Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mogli su da zakažu nove koncerte po evropi koji nisu ni planirani pre onoga sta se desilo u grčkoj a balkan otpisan,zato sam ciničan,ispada"šta ima i da sviramo tim srbima,rumunima i ostalim gancijima"ma kst bina im je ok,važno da su ac/dc odradili svoje kako treba

hahaha ***, nisu oni krivi nego menadzment benda i nashi promoteri koji nisu hteli da se "bace u troshak"!!!! Jak problem bi bio da koncert u Srbiji bude poslednji na turneji, ionako danas ni jedan veliki bend ne ide autobusom pa da kazu CIMANJE NAM JE! Ali ***, bitno je da su momci iz exit-a dobili svoje pare nazad!

Ja sam vratila karte 20og i jos nista.Stvarno pocinjem da se nerviram!Pre 5-6 dana mi je stigao neki budjavi mail da sacekam jos koji dan,i evo prodje jos jedna nedelja i nista!Gledala sam po ostalim forumima i cini mi se da gotovo niko nema problem sa ovim,tj gotovo su svima vracene pare.Ne znam sta mi je ciniti........

Ovo postaje X-file...
Kupimo mi karte za Graz, oni otkazu koncert...i dok sam se razmisljala da li da kao zamenu uzmem karte za Sevilju (mada mi se nije islo, i vec sam napola odustala), oni otkazu i to....Gahanu puk'o misic u nozi...ovo polako postaje Tour of the Hospitals....:confused:
Imam karte za Zagreb - znaci, nemojte da ih nabavljate - bice otkazan. Sto rece jedan drugar:

I'm the One.
Curse of the Universe

:sad2:

Back