A gde da nadjemo taj tvoj POST pa da procitamo?Procitajte moj post.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde da nadjemo taj tvoj POST pa da procitamo?Procitajte moj post.
erythema nodosum
da li postoji neka krema ili bilo kakva pomoc za nju .vec uzimam pronizon tablete ali ujutru par sati imam velike bolove u nogama da ne mogu da hodam
koliko traje ?
nezahvalno je davati zakljucke..trebali ste njega sve pitati..sacekajte histopatolosku analizu...da li imate bol sada na tom mestu i da li su otecene regionalne limfne zlezde?Imate li temperaturu?
Pitala sam dr.medjutim nece nista da kaze. Sad je rekao da sacekamo subotu i previjanje pa cemo vidjeti. Nemam temperaturu, hvala bogu. Bol imam samo na jednom mjestu i mislim da su se limfne zlezde povukle a bila su ogromne.
Da li neko ima iskustva sa ovim gelom u tretiranju svezih oziljaka nastalih nakon hirurske intervencije? Naime, imam dva manja oziljka, stara skoro dve nedelje, jedan je blago udubljen dok je drugi u nivou koze. Lekar mi je preporucio da koristim ovaj gel (mada je bio pominjao i Contractubex) 10 dana nakon skidanja konaca. Interesuje me da li se neko vec susretao sa ovim gelom i da li je zadovoljan rezultatima i da li se on podjednako koristi za oziljke u ravni i ispod ravni koze? (tu informaciju ne mogu da nadjem ni na netu).
Unapred hvala.
Pitala sam dr.medjutim nece nista da kaze. Sad je rekao da sacekamo subotu i previjanje pa cemo vidjeti. Nemam temperaturu, hvala bogu. Bol imam samo na jednom mjestu i mislim da su se limfne zlezde povukle a bila su ogromne.
Kao prvo sve pohvale - nisam verovao da postoji forum ovoga tipa. Veoma raznovrsna problematika i interesantne teme i oblasti. Dosta vremena sam proveo , ne bi li nasao ono sto me zanima , ali nazalost do sada se niko nije obratio sa problemom koji bi licio na moj , te sam odlucio da pokusam dobiti odgovore po pitanju mog problema koji me muci vec skoro dve godine.Radi se o Dg. LICHEN PLANUS (oralni). Kod nas u Srbiji se izgleda jako malo zna o tome , ili se jednostavno ne prica o tome (kao da je sve obavijeno velom tajne), sav komentar od strane specijalista je :imas problem sa kijim se moras pomiriti do kraja zivota-leka za to nema - zivi sa tim. Da li je moguce u 21.veku da ne postoji resenje za ovo ZLO? Hteo sam da postavim pitanje , da li je neko imao neka pozitivna iskustva sa ovim i ako jeste da mi pomogne. Ne verujem da cu imati jos devet pitanja ,pa da ovo tek onda ide na forum , te stoga najljubaznije zamoljavam moderatore da puste ovo moje pitanje na forum ili da pokusaju oni naci nacin da mi pomognu. Imam 44 godine i bivsi sam pripadnik vojske (sada u penziji). HVALA
Tanja,poseto ovaj link,ima svasta interesantno,inace,nedavno sam prosla kroz sve to...
http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=3793
zanimljiva situacija,budite ljubazni pa i nas ,nene,ovde informisite kako se razvija situacija..i pitajte vaseg doktora do detalja da vam sve kaze,istinu..on vas vodi od pocetka isve zna o vama i vasoj istoriji bolesti,mi samo mozemo u najboljem slucaju neki fin savet da damo,pozdrav![]()
Pri vrhu strane.
mangupe,ovo si preskocio...![]()
Kao prvo sve pohvale - nisam verovao da postoji forum ovoga tipa. Veoma raznovrsna problematika i interesantne teme i oblasti. Dosta vremena sam proveo , ne bi li nasao ono sto me zanima , ali nazalost do sada se niko nije obratio sa problemom koji bi licio na moj , te sam odlucio da pokusam dobiti odgovore po pitanju mog problema koji me muci vec skoro dve godine.Radi se o Dg. LICHEN PLANUS (oralni). Kod nas u Srbiji se izgleda jako malo zna o tome , ili se jednostavno ne prica o tome (kao da je sve obavijeno velom tajne), sav komentar od strane specijalista je :imas problem sa kijim se moras pomiriti do kraja zivota-leka za to nema - zivi sa tim. Da li je moguce u 21.veku da ne postoji resenje za ovo ZLO? Hteo sam da postavim pitanje , da li je neko imao neka pozitivna iskustva sa ovim i ako jeste da mi pomogne. Ne verujem da cu imati jos devet pitanja ,pa da ovo tek onda ide na forum , te stoga najljubaznije zamoljavam moderatore da puste ovo moje pitanje na forum ili da pokusaju oni naci nacin da mi pomognu. Imam 44 godine i bivsi sam pripadnik vojske (sada u penziji). HVALA
A sto ne okrenes info o lekovima, tj call centar, pa pitaj? Ako ga ima oni moraju znati?