Demonstranti iz Đilasove koalicije upali u zgradu RTS! Polomili vrata!

Svakako je tačno da je održano tačno 0 predsedničkih debata.

Kakve debate, nije ovo Amerika. Imala je ona zutka na B92 emisiju "Utisak nedelje" nekoliko godina i samo ispirala mozak ljudima a drzava pljackana.

Zato što štite njegovu autokratijuu, jer su partijjska policija a ne narodna.

To nije dobro, policija treba da stiti narod (narocito nezasticen u enklavama) a ne samo vladajuci politicki sloj.

posle ovoga niko normalan i apolitičan neće ići na ove proteste, ja bih samo voleo da naša policija odreaguje onako kako bi reagovala francuska ili engleska policija da se ovo dešava u njihovim nacionalbim televizijama ,
nabodite ih naboditeeeeeee
Tamo bi ih pomlatili ko konje,pucali gumenim mecima sa pola metra,odrali bi ih od batina ,ovo je klasicna diktatura manjine nad vecinom I klasican pokusaj vojnog puca.treba ko makedonci da ih osude na po par godina robije pa da vidis kako bi si si ce bile hrabre...

A taman se situirali . U svakom slucaju stvari nece biti iste. Brod se zaljuljao, da li ce potonuti ,videcemo, Da bi vladao moras da budes pre svega inteligentan.Ovi to nisu,

Народу је само битно да их неко други јаше с времена на време. Дојади им тако, сваких 5-10 година исти јахач па изаберу новог.

Prolazi danas oko podne , jedan komsija pored mene i pita me da li ja nekako znam zasto je policija ceo dan u pripravnosti , a nit je on nit ja policajaci.
Onda sad skuzim da je ovo sve farsa, kad jedan gradjanin skuzi da se nesto desava ( mene politika ne interesuje) ili namestaljka.

:think:

Da nije Trampova cerka dobila "neku dojavu" , pa zbrisala iz Srbije ...?!

Народу је само битно да их неко други јаше с времена на време. Дојади им тако, сваких 5-10 година исти јахач па изаберу новог.

Pa i da jases treba da znas to da radis. Eto primer Tita bio faca ,odavao utisak smirenog stalozenog coveka, Ovi unezvereni ,sizofreni,,,ruznjikavi.

Kakve debate, nije ovo Amerika. Imala je ona zutka na B92 emisiju "Utisak nedelje" nekoliko godina i samo ispirala mozak ljudima a drzava pljackana.

To nije dobro, policija treba da stiti narod (narocito nezasticen u enklavama) a ne samo vladajuci politicki sloj.
Pa da. I ja mislim da će u Srbiji biti sve gore i gore. Da je ovo sa RTS-om samo uvertira.

Back