Depilacija, epilacija, uklanjanje dlaka sa raznih delova tela

• Začetnik teme Začetnik teme trazim savet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које дијелове тијела депилирате?

• ноге

• науснице

• испод пазуха

• руке

• предио око гениталија

• стомак/ груди/ лице

• не депилирам ништа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svaka ti čast, Valdi! Pročitala sam svaku reč na ovoj temi i moram ti reći da sam zaista impresionirana tvojim strpljenjem i korektnošću, pa čak ako je to i iz poslovnog interesa.

Molim te pomozi mi oko nekoliko nedoumica koje imam.

Htela bih da idem na trajnu epilaciju, koža mi je svetla, a inače sam prirodna plavuša. No, to što sam prirodna plavuša ne znači da sam skroz plava, nego da sam kao mala bila skoro bela, a da sam godinama (sad imam 30) postajala sve tamnija i da sad boja moje dlake može da se klasifikuje u smeđu, a ponegde i u tamno smeđu i crnu. Kvalitet dlake je inače za neočekivati od plavuše - sve dlake koje su potamnele (prepone, noge, stomak), istom prilikom su postale i debele i jake.

Želela bih da radim prepone (crna dlaka), cele noge (crne i tamno smeđe), stomak (smeđe) i podbradak (neke mutant dlake su crne, a ostale su plave - no, samo mutanti su problem).

Moje pitanje, tj. pitanja, su sledeća:
- koji aparat bi za ovo bio najbolji?
- kako izgleda pregled i test i kako se za to treba pripremiti?
- šta se radi preko leta, pošto ne bi trebalo da se izlažem suncu - da li se, recimo, tretman uradi pre leta, onda celo leto pauzira (a za to vreme brije i koristi dep. krema), tokom leta se koristi zaštitna krema (ili možda može čak i da se slobodno sunča, ukoliko od poslednjeg tretmana prođe dovoljno vremena?), pa se onda sa tretmanima nastavlja na jesen kada dlake porastu i koža pobeli posle sunčanja?

Molim te za detaljne odgovore, naročito na ovo poslednje pitanje, jer od toga zavisi da li ću sa tretmanima (a time i sa novom stranicom svoga života) početi odmah ili ću morati da čekam jesen (i tako produžavam svoju agoniju).

Zahvaljujem puno, puno unapred!

Laser deluje na koren dlake i unishtava ga..Poshto je svetlost lasera odredjene talasne duzine njega 'upijaju' samo tamne dlachice.i unishtava dlake samo kada su u fazi rasta,zbog toga tretman treba ponoviti 4,5 puta a mozda i vishe da bi u potpunosti dlake nestale...ali se sa svakim tretmanom proredjuju...I nemojte se zaludjivati da ne boli!!!
Ali ukoliko neko ne moze da istrpi moze da popije lekove koji deluju kao blaga anestezija..:p:p...ja ih sledetji poot definitivno pijem..:)

pozdrav svima
pre nego sto sam se odlucila na trajnu epilaciju, moram priznati da mi je ovaj forum definitivno bio smernica, procitala sam ga od pocetka do samog kraja, i odlucila se da to uradim u salonu Lady Sense.... :D. Do sada sam bila na jednom tretnanu (sledece subote idem na drugi). Valdi sve pohvale za tebe i tvoje osoblje, doktorica je bila vise nego ljubazna, sve je bilo izuzetno, sem sto je malkice bolelo :-D ali nista strasno. I vec sada posle samo jednog tretmana (a radila sam prepone) vidi se velika razlika. Sacekala sam da mi i nove dlacice izrastu, mnogo ih je manje, mnogo su redje i tanje. Cujemo se i posle drugog tretmana

:idea:Ja sam ishla na lasersku depilaciju 2 puta ali opet se dlake nisu skinule... Mora se ici bar 5-6 puta ili vishe...A i dosta je skupo!
Ja sam htela da skinem sa butina,ali nije uspelo! A josh nikada pre toga nisam depilirala butine...

Ali ne znam koliko ce ovo pomoci jer je tema iz 2003!:-?
Волео бих да грешим, али ласерска епилација је велика превара!
Њима уопштe није у интересу да проблем 100% реше.

Valdi, posle čitanja svih poruka na ovu temu, reših i ja nešto da pitam.Naime, išla sam u Epilion na epilaciju celog lica i vrata,i evo posle šestog puta, situacija je ista kao i posle drugog, slabije dlačice su ostale i njihov laser mi više ne pomaže. Zanima me da li je laser u Vašem salonu za drugačije dlačice nego njihov, moje su svetlo braon, koža mi je jako svetla,ako ne I, onda tip II. Ako Vi to ne radite, možete li me posavetovati kome da se obratim

Ej,a jel zna neko sta se desilo sa Miss Fionom?Mene mnogo zanima cela ona prica sa aparatom za epilaciju koji je narucila iz inostranstva,kakvi su rezultati posle tretmana i tako to.......Ako neko zna ili ako Miss Fiona ovo vidi neka javi please..........

I mene zanima veoma. Miss Fiona javi se please. Mozes i na private da mi posaljes performanse, uputstvo, adresu sajta i sl...

Back