor nekim drugim.

Ja odavno vise tamo ne kupujem zbog toga sto nema nista i sve je skuplje nego u "Maxi"-ju npr. ili u domacim dragstorima.

Ne brinem, samo necu da poluprazne a skupe trgovine zauzimaju prostor nekim drugim.

Ja odavno vise tamo ne kupujem zbog toga sto nema nista i sve je skuplje nego u "Maxi"-ju npr. ili u domacim dragstorima.

Ima svega, cak i u malim mestima, nije da nema ali da je skupo skupo je, zato i ja kad sam u Srbiji idem samo po domacim dragstorima.

Kome zauzimaju prostor? I ti koji bi nakon micanja Idee preuzeli...koliko ljudi bi zaposlili? Sta bi bilo sa ovima koji sad rade?

Imas plan?

Ima svega, cak i u malim mestima, nije da nema ali da je skupo skupo je, zato i ja kad sam u Srbiji idem samo po domacim dragstorima.

Kome zauzimaju prostor? I ti koji bi nakon micanja Idee preuzeli...koliko ljudi bi zaposlili? Sta bi bilo sa ovima koji sad rade?

Imas plan?

Sta imam da imam plan, nisam politicar, ali ovde kod mene su "lokalci" ustupili najbolje prostore "Idei" a da odavno nemaju nista, a nemaju ni konkurenciju u kraju. Pa vreme je da se ti prazni rafovi sklone, a radnike ce valjda preuzeti onaj koji otvori nesto drugo na tom mestu.

Kako mislis nema nista? Sta lose je opskrbljena radnja?

U Vojvodini barem to nije slucaj, radnje su pune a ima ih bas velikih i to ne u velikim gradovima..evo primerice Idea u BP je ogromna i uvek je puna, zena voli da odemo tamo jer ima neke gluposti koje ne moze ovako naci bilo gde, stvarno ne znam kako mislis da je prazno.

- - - - - - - - - -

Zar tako, vaša veza za ulazak u EU da vam napravi,.....:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Jesu vam ono i papire džaba dali....:haha
ha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:lol: ti si car, jel ti ko to reko :lol:

Kako mislis nema nista? Sta lose je opskrbljena radnja?

U Vojvodini barem to nije slucaj, radnje su pune a ima ih bas velikih i to ne u velikim gradovima..evo primerice Idea u BP je ogromna i uvek je puna, zena voli da odemo tamo jer ima neke gluposti koje ne moze ovako naci bilo gde, stvarno ne znam kako mislis da je prazno.

Na jugu jeste mnogo losije snabdevena, cak i u odnosu na BGD.

Back