Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

ne ja sam otisao u crnu goru. a hrabrost?? mislis da je hrabrost zamlja sa deset miliona stanovnika, dobro naoruzana, napada dva miliona mahom nenaoruzanih stanovnika kosova koji upotrebljavaju oruzje iz prvog svetskog rata. hahahaaa.... ali to ti je patrijotska logika.

По званичним подацима, нешто више од 40.000 припадника српске војске и полиције је тотално разјебало 35.000 добро наоружаних шиптарских терориста углавном наоружаним калашњиковима које су добили од запада, од неких исламских земаља и из албанских магацина опљачканих 1997. године у побуни Албанаца због краха пирамидалних банака итд.
Поред тога терористи су имали и топове и ручне бацаче и много другог савременог оружја.
Уз то имали су и морнарицу и авијација (НАТО) и обавештајну службу (немачку)...
Све је то добро познато, а храброст је било то што се војска и полиција СРЈ супротставила највећој војној сили икада познатој + 35000 терориста који су боље од њих познавали тај крај.
Е мој пријатељу ја сам мислио да си ти нешто прочитао или научио, а ти изгледа к'о папагај понављаш та срања у које више нико не верује :)
Прс'о си скроз, је л'то од шампањца :)

Mito, em živiš u centru em nema policije... ja ne bih ček'o ni minut!
Idi nauči Amerikance i Slovence pameti!
:worth:

То ти само мислиш да нема полиције, има их на сваком ћошку, нарочито у цивилу...8)8)8)...

Без љутње стварно сам свим :heart: за то да момци сваки дан лупају америчку и словеначку амбасаду, Мек и Меркатор - али сваки дан да дођу и да им каменицама и са доста јаја опале по објектима, али сваки свакцати дан.... тако да то смеће од људи добије параноју и да не смеју да изађу напоље... то би била веома добра педагошка мера.

ето, искрен сам... а ти мисли о мени шта год хоћеш, баш ме брига...

По званичним подацима, нешто више од 40.000 припадника српске војске и полиције је тотално разјебало 35.000 добро наоружаних шиптарских терориста углавном наоружаним калашњиковима које су добили од запада, од неких исламских земаља и из албанских магацина опљачканих 1997. године у побуни Албанаца због краха пирамидалних банака итд.
Поред тога терористи су имали и топове и ручне бацаче и много другог савременог оружја.
Уз то имали су и морнарицу и авијација (НАТО) и обавештајну службу (немачку)...
Све је то добро познато, а храброст је било то што се војска и полиција СРЈ супротставила највећој војној сили икада познатој + 35000 терориста који су боље од њих познавали тај крај.
Е мој пријатељу ја сам мислио да си ти нешто прочитао или научио, а ти изгледа к'о папагај понављаш та срања у које више нико не верује :)
Прс'о си скроз, је л'то од шампањца :)

Жива истина, једина истина, права истина...

То ти само мислиш да нема полиције, има их на сваком ћошку, нарочито у цивилу...8)8)8)...

Без љутње стварно сам свим :heart: за то да момци сваки дан лупају америчку и словеначку амбасаду, Мек и Меркатор - али сваки дан да дођу и да им каменицама и са доста јаја опале по објектима, али сваки свакцати дан.... тако да то смеће од људи добије параноју и да не смеју да изађу напоље... то би била веома добра педагошка мера.

Ne bih voleo da tudju decu prebijaju domaći policajci i da od njih prave invalide koji neće moći da drže ni kašiku za supu a kamoli pušku...
Sve što želiš tudjoj deci želi i svojoj...

Ne bih voleo da tudju decu prebijaju domaći policajci i da od njih prave invalide koji neće moći da drže ni kašiku za supu a kamoli pušku...
Sve što želiš tudjoj deci želi i svojoj...

А ти изгледа ниси обавештен да је време САДИСТИЧКЕ БРОЗОВЕ ПОЛИЦИЈЕ прошло - неће више бити таквог понашања. Имаш и у вестима да су у питању само лакше повреде, што је потпуно нормално, тј. Србија је реаговала на данашњи дан фантастично... замисли шта би било да се ово догађа у некој другој твојој омиљеној земљи ???

А ти изгледа ниси обавештен да је време САДИСТИЧКЕ БРОЗОВЕ ПОЛИЦИЈЕ прошло - неће више бити таквог понашања. Имаш и у вестима да су у питању само лакше повреде, што је потпуно нормално, тј. Србија је реаговала на данашњи дан фантастично... замисли шта би било да се ово догађа у некој другој твојој омиљеној земљи ???

U Rusiji bi ih potrpali u kamiončiće na kojima piše "Prevoz hleba" i to otprilike za koji minut, pošto je rano jutro
"Булочнаја"

Па имали смо прилике да гледамо уживо ШТА РАДЕ НА ТВОМ ЗАПАДУ! Болесници!

Čitajući novine, po boleštinama ne zaostajemo a još nismo ni primirisali zapad...
U Americi pucaju po studenjacima - kod nas deca spaljuju škole
U Rusiji ubijaju ljude zbog šaha - kod nas čiča od 72 godine ubio sina od 53 zbog praseta
Katolički sveštenici optuženi za pedofiliju - kod naše crkve isto

Sve u svemu, ne zaostajemo za svetom, poprilično smo informisani...

Razumeli smo se. Danas je bilo podjednako teško svima i gradjanima koji nisu izlazili i i onima koji su izlazili ali i policiji.
Medjutim, dalje demoliranje neće biti moguće...

sto? pa evo imaju drzavu pa nek idu ako nece demoliranje em dobili drzavu em ce i jug srbije em da se prse i prave bakljave i toljumbe po Srbiji...
bolje na vreme ...

Бре хулигани нападоше и Чеду, али сва срећа нису успели да уђу у зграду.
I niko da ima otvori barem prozor da uđu???:confused: Eeee kakav smo to svijet postali!!!:cry: Uaaaa kućni savjet!!! :lol::lol:
Zamalo da nam Čedomir završi ko' paradajz u liftu!!!:twisted::twisted::twisted:
Jednu gradsku ulicu sa njegovim imenom ipak ne bih mogao da prežalim!!!

I ja to isto zelim, mada ce da kazu da ije "demokratski", da je ulicarski, maloletno i sl.
Kad bi tako bilo, sve KUKAVICE bi se povukle same...u misju rupu!

Teraju nas da cutimo i opet "saljemo" neku lepu i laznu sliku o nama, i to kome, Evropi?!

Opet da im se dodvoravamo, i posle svega?!

Back