Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

  • Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

  • ноге

  • науснице

  • испод пазуха

  • руке

  • предио око гениталија

  • стомак/ груди/ лице

  • не депилирам ништа


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
skoro sam pokusala da uradim prepone trakama umjesto epilatorom jer ovaj prokleto boli, ali one su trake ogromne i jednostavno se ne uklapaju u "krivine" tijela
pa sam skratila par makazama ali se onda razlije vosak okolo i mess. :lol:


Braun- Silk èpil...:ok:
Piling pre epilacije i redovan piling bar 3puta nedeljno sprecavaju urastanje dlaka. Postoji i krema koja sprecava urastanje dlaka.

koja? je li djeluje?
 
skoro sam pokusala da uradim prepone trakama umjesto epilatorom jer ovaj prokleto boli, ali one su trake ogromne i jednostavno se ne uklapaju u "krivine" tijela
pa sam skratila par makazama ali se onda razlije vosak okolo i mess. :lol:




koja? je li djeluje?

Imas Flogocid kremu ,a nije los ni konjski balzam.Ni jedno nije skupo,a stvarno deluje.Pozz:cao:
 
Ја тек ништа не разумем...Ја када сам куцала ову поруку биле су поруке неких скроз других људи на форуму :rida: Порука је била упућена fisco77 ја мислим...Али сад нема ни ње ни иког другог...Иста је тема ал је све остало другачије...Молим те јел можеш да ми појасниш неке ствари,ја сам нова овде?И како да пошаљем приватну поруку?Тек сам сад провалила да ми је уопште и ова порука послата :hahaha:
 
Ja sam isao na lasersku epilaciju ramena 5 tretmana. Prva tri u razmaku od deset dana, sledeca dva u razmaku od mesec dana. Posle 4. puta rast dlaka se drasticno usporio sto je rezultiralo njihomom smanjenom vidljivoscu. Pre epilacije, samo sam ih obrijao. Obzirom da sam tamnoput i da su dlake jake ocekivao sam da ce trebati vise tretmana. Devojka koja je radila rekla mi je da nakon poslednjeg tretmana mogu docu na odrzavanje jednom u nekoliko meseci. Nakon dva meseca od poslednjeg 5. tretmana dlake su ponovo pocele da rastu istim intenzitetom kao i pre. Nestalo je mozda 20-30% dlaka, one koje su porasle posle porasle su u duzinu i debljinu kao i da nisam odlazio na epilaciju. LOL Po prici devojeke koja radi u salonu, ne unistava se direktno koren dlake, nego tkivo oko korena sto uzrokuje smanjenje ishranjenosti korena dlake koji se zatim unistava. Mozda je tebalo da izguram jos tretmana, ali nisam siguran da se dlake ne bi vratile posle nekoliko meseci, ukoliko ne bih isao na odrzavanje, kako je devojka rekla.... A to je opet rupa bez dna sto se tice placanja. Sreca, pa postoje sajtovi tipa Kolektiva, Grupovina, Jeftino, Superkupon i sl. gde se trtmani mogu kupiti po snizenim cena, ali sve to pada u vodu ako se dlake vrate.
 
Evo, ovako... epilacija laserom i nije losa stvar, samo je, naravno, jako sporo. Radim sama sebi, pa cu morati, kad dodjem do nekih nepristupacnijih delova, da pozovem u pomoc sestru ili drugaricu.
E, sad cu vam reci sledece... Aparat za lasersku epilaciju sam dobila iz inostranstva i kosta oko 250 eura. Pa sad vidite koje su cene po salonima. I kakvi doktori, kakvi bakraci. Uz aparat dobijete uputstvo u pisanom obliku i sa svim mogucim upozorenjima. Zatim ,dobijete i CD gde je prikazana demonstracija citavog postupka, od ukljucenja, preko procesa epilacije, do iskljucenja aparata.
E, sad, koliko je uspesno, zavisi valjda od korena dlake. Na zalost, moj je extra kvalitetan pa cesto treba da ponovim.
U znak protesta "salonima", ukoliko zelite da kupite aparat, rado cu vam pomoci. :wink:

Zdravo Miss Fiona vidim da si odavno pisala o aparatu za epilaciju koji si dobila na poklon pa smatram da si se do sada oslobodila nezeljnih,dosadnih dlacica.
Molim te kad mozes da mi posaljes naziv proizvodjaca ili aparata pa da krenem u potragu za istim ili slicnim.Hvala puno
 
Ja sam nova na ovom sajtu, ali kako vidim da svi imamo iste probleme pokušaću i ja da podelim svoja iskustva sa vama.
Pre nekog vremena sam dobila na poklon aparat za IPL epilaciju jednog britanskog proizvođača. Tada još nisam znala puno o tome, ali sam uz uputstva za upotrebu savladala izuzetno lako tehniku i način korištenja (sve je prikazano na DVD-u). Najbolje od svega je to što je taj aparat namenjen za kućnu upotrebu (ne za salone) i sam postupak korištenja je sveden na 3 dugmića. Nakon par upotreba dlačice ispod ruke, oko brade, na nogama, na preponama su svedene na minimum. Sam postupak je jako jednostavan i poprilično brz, ništa ne boli, a mogu ga koristiti i muškarci :)
Kako sam videla da su se aparati istog proizvođača počeli prodavati i u Srbiji, ja bi vam iz svog ličnog iskustva toplo preporučila da ih potražite. Da se ovo ne bi shvatilo kao neka vrsta reklame neću da navodim ime prodavnice u kojoj sam ih videla, ali pored IPL-a nude i mnoge druge salonske aparate prilagođene za upotrebu u kući (laser, elektroliza, facelift,...). U svakom slučaju na sajtu su im prikazani i uputstva za upotrebu, a data su i lepa objašnjenja svih tehnika epilacije (IPL, laser,..) i tu možete pronaći odgovore na mnoga pitanja!
Nadam se da ćete naći o kome se radi i da će vam neki od tih aparata ulepšati život kao što je i meni!
 
Samo da se nadovezem na celu pricu. Bila sam pre par meseci na epilaciji pazuha u nekom salonu na karaburmi, odradila 3 tretmana u rasponu od po nedelju dana i 2 u razmaku od po mesec dana. I dlacice su posle svakog tretmana stvarno pocele da ispadaju i da se proredjuju. Bila sam prezadovoljna! Da bi se nakon tog poslednjeg tretmana vratile sve do jedne! I naravno, posle ovog iskustva me je strah da opet odem u tako neki salon i bezveze bacim pare. Kao i svi ovde htela bih da se oslobodim nezeljenih dlacica i ovaj post mi je dao dobru ideju da zaista uzmem i sama potrazim i kupim aparat a ne da trosim novac bespotrebno po raznim "salonima". Htela sam da pitam samo da li si zadovoljna sada aparatom i da li zaista dlacice nestaju? Kada sam bila na pregledima kazu da sam "idealan kandidat", znaci- svetla koza, tamne dlacice. :)
Unapred zahvalna
Tamara
 
Valdi,molim te mi pomozi :) Radila sam brazilsku trajnu epilaciju,tj epilaciju intimne regije 6 tretmana i nista se nisu dlacice proredile.Pre dva meseca sam odradila poslednji tretman i odlucila da vise ne idem u taj salon.Da li mogu sad da uplatim u nekom drugom salonu,posto sam odlucna da se resim dlacica.Konkretno pitanje: Da li ima kakve veze sto cu raditi epilaciju u kratkom roku sa dva razlicita aparata? Hvala
 
Девојке треба ми мала помоћ овде.
Да ли је неко пробао депил крему, и да ли је безбедна за коришћење и на осетљивијим површинама? :)
И у чему је разлика између хладног и топлог воска и шта је боље?
 
Poslednja izmena:
Девојке треба ми мала помоћ овде.
Да ли је неко пробао депил крему, и да ли је безбедна за коришћење и на осетљивијим површинама? :)
И у чему је разлика између хладног и топлог воска и шта је боље?

Ало људи, help. XD
 

Back
Top