taj koji je njih nazvao rok grupom ne zna mnogo o roku, ocigledno....
ПА углавном се воде тако

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj koji je njih nazvao rok grupom ne zna mnogo o roku, ocigledno....
Nemojte da se ljutite, al meni malko drago sto su otkazali koncert, kad je ne mogu da idem, nek ne ide niko![]()
Nemojte da se ljutite, al meni malko drago sto su otkazali koncert, kad je ne mogu da idem, nek ne ide niko![]()
pa prvo rekose do ponedeljka, pa onda do srede i eto, sad tek u petak.... strasno koliko su neozbiljni i nekorektni prema fanovima. ako su nas vec ispalili, nek nam bar odmah kazu cemu dalje da se (ne)nadamo, a ne ovako....![]()
biće užasno teško preživeti današnji dan ...![]()
Zašto? Nešto si čula?
Comfortably Dumb zašto misliš da će biti još otkazivanja na Exitu. Na koje grupe misilš?
Danas sam pročitala u 24h da od ponedeljka počinju da vrećaju pare, a do petka će biti zvanično obaveštenje. Mala je verovatnoća da će koncerta biti, ali meni više odgovara da se ovako nadam... pa makar koncert bio i sledeće godine....
Comfortably Dumb zašto misliš da će biti još otkazivanja na Exitu. Na koje grupe misilš?
Ma nece biti otkazivanja drugih grupa za Exit festival, vec je Exit organizator Tuborg Green Festa na kome su trebali da nastupe DM. Pa se zato od njih (exita) ceka saopstenje, a oni cekaju na menadzment dm-a.....Kapis?
Uh! Ode turneja u... "Depeche Mode regret to announce that three more shows have been cancelled"