Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Леле, још четири минута а вуЋка нико не је.бава!!!

Ово неће да изађе на добро!

Биће још једна епизода сапунице "Конференција за новинаре у Влади Србије".

Prvo sastanak u 16h, pa onda dramoserna konferencija malo sutra.

Ма заболе их патка, што у Србији има неки Хрват имовину... Па није им Србија најбитнија за тржиште уопште! Стварно, ово нисам очекивао од Вучића и владе, да у толикој мери заебавају Србе на нашу штету!
Nema veze Kreso, prodavacete Milanoviceve izjave :lol:

Uticaj Milanovica na turizam u Dalmaciji je posebno poglavlje u Knjizi gluposti :)

EVROPA PORUČUJE: Zatvaranje granica je po Šengenu

Pravo je svake zemlje članice EU da sama određuje kako će obezbeđivati spoljnu granice, a mi se zalažemo za sveobuhvatno rešenje migrantske krize, rekao je portparol Evropske komisije
Batrovci, granica, kolona, kamioni, čekanje, Foto: Tanjug

Kolona vozila na Batrovcima, Foto: Tanjug

BRISEL - – Portparol Evropske komisije Margaritis Šinas izbegao je danas da komentariše zahtev premijera Srbije Aleksandra Vučića da Evropska unija prinudi Hrvatsku da do dva popodne otvori granicu za teretni saobraćaj.

"Pravo je svake zemlje članice EU da sama određuje kako će obezbeđivati spoljnu granice, a mi se zalažemo za sveobuhvatno rešenje migrantske krize", rekao je Sinas na konferenciji za medije u Briselu. Upitan da li zatvaranje granice za kamionski saobraćaj, ili pretnja Hrvatske da će potpuno zatvoriti granicu spadaju u dozvoljene mere, Šinas je rekao da postoje mehanizmi u okviru Šengenskog sporazuma koje su neke zemlje već primenile.

On, međutim, nije želeo da dalje odgovara na novinarska pitanja o tome, uz napomenu da će EK nastaviti da traži sveobuhvatno rešenje za izbegličku krizu.

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Jbt sta mu rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vucic zakazao sastanak svoje ekipe za 4 sata gde ce da odluce sta da urade :D

Da vidimo Vucicu od cega si

- - - - - - - - - -

Nitko vise ne koristi Vegetu? Bajadera?

Zacin C a i mnogi drugi kod nas suseni zacini su jeftiniji i kvalitetniji.

Bajadera cist secer , to ne jede niko koga ja ovde znam.

Od slatkisa ja jedem Bambijev integralni keks i medeno srce. To je sve. Cokolade isto ne jedem .

Ok. Realno, u globalnim okvirima, i srpski i hrvatski brendovi su kesa.

Baš kao i ukupne privrede veselih nam domovina-otadžbina...:zper:

Ne bih se složio. Ovisi o branši. Neki naši sirevi npr. dobijaju prve nagrade. Također i vina. Kozlović se prodaje po hr. restoranima za 900-1200 kn butelja. Vani i skuplje.

- - - - - - - - - -

Od slatkisa ja jedem Bambijev integralni keks i medeno srce. To je sve. Cokolade isto ne jedem .

Ti voliš medeno srce i Bambija. To je okej.

radite sta ocete, samo dalje od nas.
daleko vam lepa kuca.

12027622_993341414029504_6738370360686162257_n.jpg

Radi se o klasičnoj politici Srbije u zadnjih 25 godina. Prvo ide izazivanje susjeda, onda dobivanje po tamburicu, a onda kukanje i đenosajd. Dakle Srbija treba izbjeglice slat direktno u Mađžarsku, a ne dodavati još jednu državu u tranzitnu rutu. Potpuno besmislen potez jer iz te države izbjeglice opet idu u Mađžarsku. Srbija ovakvim ponašanjem neće ući u EU do 2030, tako da pomičem ranije predviđeni rok sa 2025. na 2030.

Ne bih se složio. Ovisi o branši. Neki naši sirevi npr. dobijaju prve nagrade. Također i vina. Kozlović se prodaje po hr. restoranima za 900-1200 kn butelja. Vani i skuplje.

I dalje je sve to ništa, globalno gledano. Naravno, bitno je za nas lokalno.

Ajde ovako...ako nagrađena hrvatska vina nestanu sa tržišta, da li će to napraviti neki poremećaj?

A šta misliš da sa tržišta nestanu francuska vina?

Radi se o klasičnoj politici Srbije u zadnjih 25 godina. Prvo ide izazivanje susjeda, onda dobivanje po tamburicu, a onda kukanje i đenosajd. Dakle Srbija treba izbjeglice slat direktno u Mađžarsku, a ne dodavati još jednu državu u tranzitnu rutu. Potpuno besmislen potez jer iz te države izbjeglice opet idu u Mađžarsku. Srbija ovakvim ponašanjem neće ući u EU do 2030, tako da pomičem ranije predviđeni rok sa 2025. na 2030.

Vi kao NATO clanica ste duzni primiti izbeglice.

Zametnuli ste rat,porusili ste im domove, upropastili zivote...opljackali i ogromnu stetu im napravili.
Morate snositi konzekvence.

Ha, vidi ovog eksperta! :zcepanje:

A što ne bi EU izbeglice, koje već u nju uđu (Grčka) zadržavala u istim granicama, jer one to žele, nego ih šalje dalje?

Hrvatska je EU...

Back