Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako mislis na avatare, cini mi se da ce moci da ostanu dokle god budemo pisali po ovom forumu...nesto mi se javlja da na ovoj turneji, depeche koncerta u beogradu, nece biti...a da li ce da bude sledece turneje, to ce tek da se vidi za par godina ;)

ako mislis na avatare, cini mi se da ce moci da ostanu dokle god budemo pisali po ovom forumu...nesto mi se javlja da na ovoj turneji, depeche koncerta u beogradu, nece biti...a da li ce da bude sledece turneje, to ce tek da se vidi za par godina ;)

da, da mislim na avatare..pa svi su se vratili svojim ....
a što se turneje tiče..., pa biće svega dok je nas ...valjda :roll: nadam se samo da neće čekati predugo, da ne prestarim za fan pit prostor :hahaha:

Meni drugarica keže da vratim karte. Hoću, kako da ne. Od love sam se već oprostila, a još uvek se nadam da će koncerta biti.

Nije ni čudo što se razboleo, na ovoj turneji su svakog drugog ili svakog dana imali koncert u drugom gradu, u drugoj državi! Baš naprono!

Poslednja izmena:
Ako se neko jos uvek nada...

Depeche Mode neće održati koncert u Beogradu, saopštio je upravo Exit.

Kupci ulaznica na sajtu Exitfest.org mogu da preuzmu uputstvo za vraćanje novca.

Exit napominje i da će novac biti vraćen u najkraćem mogućem vremenskom roku.

"Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice."

sa Popboksa

Ako se neko jos uvek nada...

Depeche Mode neće održati koncert u Beogradu, saopštio je upravo Exit.

Kupci ulaznica na sajtu Exitfest.org mogu da preuzmu uputstvo za vraćanje novca.

Exit napominje i da će novac biti vraćen u najkraćem mogućem vremenskom roku.

"Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice."

sa Popboksa

kako je to tuzno, oooooo...:sad2:

Back