Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Ma mi i javno kažemo da nas zabole **** za multietničnost!!! Stanje na terenu je stanje na terenu!!! Barem je to svima nama od sinoć jasno!!! Dakle...:twisted::twisted::twisted:

.............nazalost si u pravu ,i ja zeleo to ili ne u mozgu kao chovek koji nije tako vaspitan moram da kazem da smo trebali da se ponashamo kao oni a posle da glumimo europejce i demokrate ,99 da je bilo kao u ruandi danas bi srbi na kosovu proglasili nezavisnost(jer bi ih bilo 85% posto u odnosu na shiptare ) i trazili da udju u eu ,a onda bi se za jedno 15 godina ponovno ujedinili sa maticom ..........ali do sledece epizode sedimo i chekamo ....

Pa čitaj malo šta ti pišem.
Napisah ti malopre da novinar ima samo jedan zadatak a to je da prenese verno i istinito vest.
Čim počne da komentariše to znači da je nečiji plaćenik.Može da bude i tvoj ako imaš 100-200 ili malo više evrića.
pazi imas posla i sa sportskim novinarima,oni komentarisu kao ludi..ja bih to ispitala..mislim ko zna koliko njima placaju...sramota...

u pravu je kambodza potpuno...smejace nam se ljudi...ponassamo se ko divljaci..ej zamisli,idu ulicama obrcu kontejnere...zardinjere....TROLEJBUSE....hebote....kakva je to briga za kosovo....smeje nam se svet....garant kazu...vid budala sta rade

...niko nam se nece smejati i niko nas nece osudjivati osim zlonamernih...znam nekoga kome je nastradao brat - u besu i nemocan da bilo sta uradi poceo je da lomi stvari po svojoj kuci...ljudi na razlicite nacine izrazavaju emocije

Back