V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, samo nemojte da Vulim opet nešto kmeči stvarno je dosadan
I onda se još kolektivno uvrijedite ako mu Milanović kaže latinsku poslovicu da se ne želi zamarati nebitnim stvarima
- - - - - - - - - -[/COLOR
a Milanović bi mogao da bude malo manje drčan.....lično sam ga slušala kada su polako krenuli prema vama kako ćete posao odraditi dostojanstveno...da vam nije bitna vera i boja kože....da su to jadni ljudi kojima treba pomoći...i pukli ste za dva dana...sada ih šaljete Mađarima koji zatvaraju granicu i prema vama a malopre kaže da nije razgovarao sa Orbanom jel boga ti šta on ima sa kim razgovara...prema tome,nemoj da mi diraš Vulina....kakav god da je naš je...nije drčan i nije bezobrazan i angažovao se ...
Pazi da se nije tako zvalo.
- - - - - - - - - -
Šta ti je smešno ušati? Srbi su u okviru Mađarske bili slobodni ljudi u vojnoj službi.
- - - - - - - - - -
Husar (Huszar) je mađarska reč.
Aquila non capit muscas - orao ne lovi muhe tj. veliki ljudi se ne bave malim stvarima.
To je komšije strašno uvrijedilo.
Dakle, kome treba bukvar?
kratko je trajalo....SAMO 2 DANA I PUKLI STE.....Tako treba
- - - - - - - - - -
Čudno da nismo poubijali ove azilante
Nikad više sa Srbima u savez!
Savez u kojem je nužno da je ondaj drugi bolji - sjajno zamišljeno.
Samo sa hrvaticama one drze rec, kad nesta obecaju to i urade.![]()
Hrvati ionako tvrde da su poreklom Iranci e pa eto neka ugoste svoje pretke![]()
Nije, nego ceska![]()
pile,pa zar vi stvarno mislite da ste veliki????
...
Jel ti gledas tv, citas bilo sta, osim sto prosipas gluposti na krsti..kakvi Iranci, kakvo ugoscavanje od strane Hrvata, jel ti znas da nema medju imigrantima Iranaca?
Bogami,izgleda da ima,verovao ili ne,Sije i Sunije zajedno beze
a Milanović bi mogao da bude malo manje drčan.....lično sam ga slušala kada su polako krenuli prema vama kako ćete posao odraditi dostojanstveno...da vam nije bitna vera i boja kože....da su to jadni ljudi kojima treba pomoći...i pukli ste za dva dana...sada ih šaljete Mađarima koji zatvaraju granicu i prema vama a malopre kaže da nije razgovarao sa Orbanom jel boga ti šta on ima sa kim razgovara...prema tome,nemoj da mi diraš Vulina....kakav god da je naš je...nije drčan i nije bezobrazan i angažovao se ...
Nije tačno. Reč je izvedena od mađarskog husz što znači 20.
Šta znači pukli?
Fino idu svojim putem, ili u Mađarsku ili Sloveniju.
Da ne diram Vulina?
Neću, ionako znam vrlo dobro što se u komšiluku misli o njemu, samo se sada foliraš da ti je drag jer je "tvoj".
Jak argument!
Dobrica Ćosić je 1966, u svom dnevniku zapisao, kako raste antisrpsko raspololoženje u Hrvatskoj, pre svih krajina, miloševića , itd ....
pre bi bio musliman nego hrvat ili srbin
Gle, sve poslovice su pisane tako da ih netko prosječno inteligentan može razumijeti.
Ali ti nisi uspjela.
Sad želiš da ti objasnim smisao, ili ćeš si ipak sama dati truda?
Šta znači pukli?
Fino idu svojim putem, ili u Mađarsku ili Sloveniju.
Da ne diram Vulina?
Neću, ionako znam vrlo dobro što se u komšiluku misli o njemu, samo se sada foliraš da ti je drag jer je "tvoj".
Jak argument!
Bravo purgeru. Ispade da si nam veci prijatelj nego mi sami.
- - - - - - - - - -
Dosta su Srbi branili Evropu od islamske invazije. Dao bih ja svakom migrantu hrane vode i besplatan prevoz do sledece granice. Neka oni malo ratuju a mi da gledamo.
E svasta i ovdje procitati....hahahaha Srbi branili Evropu od Islama....a svasta..
Dočasnik HV-a u prijevremenoj mirovini ti je ogroman prijatelj.![]()