DERBI !!!

Ja sam se razočarao.....nisam očekivao tako kukavičku igru Zvezde u zadnjih 20 minuta.....neće pa neće taj 5.gol da daju.....stvarno su me razočarali.........................................................................al ajd dobro dosta je ovoliko za demontažu i rasklapanje onih ni krivih ni dužnih jadnika....ma ustvari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Z.BOLE ME ZA NJIH :rotf: :rotf: :rotf:

razibili ste nas i to 4:1
Ne sekiraj se!!! Super ste prošli!!! Ipak gol u gostima vrijedi 2!!! A još što ste ga postigli šutem van šesnaesterca i što niste imali podršku svoje publike, pa ste 20-ak minuta igrali sa igračem manje (mada se u praksi pokazalo da vas je Rnić svojim izlaskom još i pojačao) i to po lošem terenu...:rotf::rotf::rotf::rotf:
Realno gledano - Mi smo ovaj put ipak bili dosta ojačani, prvenstveno Kosanovim odsustvom!!!:lol::lol::lol::lol:

Razbili smo ih igrom. Trebali bi svi lepo da se zahvalimo Maleticu i njegovom inteligentnom potezu pri situaciji 2 na 1, kao i na faulu posle kojeg je Milovanovic majstorski zabio pod precku :lol:

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim...
i mrze nas zato sto uvek smo s'njim
al sever i dalje odjekuje tom
NAVIJACKOM PESMOM NAJBOLJOM

RACUNAJTE NA NAS :)

Razbili smo ih igrom. Trebali bi svi lepo da se zahvalimo Maleticu i njegovom inteligentnom potezu pri situaciji 2 na 1, kao i na faulu posle kojeg je Milovanovic majstorski zabio pod precku :lol:

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim...
i mrze nas zato sto uvek smo s'njim
al sever i dalje odjekuje tom
NAVIJACKOM PESMOM NAJBOLJOM

RACUNAJTE NA NAS :)

"CASIO CALCULATORS"

31thumb_.jpg

:super:

Zasto se bojim da ce Zvezda opet da pobjedi i da citavu sezonu prica kako je pobjedila derbi...
Hej ljudi?! A sta je sa sezonom?!
U derbiju ce igrati ekipa za derbije(crveni) protiv ekipe za titule(crno-bijeli)...

Back