Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

losi novinari?
na osnovu cega?

Pre svega to nisu ni novinari! Zenski deo njih (bez ikakve namere da vredjam, samo navodim cinjenice) su sponzoruse nekih mafijasa koji su ih ugurali tu ili su politicki podobni i politicki korektni (zapamtite ovaj izraz, zbog politicke nekorektnosti ce se uskoro ici u zatvor!!!). Nijedan medij na planeti zemlji nije nezavisan, jer svaki od njih je u necijem vlasnistvu; a posto su mass mediji danas najmocnije sredstvo propagande, niko od tih vlasnika nije budala da radi protivno svojim interesima.

Ja ne mogu da verujem da ogromna vecina ljudi veruje medijima i njihovim dzelatima "novinarima" koji jelte "samo rade svoj posao", moralni bogalji jedni!!!

Jao nerviram se na samu pomisao! Ljudi, ne trebaju vam mediji da vam kazu kako da zivite, koristite svoju glavu, a ako toliko zelite da se informisete, istrazujte po netu jer je to jos jedini medij koji nije cenzurisan (bar nece uskoro biti)!

Za sve one koji i dalje veruju tim spodobama sa malog ekrana preporucujem da pogledaju film "Network" a ukoliko ga ne mogu naci evo dva najpoznatija inserta iz filma:

Pozdrav!

...niko nam se nece smejati i niko nas nece osudjivati osim zlonamernih...znam nekoga kome je nastradao brat - u besu i nemocan da bilo sta uradi poceo je da lomi stvari po svojoj kuci...ljudi na razlicite nacine izrazavaju emocije

..........nece se smejati narodu ,trbalo bi da se smeju GOVLJIVIM POLITICHARIMA koji samo znaju da kradu a pojma nemaju shta ce sa zemljom biti sutra kamoli za jedno 20,30 godina ,spoljna politika im je kad dobiju novine na engleskom .........shljam .......

...........poznato je kako su albanci liberalni i miroljubiv narod, ja im poverovao i sutra idem da prodam gajbu pa se seli u prizren da i meni evropsko miroljubivo sunce sija ...........inache zabranili shiptari da jedan srpski fudbalski klub igra u prishtini da se demografska struktura stanovnishtva te metropole ne bi izmenjala (mislim da srba u prishtini ima 102,toliko o tome) ...........

cista laz. pa eto u mitrovici dolaze i drugi kosarkaski prvoligasi da igraju utakmice sa ovim klubom iz severnog dela, samo da bi se odrzalo kakvo-takvo primirje. ne kazem da se volimo, mislim na vecinu srba i albanaca, znam i da kod nas postoje ljudi kojima se povraca kada se spomene rec srbin, ali ako politicari na TV budu stalno "mleli" isto, valjda ce imati nekog pozitivnog ucinka. ako nista drugo nasi politicari su puno zreliji od vasih. zamisli samo mitiljavog, kaze "neka bolja pokoljenja ce vratiti kosovo" jel to kaze da je nesposoban, los.. sta li??? zatim ima jos jedan razlog, koga ponavljam, mi smo na kraju dobili sta smo hteli, a da li vi zelite ziveti na kosovo, ali kao ravnopravni a ne privilegovani gradjani, koga zabole. nase je da vam damo sansu, da vas uverimo da zarad kakvo takvog komsiluka zelimo mir, da ne zelimo osvetu. i sto je najvaznije da ove nase patrijote naucimo da neprijateljstvom prema vama, stetimo sebi.

[/B]

cista laz. pa eto u mitrovici dolaze i drugi kosarkaski prvoligasi da igraju utakmice sa ovim klubom iz severnog dela, samo da bi se odrzalo kakvo-takvo primirje. ne kazem da se volimo, mislim na vecinu srba i albanaca, znam i da kod nas postoje ljudi kojima se povraca kada se spomene rec srbin, ali ako politicari na TV budu stalno "mleli" isto, valjda ce imati nekog pozitivnog ucinka. ako nista drugo nasi politicari su puno zreliji od vasih. zamisli samo mitiljavog, kaze "neka bolja pokoljenja ce vratiti kosovo" jel to kaze da je nesposoban, los.. sta li??? zatim ima jos jedan razlog, koga ponavljam, mi smo na kraju dobili sta smo hteli, a da li vi zelite ziveti na kosovo, ali kao ravnopravni a ne privilegovani gradjani, koga zabole. nase je da vam damo sansu, da vas uverimo da zarad kakvo takvog komsiluka zelimo mir, da ne zelimo osvetu. i sto je najvaznije da ove nase patrijote naucimo da neprijateljstvom prema vama, stetimo sebi.

Ademe, kad već igrate košarku sa Srbaljima:oops:... jel' bogati reci nam dal' i vi imate koš iza leđa ili se samo šutira na koš na srpskoj strani igrališta???:rotf::rotf::rotf::rotf:

a vrlo je zanimljivo sto srpski protestantni na Kosovu, protestuju KULTURNO, dakle bez krsenja i lomljena, dok ove pickice iz bg-a, koje vi podrzavate, smeju da se kurce, al ne smeju da idu na kosovo......

a vidim, i vi ovde ceo dan sedite na internetu i nikom ne pada na pamet da mrdne dupence iz stolicice....

Vrlo moguce da je neko od patriJota otisao po pivce.

Budimo realni i iskreni, svo ovo navodno zgrazavanje nad postupcima "huligana" pre svega je samo izraz straha koji se radja pri pomisli da bi se ove demonstracije mogle otrgunuti kontroli i da bi narod mogao lepo da pokupi sve izdajnike u Beogradu i da ihg pobaca u Savu.
Boli patka ove forumske dusebriznike i za Mekdonalds i za ambasade i za novinare, njih brine sudbina njihovog politickog projekta ponizne i okupirane Srbije.

[/B]

....prichao sam o prishtini ,izbroj srbe tamo ,aj sad nisam hteo ali moram ,vidim da nisi priglup pa ne moram preterano da ti objashnjavam ,da li ti mislish da stvarno vishe nece biti ratova ,da ce hrishcanska evropa dozvoliti shirenje muslimana po njoj ,ne pricham o kratkom periodu vec o 20,30,50 god ,da li znash gde cete onda zavrshiti ,da li ce se ljudi onda secati shta ste radili sada i pre,podvlachim da sam rastao davnih godina i ziveo u uverenju da postoje dobri i loshi ljudi ,kao i mnogi ,sada mislim da vecina misli da smo svi pripadnici nekog plemena a ko dirne jednog iz plemena zaratio je sa celim ...........tako da nemoj likovati,bolje vam je kupovati stanove po ankari isplativije ......

Budimo realni i iskreni, svo ovo navodno zgrazavanje nad postupcima "huligana" pre svega je samo izraz straha koji se radja pri pomisli da bi se ove demonstracije mogle otrgunuti kontroli i da bi narod mogao lepo da pokupi sve izdajnike u Beogradu i da ihg pobaca u Savu.
Boli patka ove forumske dusebriznike i za Mekdonalds i za ambasade i za novinare, njih brine sudbina njihovog politickog projekta ponizne i okupirane Srbije.

A izdajnici bi bili!? :confused:

...a vidim, i vi ovde ceo dan sedite na internetu i nikom ne pada na pamet da mrdne dupence iz stolicice....
Ja rođače trenutno sjedim na Internetu u Republici Srpskoj, i to na oko 150 metara od granice sa Hrvatskom i na oko 10-ak km od FBiH - granice koju sam 95' branio i hvala Bogu odbranio!!! A gdje bi bile granice koje bi ti bio u stanju da odbraniš???
Kad nesretan počneš da lupaš gluposti tipa ovog gore citata, onda prvo razmisli o svojoj "ulozi" u odnosu na to šta lupaš u svojim postovima!!!

Ja rođače trenutno sjedim na Internetu u Republici Srpskoj, i to na oko 150 metara od granice sa Hrvatskom i na oko 10-ak km od FBiH - granice koju sam 95' branio i hvala Bogu odbranio!!! A gdje bi bile granice koje bi ti bio u stanju da odbraniš???
Kad nesretan počneš da lupaš gluposti tipa ovog gore citata, onda prvo razmisli o svojoj "ulozi" u odnosu na to šta lupaš u svojim postovima!!!

Свака ти част, брате!

Back