- Poruka
- 441
ne razume on to rainbow six. jer on nikada srbin nije bio niti moze biti. njegovu guzu cuvaju srbi sa kosova vi iz rs itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ajde shto se nama svet smeje, na to smo i navikli...
...al shto mogu da se kladim da nam se albanci sada ne smeju - nego vrishte od smeha, dok gledaju nashe divljanje...
Mislim da je njima najbolje:
Ja rođače trenutno sjedim na Internetu u Republici Srpskoj, i to na oko 150 metara od granice sa Hrvatskom i na oko 10-ak km od FBiH - granice koju sam 95' branio i hvala Bogu odbranio!!! A gdje bi bile granice koje bi ti bio u stanju da odbraniš???
Kad nesretan počneš da lupaš gluposti tipa ovog gore citata, onda prvo razmisli o svojoj "ulozi" u odnosu na to šta lupaš u svojim postovima!!!
....prichao sam o prishtini ,izbroj srbe tamo ,aj sad nisam hteo ali moram ,vidim da nisi priglup pa ne moram preterano da ti objashnjavam ,da li ti mislish da stvarno vishe nece biti ratova ,da ce hrishcanska evropa dozvoliti shirenje muslimana po njoj ,ne pricham o kratkom periodu vec o 20,30,50 god ,da li znash gde cete onda zavrshiti ,da li ce se ljudi onda secati shta ste radili sada i pre,podvlachim da sam rastao davnih godina i ziveo u uverenju da postoje dobri i loshi ljudi ,kao i mnogi ,sada mislim da vecina misli da smo svi pripadnici nekog plemena a ko dirne jednog iz plemena zaratio je sa celim ...........tako da nemoj likovati,bolje vam je kupovati stanove po ankari isplativije ......
ok, u redu, slazem se.
ali cemu onda verujes?
dal je bolje ovo, il je bolji veliki miran protest koji bi bio medijski dobro pokriven?
ne znam da li prizeljkujes rat ili ga prognoziras. mislim da je sa ovoliko stacioniranih nato trupa po svim delovima evrope bilo kakav rat u doglednoj buducnosti nemoguc. za par godina ce ih biti u svakoj drzavi evrope, i ko ce i zasto tada ratovati.
ps. inace za 20, 30, 50 god. cisto sumnja da ce se neko secati kosova, a sigurno mu nece pasti na pamet da ratuje zbog njega.
...ovo je bio protest a to sto treba medijski da se pokrije je miting - oce li na tom mitingu da dele sandwiche
ama zeno, to nije protest.....kakvi bre sendvici, o cemu ti pricas?
ademe mi cemo vas unistiti i proterati u albaniju kad tad. to da znas.
a tebi je junacki da razbijas izloge, cupas zardinjere i u grupi od 20 ljudi prebijas novinare?
kako ste krenuli dok vam mi dojdemo na red od vas ce ostati samo par bezopasnih patrijota, ostali ce ili pobeci ili cete ih potamaniti
kako ste krenuli dok vam mi dojdemo na red od vas ce ostati samo par bezopasnih patrijota, ostali ce ili pobeci ili cete ih potamaniti
ne razume on to rainbow six. jer on nikada srbin nije bio niti moze biti. njegovu guzu cuvaju srbi sa kosova vi iz rs itd.
А зашто ниси ти изашао пред те неваљалце да им објасниш онако лепо и демократски и јевропски да не смеју да разбијају излоге и лупају жардињере - него
овде кукавички кукумавчиш ???![]()
pa rekoh ti da sam gledao formulu jedan, i smrzo sam se za narednih nedelju dana![]()
Ne,ne, ne... !!! Sasvim si promašio!!! Ja sam jedan demokratski orijentisani visokoobrazovani Srbalj iz RS sa, nažalost, respektivnim ratnim iskustvom, koji čak i odavde vidi da tamo kod vas nema sreće u budućnosti ni za koga!!!bas si me nasmejao
stara obicaj patrijota, nemas komentara onda budes "duhovit"... pod uslovom da nisi na ulici da lomis izloge i gadjas kamenicama srpske policajce![]()
Свуда у тој вашој јЕвропи млади незадовољни људи ДЕМОНСТРИРАЈУ ТАКО ШТО ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И СВЕ РЕДОМ ИЗЛОМЕ, ПРЕВРЋУ КОНТЕЈНЕРЕ, СПАЉУЈУ АУТОМОБИЛЕ и слично, а ви хоћете јЕвропу - ето вам је... тек' ће да ломе и треба све што је америчко и словеначко у Бг. да излупају - потпуно их подржавам!