Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa prvo rekose do ponedeljka, pa onda do srede i eto, sad tek u petak.... strasno koliko su neozbiljni i nekorektni prema fanovima. ako su nas vec ispalili, nek nam bar odmah kazu cemu dalje da se (ne)nadamo, a ne ovako....:thumbdown:

pa prvo rekose do ponedeljka, pa onda do srede i eto, sad tek u petak.... strasno koliko su neozbiljni i nekorektni prema fanovima. ako su nas vec ispalili, nek nam bar odmah kazu cemu dalje da se (ne)nadamo, a ne ovako....:thumbdown:

nisu oni krivi (exit, mislim)...zvanicnih informacija nema, a izgleda da ce jos koncerata biti otkazano..tako da exit moze samo da ceka...

biće užasno teško preživeti današnji dan ... :besna:

Zašto? Nešto si čula?

Comfortably Dumb zašto misliš da će biti još otkazivanja na Exitu. Na koje grupe misilš?

Danas sam pročitala u 24h da od ponedeljka počinju da vrećaju pare, a do petka će biti zvanično obaveštenje. Mala je verovatnoća da će koncerta biti, ali meni više odgovara da se ovako nadam... pa makar koncert bio i sledeće godine....

Zašto? Nešto si čula?

Comfortably Dumb zašto misliš da će biti još otkazivanja na Exitu. Na koje grupe misilš?

Danas sam pročitala u 24h da od ponedeljka počinju da vrećaju pare, a do petka će biti zvanično obaveštenje. Mala je verovatnoća da će koncerta biti, ali meni više odgovara da se ovako nadam... pa makar koncert bio i sledeće godine....

Ne na Exitu. Nego Depeche Mode su otkazali jos. Mislim da je jos jedan za sad.

Pogledala sam na njihovom sajtu, nem još nikakvih konačnih obaveštenja, samo savet da čuvamo karte do daljnjeg. Iskreno mislim da neće ni biti više obaveštenja, otkazali su koncert i tu je kraj priče, a mi ako smo ludi nećemo vraćati karte i čekati unedogled... Otkazali su celu istočnu Evropu, a za London će da ozdravi. :thumbdown:

Back