Sto se tice kanadsko standarda, mozda ja i imam zastarele podatke...mozda i britanska dermatoloska skola ima iste podatke, mislim - kanadjani su sustinski i istorijski Britanski iseljenici, pa valjda to ima logike - da i jedni i drugi slicno misle....doduse, ne znam zasto dermatolozi sa klinike Mayo misle bas isto sto i prethodno pomenute dve skole, ali mozda su i klinicari sa Mayo klinike takodje (zastareli) Kanadjani a radi se u stvari o kolektivnom nesvesnom.....najzad, mozda su sve te informacije zastarele, ko ce ga znati, svet ti je cudo jedno. Novozelandjani takodje nekako mogu da se dovedu u blisku istorijsku vezu sa britancima, a preko ovih sa Kanadjanima - pa po tpj liniji vuku isti zastareli model...pretpostavljam (drugaciju povezanost istih stavova ovih dermatoloskih skola ne bih mogla da pronadjem...sem da mozda ipak....ali ne...ne, ne, svakako ce biti da si ti ipak u pravu...sta znaju Kanadjani, Britanci, Novozelandjani, pa i poneki Amer, pa i poneki nas profesor skolovan u Americi...tja....u svoj pravednosti, kada se o hrani radi, postoje izvesne kontroverze vezane za mleko i mlecne proizvode te hormone, kravlje, naravno, ali - sta da ti o tom pricam, to je nesto sto svakako od mene bolje znas, ipak ti je to struka a to su elementarne informacije.)
Sto se tice prof. Milojevica, posto ti pratis moderne svetske trendove onda sigurno nema razloga da te informisem o kojim se trendovima radi u tretmanu akni, a posto ocito znas coveka vrlo dobro onda i sam mozes da ga pitas sta je to on novo smislio u ovoj oblasti. Sto se tice samih pacijenata, oni koji se kod njega budu lecili (privatno, jer samo privatno radi) dobice sve neophodne informacije od njega - nema nikakvog razloga da ih ja informisem niti da reklamiram njegove metode. Iz istog razloga ne navodim ni njegov telefon, ordinaciju ili ime iste - reklamiranje je zabranjeno.
A sto se tebe tice, kad jednom zavrsis svoju specijalizaciju, budes (mnogo) manje tasht (a tashtina je opasna stvar), i budes postigao i znao bar polovinu onoga sto je postigao i zna Milojevic, ja cu veoma drage volje i sa radoscu i tebe preporucivati.
Mislim da dalja preganjanja na temu akni i hrane te prof Milojevica zaista nisu potrebna, i da mozemo da nastavimo dalje sa onim zbog cega smo na ovoj temi - a to su odgovori KORISNICIMA.