- Poruka
- 1.122
znaci svi su domaci izdajnici i strani placenici?
Ma loši novinari.Šljam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci svi su domaci izdajnici i strani placenici?
prebijeni su i rts i pink i studio b novinari.
Kolateralna steta.
a da ti ja opet spomenem onu izreku? a?
Ma mi i javno kažemo da nas zabole **** za multietničnost!!! Stanje na terenu je stanje na terenu!!! Barem je to svima nama od sinoć jasno!!! Dakle...![]()
evo, kaze lik sa RTS-a da su im siptari polupali stakla na automobilu
eto, isto ko i ovdi vasi "patriJoti"
ljudi ja sam cuo da se demonstranti spremaju da spale B92 u cetvratak!
to je odlicna vest!
Vidiš kako dobro znaš.
Za sitne pare,kada ti nešto dobro sastave,tako će ti verno i istinito objasniti da je zemlja ploča da ćeš se sam zapitati zašto si do sada toliko bio glup i to već nisi sam uočio.
Nadam se da ce dopustiti ljudima da prvo izadju iz zgrade.
ako u cetvrtak spale b92 to ce biti jedan od najsrecnijih dana u mom zivotu!
losi novinari?
na osnovu cega?
Pa čitaj malo šta ti pišem.
Napisah ti malopre da novinar ima samo jedan zadatak a to je da prenese verno i istinito vest.
Čim počne da komentariše to znači da je nečiji plaćenik.Može da bude i tvoj ako imaš 100-200 ili malo više evrića.
ljudi ja sam cuo da se demonstranti spremaju da spale B92 u cetvratak!
to je odlicna vest!
a kako to komentarise onaj sto snimatelj sto drzi kameru?
pazi imas posla i sa sportskim novinarima,oni komentarisu kao ludi..ja bih to ispitala..mislim ko zna koliko njima placaju...sramota...Pa čitaj malo šta ti pišem.
Napisah ti malopre da novinar ima samo jedan zadatak a to je da prenese verno i istinito vest.
Čim počne da komentariše to znači da je nečiji plaćenik.Može da bude i tvoj ako imaš 100-200 ili malo više evrića.
u pravu je kambodza potpuno...smejace nam se ljudi...ponassamo se ko divljaci..ej zamisli,idu ulicama obrcu kontejnere...zardinjere....TROLEJBUSE....hebote....kakva je to briga za kosovo....smeje nam se svet....garant kazu...vid budala sta rade
Ja sam ubedjen da i on razume to sto mu se desilo. Narod je ogorcen visegodisnjom medijskom blokadom i manipulacijama.
a kako to komentarise onaj sto snimatelj sto drzi kameru?