Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

• Začetnik teme Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

• ноге

• науснице

• испод пазуха

• руке

• предио око гениталија

• стомак/ груди/ лице

• не депилирам ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
u prosjeku od godinu do tri nakon lasera, nicu ponovo
i "nama maljavima" i "vama normalnima" :heart:
Ajde de, sta se odmah durite...nisam cula da je tako..kod mene je proslo godinu dana i sve je i dalje fino i glatko:brus:

nisam nista htela kuckati, sve mislim neko pokusava reklamirati ili privuci zrtve :super::zag::bye:

Niti reklamiram niti privlacim, svako neka radi kako misli da treba:manikir:

zavisi od tijela do tijela
ja koristim samo puder citav taj dan, isperem mlakom vodom uvece i pred spavanje se nauljim :D

sada sam pomalo paranoidna sto se tice kozze
kako sam ponovo pocela da koristim epilator, a zelim da izbjegnem urastanja po svaku cijenu
... mislim da mi je kozza i pilingovana i hranjena i umeksavana koliko i lice :roll: sat vremena samo na odrzavanje nakon depilacije
odrzavanje na nivo koji mama ima by default :dash:

Ja sve voskom (i nausnice) i po potrebi veet krema. Ispod pazuha brijac. Posle se namazem Garnierovim mlekom za telo. Works for me.

Inace mi je rekla kozmeticarka da lasersko skidanje uspeva samo ako je jak koren jer laser prepoznaje folikul korena. Iz tog razloga kada se krene sa tretmanom laserom u medjuvremenu ne smeju da se cupaju dlake iz korena, nego samo da se povrsinski skidaju.

Drage devojke... I ja imam problem dlacica na licu tj. bradi koje sam prvo depilirala zatim cupala pincetom i dosla do stadijuma da ni se vise smucilo i resila sam da probam trajno da ih uklonim ako je to moguce sto pre. Sacekacu jos 2 nedelje bez cupanja a onda bih se uputila u neki od centara koji se time bave. Ali koji?!!!!!
Zvala sam Epilion, Divu, Dr. Terzic, Derma team i razlike u ceni su prilicne. Tako npr. tretman u Divi je najskuplji od 150e pa navise dok je u ostalim oko 60,80...Medjutim Diva istice svoj aparat-laser Luminis one kao najsavremeniji pa obzirom da se u to nimalo ne razumem jako bi mi znacio savet sto pre, mozda necije iskustvo ako je zadovoljan ili nezadovoljan... Ako je razlika u efikasnosti evidentna onda nije mnogo dati koliko god samo da unistim ovu gamad. Takodje ovo seckanje dlaka ili dr varijante me jako brine jer se plasim da ce se jako progustiti a htela bih do leta da ih ukloniim u vecoj meri. Nadam se da ce mi neko odgovoriti i unapred hvala!

E ja sam isla u Divu i ne bih ih preporucila. Skidala sam dlacice sa brade, imala sam jedno tri ili cetiri tretman, ne sacam se tacno, proslo je bar 4 godine. Kad je trebalo da mi urade poslednji besplatni tretman laserom, naravno odbili su me, sa tvrdnjom da ne mogu bas sve dlake da se skinu i da nastavim da ih skidam voskom:sad2: Neverovatno, a ja platila preko 300 eura i da vam ne pricam dlake i dalje rastu, kao da nikad nisam ni isla na epilaciju i ja ih i dalje skidam voskom:confused:

Odnosi se i na prepone i na bilo koju formu bukinija. Moj savet je, da ako ikako možete, sami napravite formu koju želite jer tretmane radi Doktorka a ne kozmetičarka sa takvom vrstom islustva. Čujem da postoje šabloni za razne forme bikinija pa to možda može da pomogne ako sami ne uspete da to izvedete.

Cena jednog tretmana je: za prepona 1.700 din, za ceo bikini 2.900 din, nausnice 950, pazuh 1.700, cele noge 5.700 din......

Mislim da su ovo najniže moguće cene što ne znači da su za mnoge i ovo velike pare. Olakšavajuća okolnost je što se tretmani ponavljaju za 1, 2 ili 3 meseca pa se dobija u vremenu za skupljanje para.

Mozes li i meni da posaljes broj i adresu??? :)

Back