Смене у РТС, коначно?

РТС па РТС...кад се не зна шта,куда,где и како...
ај се сад иживљавамо на РТС-у чије Особље додуше ради нечасне Радње..
али,увек заборављамо најбитније:
-Вежи Коња где ти Газда каже-.
Плаћа се тај РТС уз Рачун за Струју ,њима Власт додељује Личне Дохотке,приморани читају унапред написане Службине текстове..и шта ћеш сад?
Није РТС Проблем сам по себи него Власт.
Промени Власт и РТС ће се промени.

A šta je istina? Mislim, ne treba čovek da odluči, nego da se napiše šta je išlo na RTS tada.
Пумпи, суочи се са чињеницама, пре него што буде прекасно.
Видим ја да ти искрено верујеш да си у праву, и да је твоје становиште исправно, а да они који не мисле као ти- греше.
То је твоје право, и нико ти у то не задире.
Међутим, мораш, ако ништа друго- оно због менталног здравља- да оставиш мало резерве да си се мало занео у својој илузији.
Ја знам како је жути Бујке постао директор РТС, ко га је ту поставио, и како је са њим ушла цела жута легија, и све загадила својим слугерањством према западу.
То време је прошло, чуди ме да их је Вучић и до сад трпео ту.
ОНИ су сметња; не мени и теби, него истини; колико су слагали мене, толико су и тебе.
И ту је негде узрок
и твојих илузија, и мојих сумњи, и РТС није медијски сервис, и наше право да знамо; то је интересна група, са непознатом мотивацијом, која креира јавно мњење, уместо да га само информише.

Видим ја да ти искрено верујеш да си у праву, и да је твоје становиште исправно, а да они који не мисле као ти- греше.
Међутим, мораш, ако ништа друго- оно због менталног здравља- да оставиш мало резерве да си се мало занео у својој илузији.
Ја знам како је жути Бујке постао директор РТС, ко га је ту поставио, и како је са њим ушла цела жута легија, и све загадила својим слугерањством према западу.
ОНИ су сметња; не мени и теби, него истини; колико су слагали мене, толико су и тебе.
И ту је негде узрок
и твојих илузија, и мојих сумњи, и РТС није медијски сервис, и наше право да знамо; то је интересна група, са непознатом мотивацијом, која креира јавно мњење, уместо да га само информише.

Err, Rolo mislim da nešto nisi razumeo. Ja sam postavio pitanje.

Doslovno nemam ni najblaže predstave šta se išlo na RTS tada.

Ako neko zna, neka napiše; ako ne zna, ne pomaže; lol.

Онда- ћутиш; не кажеш да лажу.
Што је теби манир- да ниси гледао, али знаш да су лагали. :lol:

Nisam rekao da iko laže; replicirao sam tvojoj objavi da se osoba odluči oko 2 izjave.

Daj, pročitaj ponovo šta sam napisao. Napisao sam da ne treba tu ništa da se odluči, već da se jasno napiše koja je tačna.

Dakle, nisam RTS doslovno ni komentarisao, već vašu prepisku na temi; zaboga, Rolo.

И ту је негде узрок

Значи сада када је Вучић ту није ушла 'црна легија'

:think:

Вама Вучић, а њему неолиберална секта, од кад је на власти.

Значи АВ је ок типчина ...него га притисле навијачи ...ииии .... велики капитал ?!

Око које две изјаве, ако не знаш каква је изјава РТС? :lol:
Човече, сабери се...

Izjave dotičnog forumaša.

Одлучи, да ли су игнорисали или нису, па да причамо.

Po jednoj su ignorisali, a po drugoj, nisu?

Pa naravno da ne znam; ne bih uopšte valjda ni postavljao pitanje da znam? Znao bih ja sâm odgovor. :D

Предложи ти, а не да се јавиш на тему само да би се свађао са мном.
otkud ti sad pa to?

nisam ja otvorio temu i pitao vec ti... a u pitanju znas da mora biti makar pola odgovora... pricaj nam malo u unutarnjoj hijerarhiji rts-a kako se formulise dijalog na relaciji direktor-urednistvo-novinari i da li ga ima uopste pa nam reci ko ti se ne svidja i zasto.

Back