Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.729
Trebaće vam autobuska ili železnička stanica, a samo će Vesić znati gde je.
Svi su isti.
Svi su isti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа без Чачана.
Trebaće vam autobuska ili železnička stanica, a samo će Vesić znati gde je.
Svi su isti.
A kako budalasti potez nekih budalesina da nazoveš nego pravim imenom? I posle neko kaže - idi i glasaj za opoziciju. Za koga, bre, ove budalesine?
Ništa bez "fašista" desničara i krezube Srbije. Pristojni krug dvojke je jak samo na tviteru.
A "vojnik na predvojnickoj obuci" ...?
Zato što se ne poštuje zakon i ustav. Ako bi se poštovali onda nema više Kurte i Murte.
" ЖАНДАРМЕРИЈА ИЗНОСИ ДЕМОНСТРАНТЕ!
Сели на под, ситуација усијана! Вичу "Ухапсите Вучића!" Доносе металне ограде!(ВИДЕО)
16-03-2019 21:48 Издвојено Србија Политика Видео
Жандармерија је почела са избацивањем учесника протеста из зграде РТС. Начелник полиције им је саопоштио да су добили наређење да их изнесу ако је потребно.
Жандармерија у клинчу са народом (Фото: Фејсбук/Принтскрин)
Већ заборављене слике окршаја са полицијом захваљујући друштвеним мрежама и директном преносу на ТВ Шабац и Н1, поново су оживеле.
Док полиција износи демонстранте, неки од њих су попут Бошка Обрадовића и Маринике Тепић сели на под. Међутим и њих су, као и Ђиласа, изнели из зграде. Жандармерија у великом броју је груписана око РТС а улази су блокирани. Испред зграде је око две хиљаде људи који се не разилазе, доносе металне ограде покушавајући да блокирају излаз.
Учесници вичу “Ухапсите Вучића”, “Керови”, “Издаја” и “Ав, ав”… међу њима је највише младих… Организатори их питају да ли ће преноћити на овом месту.
Прочитајте ОВДЕ какав се то инцидент догодио у Бору на Вучићевом говору.
Извор: Правда".
https://www.pravda.rs/2019/3/16/zan...u-uhapsite-vucica-donose-metalne-ogradevideo/
Нека ово ће некима скренути мисли за војну обуку.
Па дааааааааа........... "нема Курте и Мурте" а ено га СерГеј у Америци НА ПРИПРЕМАМА тј:КУРСУ ЗА ЛИДЕРЕ.......![]()
Prolazi danas oko podne , jedan komsija pored mene i pita me da li ja nekako znam zasto je policija ceo dan u pripravnosti , a nit je on nit ja policajaci.
Onda sad skuzim da je ovo sve farsa, kad jedan gradjanin skuzi da se nesto desava ( mene politika ne interesuje) ili namestaljka.
" ЖАНДАРМЕРИЈА ИЗНОСИ ДЕМОНСТРАНТЕ!
Сели на под, ситуација усијана! Вичу "Ухапсите Вучића!" Доносе металне ограде!(ВИДЕО)
16-03-2019 21:48 Издвојено Србија Политика Видео
Жандармерија је почела са избацивањем учесника протеста из зграде РТС. Начелник полиције им је саопоштио да су добили наређење да их изнесу ако је потребно.
Жандармерија у клинчу са народом (Фото: Фејсбук/Принтскрин)
Већ заборављене слике окршаја са полицијом захваљујући друштвеним мрежама и директном преносу на ТВ Шабац и Н1, поново су оживеле.
Док полиција износи демонстранте, неки од њих су попут Бошка Обрадовића и Маринике Тепић сели на под. Међутим и њих су, као и Ђиласа, изнели из зграде. Жандармерија у великом броју је груписана око РТС а улази су блокирани. Испред зграде је око две хиљаде људи који се не разилазе, доносе металне ограде покушавајући да блокирају излаз.
Учесници вичу “Ухапсите Вучића”, “Керови”, “Издаја” и “Ав, ав”… међу њима је највише младих… Организатори их питају да ли ће преноћити на овом месту.
Прочитајте ОВДЕ какав се то инцидент догодио у Бору на Вучићевом говору.
Извор: Правда".
https://www.pravda.rs/2019/3/16/zan...u-uhapsite-vucica-donose-metalne-ogradevideo/
Разумна одлука.
Sutra Informer i Pink kidaju
posle ovoga niko normalan i apolitičan neće ići na ove proteste, ja bih samo voleo da naša policija odreaguje onako kako bi reagovala francuska ili engleska policija da se ovo dešava u njihovim nacionalbim televizijama ,
nabodite ih naboditeeeeeee