- Poruka
- 1.150
Bio i nista ,. hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Poslala sam ti mailom broj telefona od dermatologa.bobanms:Posavetujte me gde da odem da bih resio problem bubuljica . ?.
HVALATirena:Poslala sam ti mailom broj telefona od dermatologa.

dr:Kod dermatologa.
Moguce je da su izazvane papiloma virusima,gotovo sigurno da jesu ali to nisu oni isti papiloma virusi koji izazivaju genitalne promene.
ali nađi neku koju pomalo možeš da načinješ(dok se ne osuši) pa je poslije otkineš,ali svaki put kad je načneš sa različite strane stavi ili propolis ili jod.Pazi da ne razneseš krv po vratu jer mogu tako da ti se namnože.AMLAP:Pazi da ne razneseš krv po vratu jer mogu tako da ti se namnože.
Za laser ne znam,ali azot ti ne valja ništa:mogu ti ga mazati i godinu , neće ti se maći.
Srećno!
schljokica:na vratnom delu imam vec duze puno sitnih bradavica (visecih) koje cini mi se rastu i brojnije su..ima ih i ispod grudi........
kome bi ja trebalo da se obratim ?
kako se lece?
da li je moguce da su papiloma virusom izazvane (nagadjanja) ?
ne znam nista o ovome, molim da me uputite.
hvala unapred
Mom ocu su azotom skinute sve bradavice i nisu se vratile,isao je dva ,tri puta na spaljivanje i odavno nema tih problema.dr:Sa zdravstvenom knjizicom otidji kod dermatologa, mislim da se intervencija azotom ne naplacuje...
luckastalutkica:Bradavica na vratu znaci da imas smisao za lepo i za umetnost a ispod grudi ne mogu da se setim sta znaci a procitala sam negde davno ta znacenja.Za lechenje nista ne znam,ali ovo znacenje ce ti mozda ti biti zanimljivo. I ja imam malu bradavicu na vratu ali na svu srecu nemam takvih problema kao sto ti imas sa tim tvojim bradavicama.Cmokic i pozic!
luckastalutkica:Bradavica na vratu znaci da imas smisao za lepo i za umetnost a ispod grudi ne mogu da se setim sta znaci a procitala sam negde davno ta znacenja.Za lechenje nista ne znam,ali ovo znacenje ce ti mozda ti biti zanimljivo. I ja imam malu bradavicu na vratu ali na svu srecu nemam takvih problema kao sto ti imas sa tim tvojim bradavicama.Cmokic i pozic!
E pa danas sam bila po pitanju bradavica na vratu i grudima na koznom.schljokica:hvala na savetima, mada su mi neki cudni..ok