Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, SNS je već jednom vodio rat protiv Hrvatske, i znamo kako se završilo.

Не лупетај. Сад ме тераш да браним СНС а принципијелно сам против њих.

Ако су глуп ко муслиманско тоцило не преноси то даље на твоје сународнике јер познато ти је да је у исламу глупост заразна. Једини лек против глупости је да читаш књиге.
Што више књига прочиташ мање си глуп(глупа) !

ПС
Некада си била занимљива и смешна а сада си постао идиот и досадан. По свој прилици мораћу да те сместим у тор док се не опаметиш !

Čekaj, kakve su ovo sankcije?

Puštaju robu u Srbiju a ne puštaju robu iz Srbije...?

Hrvati puštaju kamione, ali samo u jednom smeru

Hrvatske vlasti su počele da propuštaju teretna vozila u Srbiju preko prelaza Bajakovo - Batrovci, ali je u drugom pravcu prelaz zatvoren, javlja reporter B92.

Od oko 3h ujutru Hrvati su obustavili saobraćaj za teretnjake na izlasku iz te zemlje, a tokom jutra se formirala kolona duga oko pet kilometara.

Kako je rekao šef smene na prelazu Batrovci, kolege s hrvatske strane su im rekle da im je pao kompjuterski sistem. Srpski carnici su oko 12:45h saopštili da je granica otvorena sa jedne strane.

Pao im sistem, ali samo sa jedne strane. :lol:

nikada u zivotu nisam kupio hrvatsku kafu makaronu bilo koju drugu testeninu dok ribu jesam .

Sve sto Hrvati proizvode i prodaju ovde postoji ili nase ili uvozno kvalitetnije i jeftinije.

Kafu uvozimo i mi i oni iz brazila i zasto bi kupovali kafu iz hrvatske, da nam se hrvati ugradjuju umesto da kupimo od nase firme ovde?

Testenina domacih takodje imamo koliko hoces jako kvalitetnih

Morske ribe nemamo , ali se kvalitetnija riba moze uvesti iz spanije, italije, tajlanda nego iz hrvatske - pocev od sardina, pa do tunjevina i skuse.

Npr hrvati ne love uopste tune i skuse, vec kupuju iste od juznoamerikanaca i azijata, pakuju i preprodaju nama jer je broj tuna i skusa u jadranu simbolican.

Zasto da budem glup i kupujem hrvatsku tunjevinu za 300 dinara konzervu , kad ima tajlandske i cileanske za 150-200 dinara konzerva ?

Ti si stvarno budala sto kupujes hrvatsko. Prvo kupujes skuplje drugo manje kvalitetno.

Eto na primer bas sam skoro gledao u prodavnici RIO Mare tunjevina 160 dinara konzerva od 160 grama, a hrvatska eva ili neka druga od 100 grama preko 200 dinara.

OK, i što onda ti preporučuješ? Koji je to srpski proizvod kvalitetniji od hrvatskog? Konkretno? Imate zamjenu za Cedevitu? Vegetu? Kraševe napolitanke? Gavrilovićevu Zimsku?

http://www2.hgk.hr/znakovi/kvaliteta/kvaliteta.asp

nikada u zivotu nisam kupio hrvatsku kafu makaronu bilo koju drugu testeninu dok ribu jesam .

Sve sto Hrvati proizvode i prodaju ovde postoji ili nase ili uvozno kvalitetnije i jeftinije.

Kafu uvozimo i mi i oni iz brazila i zasto bi kupovali kafu iz hrvatske, da nam se hrvati ugradjuju umesto da kupimo od nase firme ovde?

Testenina domacih takodje imamo koliko hoces jako kvalitetnih

Morske ribe nemamo , ali se kvalitetnija riba moze uvesti iz spanije, italije, tajlanda nego iz hrvatske - pocev od sardina, pa do tunjevina i skuse.

Npr hrvati ne love uopste tune i skuse, vec kupuju iste od juznoamerikanaca i azijata, pakuju i preprodaju nama jer je broj tuna i skusa u jadranu simbolican.

Zasto da budem glup i kupujem hrvatsku tunjevinu za 300 dinara konzervu , kad ima tajlandske i cileanske za 150-200 dinara konzerva ?

Ti si stvarno budala sto kupujes hrvatsko. Prvo kupujes skuplje drugo manje kvalitetno.

Eto na primer bas sam skoro gledao u prodavnici RIO Mare tunjevina 160 dinara konzerva od 160 grama, a hrvatska eva ili neka druga od 100 grama preko 200 dinara.

Da, ali ta tvoja analiza nije zasnovana na objektivnim potrošačkim ukusima, već na nazionalističkoj mržnji prema hrvatskom narodu.

A to ti je usadio Slobodan Milošević preko te-vea.

Evo podataka za 1-6 /2015 godinu:

Hrvatska izvozi u Srbiju za 364 mil.€ a uvozi za 271 mil. €

Dakle oko 90 miliona više izvozi nego uvozi.

U Hrvatsku najviše ulažu Nizozemska pa Austrija zatim Njemačka. A Hrvatska najviše ulaže u Srbiju zatim BiH.
Pilite granu na kojoj sjedite. Naravno mi nismo ti koji najviše ulažu u Srbiju no sigurno, sa ekonomskog stajališta, ne bi bilo pametno dirati u investicije.
S obzirom na ekonomsku situaciju u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Sledeci put nece imati nato pakt iza ledja da ih brani.:mafijas:

Zamjenio si RH i BiH.

Back