Prica li iko ovdje o depiliranju medjunozja...? Muskog, naravno... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

storm cloud:Како то мислиш?
bems:Mislim na koliko maljave muskarce si naisla, videla...

Struja:sta fali obrezivanju. to nisam navela jer nije tema, ali da za to sam. a da si zena shvatio bi i zasto je pored higijene odlicno. dakle, da obrezivanje obavezno.
Bas me zanima sta bi Чича Дража imao na ovu temu da kaze...narocito sto se tice ...medjunozjaGazdarica:Prica li iko ovdje o depiliranju medjunozja...? Muskog, naravno...![]()

Struja:a strom je musko? ne moras nista.mojne se jedis.ja samo odgovorila na postavljeno mi pitanje.

Struja:ja volim da tripujem lol. pa ne, sve vreme kapiram da je zena, ali kaze "da secemo usi zbog higijene". uvrstila sebe time u musku grupu.tim licnim dozivljajem.el me razumes?lol

Vi*sh, ova ti je bila konstruktivna...marlon:Bas me zanima sta bi Чича Дража imao na ovu temu da kaze...narocito sto se tice ...medjunozja![]()

Idi čuvaj ovce u Irskoj. Sa međunarodnom praksom, odmah te uzimam u odnos radni.Struja:super mario lol cobane cobane hahah kakav si ti lik.
slusaj ja ko o cemu, o tome da cu da idem da cuvam ovce.samo ja bih u irsku ili skotsku da mi pukne pogled.je l ti mislis da ima neke razlike izmedju srpskih i recimo irskih ovaca?mislim da li ce mi izbledeti nacionalne boje ako odem, hocu li razocarati ove nase koje mozda zele da ih bas ja cuvam? stvarno sam u dilemi..

Lako cemo za rupe. Teško je sir mesiti. Znaš ono: staviš ga u kačicu, izujes se, skines čarape i onda gaziš gaziš, sve dok ti noge ne pobele, a sir ne požuti. Otud švajcarski sir ima onaj karakteristična miris (ne do ti Bog da radiš u švajcarskom skladištu sira).-Eva-:Jesi li našao ko će da ti pravi rupe u onom švajcarskom siru (svjetsko a naše)?
Ja o muškoj depilaciji neću da pišem, jer kad nekom muškarcu fino kažem "Ma, ko te šiša!" on se naljuti...![]()
zanimljiva teorija o siru 
Kakva teorija! Suva istina! Ja sam ti profesionalac. Specijalizovao sam Brdsko stočarstvo u Greyeru, s osvrtom na proizvodnju smrdljivog sira.Banshee:zanimljiva teorija o siru
![]()
Sada konachno znam za$to u crnom vinu ima toliko dlakaNesh80:Ja depiliram noge iz razloga jer se profi bavim sportom koji to zahteva.