Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.729
rešenja za porez ove godine šure, oduševićete se
svi su isti
svi su isti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Neki novi klinci..." po Balasevicu ...?
želim im svima tretman kao da su u americi i da je ovo američka policija a ne našaTamo bi ih pomlatili ko konje,pucali gumenim mecima sa pola metra,odrali bi ih od batina ,ovo je klasicna diktatura manjine nad vecinom I klasican pokusaj vojnog puca.treba ko makedonci da ih osude na po par godina robije pa da vidis kako bi si si ce bile hrabre...
Sve lepo snimiti. Prekršajne prijave sa kaznom od 100 000 -njak Dinara. Ko ne plati u zatvor ili korisno-socijalni rad .
Pa da. I ja mislim da će u Srbiji biti sve gore i gore. Da je ovo sa RTS-om samo uvertira.
Dobro opremljena policija u Srbiji!
Dobro opremljena policija u Srbiji!
Ко ће да узме горњи кревет у Бачванској?![]()
Ja lepo kažem da su im serije na javnom sevisu živo sranjje,evo narod se digao prekipelo im više
To je zbog saradnje sa Dodom tj dva MUP-a.
Red se mora znati. Upad nekontrolisane rulje se mora sankcionosati. A što se tiče krađe izbora.......ako je opozicija toliko masovna kako sami kažu , nema šanse da se izbori pokradu.Kao i one sto su krali na izborima....
Dodarini nisu ovako dobro opremljeni. Vise lice na postare. Dosta su nizi i okrugli
Ovi u Bg izgledaju fit and powerful
Pa da. I ja mislim da će u Srbiji biti sve gore i gore. Da je ovo sa RTS-om samo uvertira.
Добро јутро, Колумбо!![]()
Misliš, u slučaju da se pokradu, pojavila bi se neka masa pred RTS-om?Red se mora znati. Upad nekontrolisane rulje se mora sankcionosati. A što se tiče krađe izbora.......ako je opozicija toliko masovna kako sami kažu , nema šanse da se izbori pokradu.
Svakako je tačno da je održano tačno 0 predsedničkih debata.
Zato što štite njegovu autokratijuu, jer su partijjska policija a ne narodna.
Red se mora znati. Upad nekontrolisane rulje se mora sankcionosati. A što se tiče krađe izbora.......ako je opozicija toliko masovna kako sami kažu , nema šanse da se izbori pokradu.