sasch
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Pre nego što sebi utvrdite dijagnozu depresije, niskog samopoštovanja, ili nečeg sličnog, proverite da niste, prosto, okruženi seronjama. - Vudi Alen
svidja mi se ;D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre nego što sebi utvrdite dijagnozu depresije, niskog samopoštovanja, ili nečeg sličnog, proverite da niste, prosto, okruženi seronjama. - Vudi Alen
Ološ ima hiljadu lica, ali je ovo tačno, treba ih izbrisati temeljno, ali često nas učine istima njima samo iz samodobrane.samo?
nije lako izbrisati pogrešne ljude, potrebni su drastični rezovi, jedan po jedan...
najlakše je pobeći od svega što dalje, najčešće u samog sebe.
ima li neko depresivan i da pije antidepresive?
samo?
nije lako izbrisati pogrešne ljude, potrebni su drastični rezovi, jedan po jedan...
najlakše je pobeći od svega što dalje, najčešće u samog sebe.
Ovo mi se svidja i potpuno je tacno.Ne pada se u depresiju iz obesti, zato sto nemas sta da radis nego zbog realnih problema...
Lekovi za depru su ovim redosledom 1. Ljubav/Sex 2. Muzika klasična 3. Posao 4. Fizička aktivnost makar i extremna 5. Dobra (pozitivna) knjiga
znamLekovi za depru su ovim redosledom 1. Ljubav/Sex 2. Muzika klasična 3. Posao 4. Fizička aktivnost makar i extremna 5. Dobra (pozitivna) knjiga
Šta treba da znaju žene - Hrana nije zamena za ljubav. Uvek kad vidim debelu, zapuštenu ženu znam da je u pitanju depresija .
Kod muškaraca je to valjda alkohol
Što, ne voliš da ljubiš pepeljaru ?![]()
Depresija-nezainteresovanost ni za cim!
Umor-nizak krvni pritisak!
Ljek: Depresija...pokusajte misliti na nacin da vam je zadnji dan u zivotu!
Umor...popijte 3dl Turske kafe i kraj price!![]()
Šta treba da znaju žene - Hrana nije zamena za ljubav. Uvek kad vidim debelu, zapuštenu ženu znam da je u pitanju depresija .
-- delom i posledica zadovoljenja emocija jelom, jos u uzrastu najranijeg detinjstva:
navika da se jelom "resavaju" svi emocionalni problemi
Lekovi za depru su ovim redosledom 1. Ljubav/Sex 2. Muzika klasična 3. Posao 4. Fizička aktivnost makar i extremna 5. Dobra (pozitivna) knjiga
Ovo mi se svidja i potpuno je tacno.Ne pada se u depresiju iz obesti, zato sto nemas sta da radis nego zbog realnih problema...
http://illnessquiz.com/bipolar-test/
Depresija je i posledica prevelikog razmišljanja i nerviranja oko stvari koje ne možeš da promeniš...