Demonstranti iz Đilasove koalicije upali u zgradu RTS! Polomili vrata!

" ЖАНДАРМЕРИЈА ИЗНОСИ ДЕМОНСТРАНТЕ!

Сели на под, ситуација усијана! Вичу "Ухапсите Вучића!" Доносе металне ограде!(ВИДЕО)

16-03-2019 21:48 Издвојено Србија Политика Видео

Жандармерија је почела са избацивањем учесника протеста из зграде РТС. Начелник полиције им је саопоштио да су добили наређење да их изнесу ако је потребно.

Жандармерија у клинчу са народом (Фото: Фејсбук/Принтскрин)

Већ заборављене слике окршаја са полицијом захваљујући друштвеним мрежама и директном преносу на ТВ Шабац и Н1, поново су оживеле.

Док полиција износи демонстранте, неки од њих су попут Бошка Обрадовића и Маринике Тепић сели на под. Међутим и њих су, као и Ђиласа, изнели из зграде. Жандармерија у великом броју је груписана око РТС а улази су блокирани. Испред зграде је око две хиљаде људи који се не разилазе, доносе металне ограде покушавајући да блокирају излаз.

Учесници вичу “Ухапсите Вучића”, “Керови”, “Издаја” и “Ав, ав”… међу њима је највише младих… Организатори их питају да ли ће преноћити на овом месту.

Прочитајте ОВДЕ какав се то инцидент догодио у Бору на Вучићевом говору.

Извор: Правда".

https://www.pravda.rs/2019/3/16/zan...u-uhapsite-vucica-donose-metalne-ogradevideo/

Ništa bez "fašista" desničara i krezube Srbije. Pristojni krug dvojke je jak samo na tviteru.

Пристојан свет, иако протествује, ипак се неће тући са полицијом... Јер је то пристојан свет. Али кад надођу Ваљевци, Чачани, Ивањичани...

Сели на под, ситуација усијана! Вичу "Ухапсите Вучића!" Доносе металне ограде!(ВИДЕО)

Жандармерија је почела са избацивањем учесника протеста из зграде РТС. Начелник полиције им је саопоштио да су добили наређење да их изнесу ако је потребно.

Већ заборављене слике окршаја са полицијом захваљујући друштвеним мрежама и директном преносу на ТВ Шабац и Н1, поново су оживеле.

Док полиција износи демонстранте, неки од њих су попут Бошка Обрадовића и Маринике Тепић сели на под. Међутим и њих су, као и Ђиласа, изнели из зграде. Жандармерија у великом броју је груписана око РТС а улази су блокирани. Испред зграде је око две хиљаде људи који се не разилазе, доносе металне ограде покушавајући да блокирају излаз.

Учесници вичу “Ухапсите Вучића”, “Керови”, “Издаја” и “Ав, ав”… међу њима је највише младих… Организатори их питају да ли ће преноћити на овом месту.

https://www.pravda.rs/2019/3/16/zan...u-uhapsite-vucica-donose-metalne-ogradevideo/

Разумна одлука.

Па дааааааааа........... "нема Курте и Мурте" а ено га СерГеј у Америци НА ПРИПРЕМАМА тј:КУРСУ ЗА ЛИДЕРЕ.......:rtfm:

Pa nema ako se poištuju ustav i zakon. Ako je tako onda Sergej treba kao državni izdajnik da ide u zatvor. Isto kao i onaj koji zagovara podelu Kosova što je protiv ustavno!

Prolazi danas oko podne , jedan komsija pored mene i pita me da li ja nekako znam zasto je policija ceo dan u pripravnosti , a nit je on nit ja policajaci.

Onda sad skuzim da je ovo sve farsa, kad jedan gradjanin skuzi da se nesto desava ( mene politika ne interesuje) ili namestaljka.

Каква случајност... Вредна чак два и по сендвича.

vidis da su ludi...misle cela srbija i svet stoji iza njih..umislili da su face .

posle ovoga niko normalan i apolitičan neće ići na ove proteste, ja bih samo voleo da naša policija odreaguje onako kako bi reagovala francuska ili engleska policija da se ovo dešava u njihovim nacionalbim televizijama ,
nabodite ih naboditeeeeeee

Sram Vas bilo!I Vi neki gospdin, Evropejac? Sramota!

Umesto da branite demokratiju, vi zagovarate linc, silovanje i nasilje?

Back