- Poruka
- 1.150
Bio i nista ,. hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslala sam ti mailom broj telefona od dermatologa.bobanms:Posavetujte me gde da odem da bih resio problem bubuljica . ?.
HVALATirena:Poslala sam ti mailom broj telefona od dermatologa.
dr:Kod dermatologa.
Moguce je da su izazvane papiloma virusima,gotovo sigurno da jesu ali to nisu oni isti papiloma virusi koji izazivaju genitalne promene.
AMLAP:Pazi da ne razneseš krv po vratu jer mogu tako da ti se namnože.
Za laser ne znam,ali azot ti ne valja ništa:mogu ti ga mazati i godinu , neće ti se maći.
Srećno!
schljokica:na vratnom delu imam vec duze puno sitnih bradavica (visecih) koje cini mi se rastu i brojnije su..ima ih i ispod grudi........
kome bi ja trebalo da se obratim ?
kako se lece?
da li je moguce da su papiloma virusom izazvane (nagadjanja) ?
ne znam nista o ovome, molim da me uputite.
hvala unapred
Mom ocu su azotom skinute sve bradavice i nisu se vratile,isao je dva ,tri puta na spaljivanje i odavno nema tih problema.dr:Sa zdravstvenom knjizicom otidji kod dermatologa, mislim da se intervencija azotom ne naplacuje...
luckastalutkica:Bradavica na vratu znaci da imas smisao za lepo i za umetnost a ispod grudi ne mogu da se setim sta znaci a procitala sam negde davno ta znacenja.Za lechenje nista ne znam,ali ovo znacenje ce ti mozda ti biti zanimljivo. I ja imam malu bradavicu na vratu ali na svu srecu nemam takvih problema kao sto ti imas sa tim tvojim bradavicama.Cmokic i pozic!
luckastalutkica:Bradavica na vratu znaci da imas smisao za lepo i za umetnost a ispod grudi ne mogu da se setim sta znaci a procitala sam negde davno ta znacenja.Za lechenje nista ne znam,ali ovo znacenje ce ti mozda ti biti zanimljivo. I ja imam malu bradavicu na vratu ali na svu srecu nemam takvih problema kao sto ti imas sa tim tvojim bradavicama.Cmokic i pozic!
E pa danas sam bila po pitanju bradavica na vratu i grudima na koznom.schljokica:hvala na savetima, mada su mi neki cudni..ok