- Poruka
- 20.959
E ako se odcepe,karacemo ih u svim sportovima
I pravićemo lepše torte i razbijaćemo izloge!
p.s. kako to misliš da ih grdimo u sportovima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ako se odcepe,karacemo ih u svim sportovima
ne ja sam otisao u crnu goru. a hrabrost?? mislis da je hrabrost zamlja sa deset miliona stanovnika, dobro naoruzana, napada dva miliona mahom nenaoruzanih stanovnika kosova koji upotrebljavaju oruzje iz prvog svetskog rata. hahahaaa.... ali to ti je patrijotska logika.
Ajd iron lord pod ruku sa ovim sipce pa na tortu u Pristinu!!!
Važi al ti da me voziš, siguran sam da znaš put...
Ne, gore je Vojvodina.. ne to je istočna Srbija... ne to je Šabac... dobre ribe...
Mito, em živiš u centru em nema policije... ja ne bih ček'o ni minut!
Idi nauči Amerikance i Slovence pameti!
![]()
Znam bolje od tebe sigurno!:-x
По званичним подацима, нешто више од 40.000 припадника српске војске и полиције је тотално разјебало 35.000 добро наоружаних шиптарских терориста углавном наоружаним калашњиковима које су добили од запада, од неких исламских земаља и из албанских магацина опљачканих 1997. године у побуни Албанаца због краха пирамидалних банака итд.
Поред тога терористи су имали и топове и ручне бацаче и много другог савременог оружја.
Уз то имали су и морнарицу и авијација (НАТО) и обавештајну службу (немачку)...
Све је то добро познато, а храброст је било то што се војска и полиција СРЈ супротставила највећој војној сили икада познатој + 35000 терориста који су боље од њих познавали тај крај.
Е мој пријатељу ја сам мислио да си ти нешто прочитао или научио, а ти изгледа к'о папагај понављаш та срања у које више нико не верује
Прс'о си скроз, је л'то од шампањца![]()
Sad idemo ka Crnoj Gori... daj taj volan ovamo...
То ти само мислиш да нема полиције, има их на сваком ћошку, нарочито у цивилу...8)8)8)...
Без љутње стварно сам свимза то да момци сваки дан лупају америчку и словеначку амбасаду, Мек и Меркатор - али сваки дан да дођу и да им каменицама и са доста јаја опале по објектима, али сваки свакцати дан.... тако да то смеће од људи добије параноју и да не смеју да изађу напоље... то би била веома добра педагошка мера.
ето, искрен сам... а ти мисли о мени шта год хоћеш, баш ме брига...
Ne bih voleo da tudju decu prebijaju domaći policajci i da od njih prave invalide koji neće moći da drže ni kašiku za supu a kamoli pušku...
Sve što želiš tudjoj deci želi i svojoj...
А ти изгледа ниси обавештен да је време САДИСТИЧКЕ БРОЗОВЕ ПОЛИЦИЈЕ прошло - неће више бити таквог понашања. Имаш и у вестима да су у питању само лакше повреде, што је потпуно нормално, тј. Србија је реаговала на данашњи дан фантастично... замисли шта би било да се ово догађа у некој другој твојој омиљеној земљи ???
Ne bih voleo da tudju decu prebijaju domaći policajci i da od njih prave invalide koji neće moći da drže ni kašiku za supu a kamoli pušku...
Sve što želiš tudjoj deci želi i svojoj...
U Rusiji bi ih potrpali u kamiončiće na kojima piše "Prevoz hleba" i to otprilike za koji minut, pošto je rano jutro
"Булочнаја"
a sto ih biju .....
Razumeli smo se. Danas je bilo podjednako teško svima i gradjanima koji nisu izlazili i i onima koji su izlazili ali i policiji.
Medjutim, dalje demoliranje neće biti moguće...
Па имали смо прилике да гледамо уживо ШТА РАДЕ НА ТВОМ ЗАПАДУ! Болесници!
Razumeli smo se. Danas je bilo podjednako teško svima i gradjanima koji nisu izlazili i i onima koji su izlazili ali i policiji.
Medjutim, dalje demoliranje neće biti moguće...
Бре хулигани нападоше и Чеду, али сва срећа нису успели да уђу у зграду.
A STO NE cedu... pa valjda odsad vlada pravo jaceg .... nedaju mi amere ili evropu ... pa valja mozemo njega ....![]()
I niko da ima otvori barem prozor da uđu???Бре хулигани нападоше и Чеду, али сва срећа нису успели да уђу у зграду.
То ти само мислиш да нема полиције, има их на сваком ћошку, нарочито у цивилу...8)8)8)...
Без љутње стварно сам свимза то да момци сваки дан лупају америчку и словеначку амбасаду, Мек и Меркатор - али сваки дан да дођу и да им каменицама и са доста јаја опале по објектима, али сваки свакцати дан.... тако да то смеће од људи добије параноју и да не смеју да изађу напоље... то би била веома добра педагошка мера.
ето, искрен сам... а ти мисли о мени шта год хоћеш, баш ме брига...