Depilacija za ili protiv

depilacija savremenog muškarca

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
bems:
Mislim na koliko maljave muskarce si naisla, videla...

То и даље не утиче на моје мишљење о мушкој депилацији. ОК, стварно је одвратно кад имају длакава леђа, то признајем. Само се питам одакле докле се у том случају депилирају - или цело тело, или се негде види граница. :lol:

ne mogu sebe zamisliti depiliranog....al pazi ko zna....mislim shta kad budem imo 50god i zhena i ja smislimo eto promene radi da se ja depiliram....mislim ajd shto da ne....sad mi nije do depilacije....mislim da bi se us.ro od bola....koja sam piiiiii.chka....a i nema potrebe za time...mislim chemu?....mada nikad ne bi depilirao noge....to mi skroz ne treba....nije da imam neshto protiv...al danashnji standardi lepote koja su nam usadjeni ne definishu mushq lepotu depiliranjem nogu....zhensq da al mushq jock....i shta ja ima da se cimam....mislim jadne zhene shto moraju da trpe tu torturu u cilju lepote....no shta se tu mozhe....svi smo u mashini i lepo nam....

super mario lol cobane cobane hahah kakav si ti lik.
slusaj ja ko o cemu, o tome da cu da idem da cuvam ovce.samo ja bih u irsku ili skotsku da mi pukne pogled.je l ti mislis da ima neke razlike izmedju srpskih i recimo irskih ovaca?mislim da li ce mi izbledeti nacionalne boje ako odem, hocu li razocarati ove nase koje mozda zele da ih bas ja cuvam? stvarno sam u dilemi..

Struja:
super mario lol cobane cobane hahah kakav si ti lik.
slusaj ja ko o cemu, o tome da cu da idem da cuvam ovce.samo ja bih u irsku ili skotsku da mi pukne pogled.je l ti mislis da ima neke razlike izmedju srpskih i recimo irskih ovaca?mislim da li ce mi izbledeti nacionalne boje ako odem, hocu li razocarati ove nase koje mozda zele da ih bas ja cuvam? stvarno sam u dilemi..
Idi čuvaj ovce u Irskoj. Sa međunarodnom praksom, odmah te uzimam u odnos radni.

P.S.
Bio sam u informativnoj poseti kod švajcarskih čobana. Moći ćemo da razmenjujemo međunardona iskustva uz grejanu rakiju.

-Eva-:
Jesi li našao ko će da ti pravi rupe u onom švajcarskom siru (svjetsko a naše)?
Ja o muškoj depilaciji neću da pišem, jer kad nekom muškarcu fino kažem "Ma, ko te šiša!" on se naljuti... :(
Lako cemo za rupe. Teško je sir mesiti. Znaš ono: staviš ga u kačicu, izujes se, skines čarape i onda gaziš gaziš, sve dok ti noge ne pobele, a sir ne požuti. Otud švajcarski sir ima onaj karakteristična miris (ne do ti Bog da radiš u švajcarskom skladištu sira).

ja mislim da je savr$eno normalno da u 21. veku mu$karac koji zna $ta zheli da postigne depilacijom to i uradi. Evo ja sam letos 'depilirao' grudi, tachnije namazao sam ih onom kremom za depilaciju da bih postigao da mi se trbu$njaci vide jo$ bolje. Noge npr. nikada ne bih depilirao, ali za$to sa druge strane ne koristiti ma$inicu i odrzhavati dlake ispod pazuha i na stidnim mestima na minimali.
To mi je skroz higijenski i normalno, a i znam da devojchice vole uredne dechake.

Pitanje za devojke koje se vi$e manje redovno depiliraju dole. Da li to leti rade che$ce nego zimi i $ta je razlog?

Back