Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.202
Hrvati ionako tvrde da su poreklom Iranci e pa eto neka ugoste svoje pretke![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvati ionako tvrde da su poreklom Iranci e pa eto neka ugoste svoje pretke![]()
Bravo purgeru. Ispade da si nam veci prijatelj nego mi sami.
- - - - - - - - - -
Dosta su Srbi branili Evropu od islamske invazije. Dao bih ja svakom migrantu hrane vode i besplatan prevoz do sledece granice. Neka oni malo ratuju a mi da gledamo.
Tvoje obrazovanje je uzasno, blago receno![]()
Nema saveza sa sotonom !
Ni pod kojim uslovima.....
Prokleće nas hercegovačke jame !
Hrvati se valjda opet nadaju nekom savezu sa Srbima![]()
da kao kod Nikopolja![]()
Kaj, vi bi opet u savez s nama? Zaboravili ste logore? Pamet u glavu ...
A, orao je, znači, iz vremena Starog Rima ?I onda se još kolektivno uvrijedite ako mu Milanović kaže latinsku poslovicu da se ne želi zamarati nebitnim stvarima
Nema saveza sa sotonom !
Ni pod kojim uslovima.....
Prokleće nas hercegovačke jame !]
Kakav , bre, savez sa Hrvatima ili pourčenjacima?
Mi samo njima isporučimo imigrante i ćao.
Sve je receno
Sazrelo za savez Srba i Hrvata ?
....jel ovaj na drugoj slici gore neki azilant?![]()
Slažem se.
Gumbek, zakaj ignoriraš hercegovačke jame ?
A s ovim curicama?
![]()
- - - - - - - - - -
Pa 'nako, i ti ignoriraš Jasenovac i Jadovno, nisam čuo da si se ogradio od ustaških zločina
Treba praviti veliku Jugoslaviju od Crnog mora do Jadrana
nikada više Jugoslavija....dosta je bilo....
Zasto ne..ali sa Bugarima unutra, mislim da bi tek s njima imali ravnotezu, a Srbi bi profitirali najvise kao centralni narod te drzave
Ako može bez Hrvatske
Upustanjem emigranata u Hr Hrvati su me iskreno razocarali. Kazu naselit cemo ih u Krajinu i resena stvar.
Zar se tako pljuje na zrtve domovinskog rata ?
Smatram da je veoma vazno da sto vise drzava oko Srbije ne prima izbeglice jer ce se tako i Srbija lakse odluciti da ih se resi.
Ovako sve drzave misle da ih imaju idrugi pa sta da se radi.
To je razumno i trezveno razmisljanje. Medjutim ovde je preovladala samo pakost prema Hr., dok se ne vidi da time i sami tonemo sve dublje.
Kada bi emigranti ostali u nasim drzavama tu ima i nesto pozitivno.
Negativna energija koju smo do sada usmeravali jedni prema drugima bila bi usmerena prema novim komsij.... pardon susjedima. Srbi i Hrvati (a Bogami i Hrvatice) bi se zblizili.
Kao recimo u Nemackoj do 70- ih godima je bilo krkljanca izmedju katolika i protestanata.Onda su dosli Turci i sada su zajedno, tako reci protiv njih.
A sad ono glavno. Ove najezde se treba resiti.
Od zapadnih demokrata nema leba.
Ako nece oni nema nam druge nego da se okrenemo onima koji hoce. Kada bi se to desilo samo u jednoj drzavi bilo bi to neprijatno, ali ako se desi u dve drzave- manje neprijatno. A u par drzava se vec desava.
U obzir dolaze bilo koje partije dveju drzava spremnih na akciju.
Lepo sednu zajedno za stol i najave koordinisan rad i razmenu iskustava.
Osim toga kada bi ovi cmarovi u kravatama videli da gube tlo pod nogama morali bi i oni da menjaju plocu.
Ako može bez Hrvatske