www.altermedica.net
tretmani ribicama kod psorijaze
tretmani ribicama kod psorijaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna br od tog coveka?Rasha1:Posle duzeg vremena zelim da se javim i da Vas obavestim da lekar iz Nisa koji je tokom 2005 godine uspeo da "potpuno izleci" prvig 30 pacijenata ,sprema se da izda monografiju o svojim rezultatima, sada se nalazi u fazi standardizovanja svog metoda koji ce moci da koristi svako ko ima takve zdravstvene probleme. O datumu publikovanja monografije bicete obavesteni blagovremeno. Vrlo smo srecni sto se sve to desava u nasoj blizini.
Moze li neko da mi kaze gde mogu da se kupe UV lampe za kucnu varijantu, jer u nemogućnosti suncanja, mogu da posluze. Meni je rekao licno travar iz Dimitrovgrada. Hvala unapred.WithdrawnWater:Naravno da je necemo brisati - nista nisi reklamirao. Brisemo samo kada se imenom nudi neki produkt, reklamira brojem telefona, cenom, ponudom. Ko hoce da zna vise neka ti se javi na PP. Pozdrav
Moj momak je isao na VMA na PUVA terapiju po (nalogu tamošnjih lekara) nekih dva meseca i mogu samo da ti kazem da je u pocetku delovala, ali kasnije sve manje. Pri tom mu se pogoršalo stanje nekih enzima jetre od zračenja, tako da je morao pod hitno! (opet po nalogu istih lekara) da prestane.bane b:Cao svima!
Jedno pitanje: da li je ko imao kakva iskustva sa PUVA/B terapijom? Ili kakva su vam iskustva iz solarijuma?
Razmisljam se da porucim iz inostranstva PUVA rucnu lampu, pa me zato zanima njeno dejstvo...