Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Ja rođače trenutno sjedim na Internetu u Republici Srpskoj, i to na oko 150 metara od granice sa Hrvatskom i na oko 10-ak km od FBiH - granice koju sam 95' branio i hvala Bogu odbranio!!! A gdje bi bile granice koje bi ti bio u stanju da odbraniš???
Kad nesretan počneš da lupaš gluposti tipa ovog gore citata, onda prvo razmisli o svojoj "ulozi" u odnosu na to šta lupaš u svojim postovima!!!

pa vidis, TVOJA situacija nije ista kao situacija ovde.
kazes, branio si granicu - ok verujem ti.
ali, ko je pravio sranje po beogradu? gomila klinaca i navijaca, koji su pusku i bombu videli u counter strike-u i koji idu tamo KAO za srbiju, al u stvari idu zato sto su besni i neizivljeni........

aj sad ti meni reci......
dal je bolje ovo, il je bolji veliki miran protest koji bi bio medijski dobro pokriven?

....prichao sam o prishtini ,izbroj srbe tamo ,aj sad nisam hteo ali moram ,vidim da nisi priglup pa ne moram preterano da ti objashnjavam ,da li ti mislish da stvarno vishe nece biti ratova ,da ce hrishcanska evropa dozvoliti shirenje muslimana po njoj ,ne pricham o kratkom periodu vec o 20,30,50 god ,da li znash gde cete onda zavrshiti ,da li ce se ljudi onda secati shta ste radili sada i pre,podvlachim da sam rastao davnih godina i ziveo u uverenju da postoje dobri i loshi ljudi ,kao i mnogi ,sada mislim da vecina misli da smo svi pripadnici nekog plemena a ko dirne jednog iz plemena zaratio je sa celim ...........tako da nemoj likovati,bolje vam je kupovati stanove po ankari isplativije ......

ne znam da li prizeljkujes rat ili ga prognoziras. mislim da je sa ovoliko stacioniranih nato trupa po svim delovima evrope bilo kakav rat u doglednoj buducnosti nemoguc. za par godina ce ih biti u svakoj drzavi evrope, i ko ce i zasto tada ratovati.
ps. inace za 20, 30, 50 god. cisto sumnja da ce se neko secati kosova, a sigurno mu nece pasti na pamet da ratuje zbog njega.

ok, u redu, slazem se.
ali cemu onda verujes?

Ako si pogledao inserte koje sam postovao mozes cuti kako glumac savetuje ljude da se pre svega okrenu sebi i svojoj porodici, jer su to jedina dva mesta gde neces naici na nameru da te neko za nesto zajebe.

Sto se tice verovanja, moj izbor je da nikome ne verujem. Znam tu se sad potezu mnoga pitanja. Nisam ja neki poludeli skeptik, vec sta hocu da kazem je da ljudi trebaju pokusati doci do informacija o necemu iz sto vise izvora, sto mainstream sto alternativnih i underground. Kada se sve posle sagleda, lako je naci istinu i ono cemu mozes verovati a sve sto je sumnjivo (bar ja tako radim) odbacujem kao nepouzdano i ne pridajem mu vaznost. Medjutim, ljudima je danas lakse samo da sednu pred "hipno-kutiju" iliti televizor i da im neki placeni lazljivac u glavu sipa ono sto njegovi sefovi zele da doticna "ovca" cuje!

Najtoplije ti preporucujem da pogledas one inserte, cisto da vidis kakav je film nastao jos sredinom 70-ih godina. Naravno, danas ga nigde neces videti u mainstream-u!

Poz!

Skupile su se budale i napravile lom u pojedinm delovima grada,prevrnule par zardinjera i kontejnera,polomili prozore na meku,pobili se sa murijom.I shta je za toliko zgrazavanje?To se svuda u svetu deshava i za manje stvari.Je l gledao neko od vas kako je na Olimpijskom stadionu u Rimu posle utakmize Lazia?Englezi su snimali dokumentarac o Ultrasima,pa pogledajte,ovo sada je mizarno spram toga...ko Bejrut 82. veliki kulturni Rim..i to posle skoro svake utakmice...a tek kad dodje Roma i derbi...A to da policajci mogu ceo grad da obezbede,sve ambasade,mekove u BG(kojihima ok 20),sve merkaotre itd., mozda bi i bilo mogutje..da su dovukli sve policajce iz cele Srbije u BG.Pa bili su i snimci beogradske Dzamije opkoljene sa svih stranaa kordonima policije...na sretju tamo niko nije ishao od ovih retarda.Policija je bila spremna,incidenti su ochekivani i normalni jer na 2 miliona stvar je vervatnoce da ce biti i koji promil idiota i budala da iskoristi priliku za rushenje...kosovo ili poraz gancija ili grobara..svejedno.
U odnosu na situaciju i to da je ovo grad od dva miliona,ili brojkama-2 000 000 skupilo se oko 500 ljudi-podelite ta dva broja pa cete videti procenat...i nekome u celoj ovoj situaciji to najveci problem moralisanja...dodje mi da se ispovratjam,licemeri.

ne znam da li prizeljkujes rat ili ga prognoziras. mislim da je sa ovoliko stacioniranih nato trupa po svim delovima evrope bilo kakav rat u doglednoj buducnosti nemoguc. za par godina ce ih biti u svakoj drzavi evrope, i ko ce i zasto tada ratovati.
ps. inace za 20, 30, 50 god. cisto sumnja da ce se neko secati kosova, a sigurno mu nece pasti na pamet da ratuje zbog njega.

....ne prizeljkujem ,nikom dobro nije doneo ,ali slutim ,znash koliki je natalitet vas muslimana u odnosu na hrishcane ,ne mislish da ce u jednom trenutku vatikanu to zasmetati ,pogledaj u istoriju ,u shpaniji pola su drzali muslimani ,sevilja ,kadiz ,i proterashe ih hrishcani tako da ih tamo ima ko nas u prishtini .............ljudi su zveri i chim presushi bara pochnu da unishtavaju drugu vrstu .........istorija je takva ,nasha evropa vasha azija i mir brate ...........

a tebi je junacki da razbijas izloge, cupas zardinjere i u grupi od 20 ljudi prebijas novinare?

А зашто ниси ти изашао пред те неваљалце да им објасниш онако лепо и демократски и јевропски да не смеју да разбијају излоге и лупају жардињере - него
овде кукавички кукумавчиш ??? :lol::lol:

Sa divljacima ne vredi razgovarati....
...ovako je bilo i nakon shto su albanci pucali na one mladice pa su klinci pravili nered po celoj Srbiji, a kad se upitalo "Ko je spreman da ide na Kosovo?" svi su imali neke "obaveze, bolesti" i sl....

Tema nikud ne vodi, tako da vas napushtam, jer ujutru imam fakultet.

Ipak mi je obrazovanje na prvom mestu!

kako ste krenuli dok vam mi dojdemo na red od vas ce ostati samo par bezopasnih patrijota, ostali ce ili pobeci ili cete ih potamaniti

Jednu stvar znaj: Srbija je 500 godina camila pod turcima i povratila je svoju drzavu! Ne pretim nikome, niti mi je na pameti da nekog vredjam. Ali Vi gospodine ocigledno nista ne znate o Srbiji i Srbima. Te patriJote koje spominjete to je gomila neobrazovanih bizgova koji ne znaju ni da se potpisu! Takvih ima u celom svetu, ima ih i kod vasih sunarodnika, secate se onih sto su sa crkava kidali krstove kao srce iz grudi gazili ih besomucno. Ja vama ne zelim to gospodine, to ne bi bilo hriscanski niti u duhu pravoslavlja, ali znajte da u Srbiji postoji jedan ogroman broj ljudi koji imaju mozga i umeju da razmisljaju svojom glavom i ono sto je najvaznije, to su LJUDI KOJI NE ZABORAVLJAJU!

Ovo sto cu sada reci zapamtite jer ce vam trebati u zivotu pre ili kasnije: sila se radja, raste i umire kao i sve stvari na ovome svetu! Carstva nastaju i nestaju! Ono sto jedino opstaje su secanja, a mi Srbi smo na vasu zalost vicni tome da pamtimo kao slonova kost!

Pogledajte kroz istoriju sta se desilo narodima koji su napadali Srbiju! Turska je potisnuta do male azije! Visevekovno carstvo Austrougarske se raspalo! Nemacka je unistena u drugom svetskom ratu! Zasto mislite da ce sa Kosovom i Metohijom biti drugacije?

Moj savet Vama bi bio da naucite ove stvari kako se posle ne bi razocarali!

Srdacan pozdrav iz Srbije.

А зашто ниси ти изашао пред те неваљалце да им објасниш онако лепо и демократски и јевропски да не смеју да разбијају излоге и лупају жардињере - него
овде кукавички кукумавчиш ??? :lol::lol:

pa rekoh ti da sam gledao formulu jedan, i smrzo sam se za narednih nedelju dana :)

pa rekoh ti da sam gledao formulu jedan, i smrzo sam se za narednih nedelju dana :)

Свуда у тој вашој јЕвропи млади незадовољни људи ДЕМОНСТРИРАЈУ ТАКО ШТО ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И СВЕ РЕДОМ ИЗЛОМЕ, ПРЕВРЋУ КОНТЕЈНЕРЕ, СПАЉУЈУ АУТОМОБИЛЕ и слично, а ви хоћете јЕвропу - ето вам је... тек' ће да ломе и треба све што је америчко и словеначко у Бг. да излупају - потпуно их подржавам!

bas si me nasmejao:rotf:
stara obicaj patrijota, nemas komentara onda budes "duhovit"... pod uslovom da nisi na ulici da lomis izloge i gadjas kamenicama srpske policajce:rotf::rotf:
Ne,ne, ne... !!! Sasvim si promašio!!! Ja sam jedan demokratski orijentisani visokoobrazovani Srbalj iz RS sa, nažalost, respektivnim ratnim iskustvom, koji čak i odavde vidi da tamo kod vas nema sreće u budućnosti ni za koga!!!
Nemam namjeru da me ovo shvatiš kao stav koji je usmjeren prema tebi lično (jer u ličnim odnosima efekat psihologije mase je daleko manjeg potencijala), al' samo ću ti reći slijedeće:
1. 3,5 godine sam se po bosanskim jebogazama do kostiju klao sa Alijinim turcima,
2. O njima i danas imam isto onako negativno mišljenje koje sam imao kad sam vidio ostatke brata od tetke koje smo od turaka dobili tek dvije godine od kraja rata
3. Isto sam se rokao i sa Hrvatima, al, istina daleko manje nego sa muyama
4. Za hrvate cijenim da jeste najbolje da se međusobno puno ne fermamo, al' da što manje jedni drugima zalazimo u interes
5. ZA ŠIPTARE, BOGU DRAGOM SAM ZAHVALAN ŠTO NISAM KAŽNJEN ŽIVOTOM PORED NJIH ILI NED'O BOG MEĐ' NJIMA!!! DAKLE, NIŠTA LIČNO!!! RADI SE SAMO O LIČNOM IZRAŽAVANJU ZADOVOLJSTVA TIME ŠTO SAM U ŽIVOTU U KOJEM SAM ZASAD UČESTVOVAO U TRI RATA, IPAK BIO SUOČEN SA MANJIM ZLOM OD ONOG KOJEG BI BIO U STANJU DA RAZUMAN PRIHVATIM!!!
6 Muye, znači iskompleksirane i nacionalno izdegenerisane likove koje svojim očima nisam u stanju da gledam niti ušima da slušam, kao trenutne komšije u ovoj, kakvoj takvoj ali privremenoj državi, NIKADA, ALI NIKADA ne bih mijenjao za komšije Šiptare!!!
7. Opštepoznata činjenica je da je još u onoj titovoj vojsci pripadnik albanskog naroda bio društveno specifičan, da ne kažem otuđen od ostatka vojnika koji su bili sa njim u istoj jedinici!!! Titova juga se još nije ni počela da raspada, Sloba nije bio ni u Ž planu, a onaj Keljmendi je na spavanju pobio nekoliko vojnika 18-ogodišnjaka koji veze nisu imali sa dešavanjem na Kosovu!!! Biološka eksplozija bez ikakvog socijalnog rezona i, po svemu sudeći, isključivo radi ostvarivanja teritorijalnih ambicija kolektiviteta nikako ne može da ima srećan epilog i to iz dva oasnovna razloga:
a) težnje ka sticanju nezavisnosti odraz je velikog istorijskog kašnjenja
c) nezavisnost uz ambicije daljeg širenja po cijenu moguće konfrontacije sa skoro svim neposrednim susjedima jasno svode projekat u sferu utopije
b) zemlja se ne zaposjeda samo radi zemlje ili proste geometrije jer ona ništa ne vrijedi ukoliko se sa njom nije u stanju raspolagati (primjer trepča i elektroprivreda)
c) nezavisnost sama po sebi je deklarativan čin, a bez ekonomske samoodrživosti i suverenosti na cijelom području na koje se odnosi proglašenje to postaje bizarna farsa

Kako stvari stoje, da sam kojim slučajem Šiptar na Kosovu, na vrijeme bih se snabdio bilo kojim drugim ličnim dokumentima pored ili osim kosovskih, jer nije isključeno da u narednom periodu kosovo koje je ovako presedanski oteto od Srbije postane prostor totalne getoizacije ljudi pod potpunom supervizijiom EU (jer bolje je uz mjere readmisije albansku mafiju držati pod kontrolom na Kosovu nego se sa njom nadzebavati po cijeloj Evropi!

Taj je "heroj" među šiptarima bio slavljen kao nacionalni mučenik!!! Sve to govori da se albanci specifično društveno organizuju na nekakvim društvenim vrijednostima koji i nisu baš svojstveni društvenim normama njihovog okrušenja!!!

PS Ne bih da ovo shvatiš kao ličan stav prema tebi kao pojedincu pripadniku te nacije pošto si mi ti kao pojava na ovom Forumu nekako čudno simpatičan!!! Shvati to kao odnos bližeg okruženja prema vama kao kolektivitetu koji svojim javno promovisanim političkim ambicijama ima jebeno nerješen politički spor sa svim narodima koji vas okružuju (osim valjda Italije)!!!

Kako stvari stoje, sad se više nećete baviti Srbaljima!!! Srbalji prestaju da budu "jebena stranka u postupku" a dolaze vam sasvim novi igrači koji će da ustoliče svog ni zašta odgovornog suverena u liku nekakvog visokog predstavnika!!! Ovi baš mnogo ne fermaju za ljudska prava!!! Biće to cijeli spektar raznoraznih svjetskih obavještajnih službi i špijuna koji će na Kosovu odrađivati maksimalni interes za svoje države!!! Da, da,... za svoje države, a ne za trulo Kosovo i narod koji tamo čami u mraku!!!
ŽIVI BILI PA VIDJELI!!!

Свуда у тој вашој јЕвропи млади незадовољни људи ДЕМОНСТРИРАЈУ ТАКО ШТО ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И СВЕ РЕДОМ ИЗЛОМЕ, ПРЕВРЋУ КОНТЕЈНЕРЕ, СПАЉУЈУ АУТОМОБИЛЕ и слично, а ви хоћете јЕвропу - ето вам је... тек' ће да ломе и треба све што је америчко и словеначко у Бг. да излупају - потпуно их подржавам!

a ko kaze da to nisu cobani?

Back