- Poruka
- 40.434
nisi u toku, prvo pregledaj temu i forumОдлучи, да ли су игнорисали или нису, па да причамо.
Тест: када је било више људи- 15.03, или јуче?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi u toku, prvo pregledaj temu i forumОдлучи, да ли су игнорисали или нису, па да причамо.
Они су гори, то сам одувек говорио, и они који имају савести то знају.Dobro je kada su mu Pink i Hepy dobri.
Вама Вучић, а њему неолиберална секта, од кад је на власти.Kome ne damo Srbiju, ko nam drma kavez ?
50-ak hiljada ljudi koji su tamo prošli.
Одлучи, да ли су игнорисали или нису, па да причамо.
Пумпи, суочи се са чињеницама, пре него што буде прекасно.A šta je istina? Mislim, ne treba čovek da odluči, nego da se napiše šta je išlo na RTS tada.
Пумпи, суочи се са чињеницама, пре него што буде прекасно.
Видим ја да ти искрено верујеш да си у праву, и да је твоје становиште исправно, а да они који не мисле као ти- греше.
То је твоје право, и нико ти у то не задире.
Међутим, мораш, ако ништа друго- оно због менталног здравља- да оставиш мало резерве да си се мало занео у својој илузији.
Ја знам како је жути Бујке постао директор РТС, ко га је ту поставио, и како је са њим ушла цела жута легија, и све загадила својим слугерањством према западу.
То време је прошло, чуди ме да их је Вучић и до сад трпео ту.
ОНИ су сметња; не мени и теби, него истини; колико су слагали мене, толико су и тебе.
И ту је негде узрок и твојих илузија, и мојих сумњи, и РТС није медијски сервис, и наше право да знамо; то је интересна група, са непознатом мотивацијом, која креира јавно мњење, уместо да га само информише.
Онда- ћутиш; не кажеш да лажу.Doslovno nemam ni najblaže predstave šta se išlo na RTS tada.
Онда- ћутиш; не кажеш да лажу.
Што је теби манир- да ниси гледао, али знаш да су лагали.![]()
Око које две изјаве, ако не знаш каква је изјава РТС?Nisam rekao da iko laže; replicirao sam tvojoj objavi da se osoba odluči oko 2 izjave.
Пумпи, суочи се са чињеницама, пре него што буде прекасно.
Видим ја да ти искрено верујеш да си у праву, и да је твоје становиште исправно, а да они који не мисле као ти- греше.
То је твоје право, и нико ти у то не задире.
Међутим, мораш, ако ништа друго- оно због менталног здравља- да оставиш мало резерве да си се мало занео у својој илузији.
Ја знам како је жути Бујке постао директор РТС, ко га је ту поставио, и како је са њим ушла цела жута легија, и све загадила својим слугерањством према западу.
То време је прошло, чуди ме да их је Вучић и до сад трпео ту.
ОНИ су сметња; не мени и теби, него истини; колико су слагали мене, толико су и тебе.
И ту је негде узрок и твојих илузија, и мојих сумњи, и РТС није медијски сервис, и наше право да знамо; то је интересна група, са непознатом мотивацијом, која креира јавно мњење, уместо да га само информише.
Вама Вучић, а њему неолиберална секта, од кад је на власти.
Око које две изјаве, ако не знаш каква је изјава РТС?
Човече, сабери се...
Imao je sreceEhehe, kako je informer izvestio svoje gledaoce o slučaju Šarovič na ovom mitingu
Mislim, svi smo odgledali snimak šta je bilo
predlozi koga a ne da odvalis temu bez ikakvog stava.Хоће ли их бити, и да ли су потребне?
Изволите...
Предложи ти, а не да се јавиш на тему само да би се свађао са мном.predlozi koga a ne da odvalis temu bez ikakvog stava.
otkud ti sad pa to?Предложи ти, а не да се јавиш на тему само да би се свађао са мном.
Што то тебе интересује?i ko ti se ne svidja i zasto.
kolko znam kad neko otvori temu treba da se kulturno ophodi spram kolega koji na njoj ucestvuju.Што то тебе интересује?
Нисам то приметио у твојим уписима.kolko znam kad neko otvori temu treba da se kulturno ophodi spram kolega koji na njoj ucestvuju.